GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utherz

işe bak sunucuya giriyorum sunucuya hakaret etmediğim halde sunucuya hakaretten ban yiyorum  :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Hyperss

Başarı dilemeye geliyoruz , Sunucuya Hakaretten ban yiyoruz ilginç yav.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 12:59:10 Hyperss

Rodriquez

Alıntı yapılan: Quick - 18 Temmuz 2019, 12:36:55
işe bak sunucuya giriyorum sunucuya hakaret etmediğim halde sunucuya hakaretten ban yiyorum  :D
Alıntı yapılan: Hyperss - 18 Temmuz 2019, 12:52:23
Başarı dilemeye geliyoruz , Sunucuya Hakaretten ban yiyoruz ilginç yav.

Öncelikle Merhabalar sanırsam siz ikiniz aynı ekiptesiniz kimse durduk yere ban atamaz fakat siz başarılar dilemeye değilde bi nevi kötüleme ve sunucuya hakaret ettiniz iyi forumlar dilerim.

Myalis

yönetiminiz ukala ve profesyonellikten uzak görünüyor. Maksimum 25 kişi, kolay gelsin

ayazcik

Açılmayan öbür projeleriniz gibi olmaz umarım, bu kadar plan yapıpta sonra bir şeyden dolayı açmamazlık yapmazsınız umarım.

!Adrogos

Ben tanıtım konusunda bir eksik göremedim, tutacağını düşünüyorum, Başarılar  :helal:

ParsMapping

Proje sevdiğim bi kardesimin projesidir bir kaç kişi tutmayacak çünkü hali hazırda TÜRK  sunucusu var demiş.  Allah aşkına bahsi geçen sunucularda RP kavramı varmı ? evet kısa zaman önce o ekipteydim kabul ama zaten ekipten atılma sebebim bu söylediklerimi ekipteykende dile getirmem di. :) Konuyu uzatmadan şunu diyim arkadaşlar suan TÜRK topraklarında SA:MP platformunda Türk-Rp bulunmamaktadır. O yüzden kardesimin açacağı sunucu inşallah başarı ile sonuclanacaktır. :)

Eldrithc

Alıntı yapılan: ParsMapping - 18 Temmuz 2019, 15:20:14
Proje sevdiğim bi kardesimin projesidir bir kaç kişi tutmayacak çünkü hali hazırda TÜRK  sunucusu var demiş.  Allah aşkına bahsi geçen sunucularda RP kavramı varmı ? evet kısa zaman önce o ekipteydim kabul ama zaten ekipten atılma sebebim bu söylediklerimi ekipteykende dile getirmem di. :) Konuyu uzatmadan şunu diyim arkadaşlar suan TÜRK topraklarında SA:MP platformunda Türk-Rp bulunmamaktadır. O yüzden kardesimin açacağı sunucu inşallah başarı ile sonuclanacaktır. :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler, açılış zamanı sizleri'de aramızda görmek isteriz.

Alıntı yapılan: !Adrogos - 18 Temmuz 2019, 15:18:57
Ben tanıtım konusunda bir eksik göremedim, tutacağını düşünüyorum, Başarılar  :helal:

Yorumunuz için teşekkürler, sizleri'de aramıza görmek isteriz.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Each

miru

Glyph

Çekemeyip gelip sunucumuza DDoS atmaya çalışmalar falan :D :D Gerçekten anlamıyorum Birde neden sahte nick ile dolaşıyorsun ortalıkta "HAKAN" ?

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Hyperss

Sunucu açmaktan anladığınız hiç bişey yok :D Çocuk gibi çekemeyip DDoS atmaya uğraşıyorsunuz hani bide becerebilseniz onuda yapamıyorsunuz ki :D

Utherz

sunucunun tutmayacağını anlayıp sonra gelip sunuculara ddos atmaya çalışan küçük yaştaki insan evlatları

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.