GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

santiagocss

Alıntı yapılan: Dodo - 15 Nisan 2019, 20:50:23

Alıntı yapılan: Alice. - 13 Nisan 2019, 21:06:18

sunucunun sadece iki kötü yönü var
birisini söyliycem
adminlerin ve helperların istediği herşeyi yapması

Admin ve helperler, sunucu yönetiminde bulunan yönetim ekibidir. Sunucu yararına olacak her şeyi yapabilirler. Sunucu zararına yaptıkları şeyler için de cezalandırılmaktadırlar. Yorumunuz için teşekkürler.

Sunucunuz Pay to win sunucusu olmuş haberiniz yok. Çek panelden evi arabayı sat. Tüm gün meslek kasan adamın emeğine yazık.

Alice.

Alıntı yapılan: Dodo - 15 Nisan 2019, 20:50:23

birisini söyliycem

Admin ve helperler, sunucu yönetiminde bulunan yönetim ekibidir. Sunucu yararına olacak her şeyi yapabilirler. Sunucu zararına yaptıkları şeyler için de cezalandırılmaktadırlar. Yorumunuz için teşekkürler.

unucu iyi sunucuya hiçbir lafım yok. Ancak bazı adminler ve helperlar kafasının istediğini yapıyor.

Zeta

Eleştirinin dışına çıkarak oluşturulan kavgaya yönelik içerikler temizlenmiştir.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2019, 21:53:34 Zeta

Kraus

birisini söyliycem

Yorumunuz için teşekkürler. Üst yönetim ekibi içinde yorumunuz değerlendirilecek.

Alıntı yapılan: Prank - 15 Nisan 2019, 20:55:20

Sunucunuz Pay to win sunucusu olmuş haberiniz yok. Çek panelden evi arabayı sat. Tüm gün meslek kasan adamın emeğine yazık.

Yorumunuz için teşekkürler.  Sanırım siz de pay to win ile kazanmışsınız. Umarım aldığınız şeyler banlanmadan önce işinize yaramıştır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

nikobernoo

Alıntı yapılan: Kraus - 15 Nisan 2019, 22:57:51

birisini söyliycem

Yorumunuz için teşekkürler. Üst yönetim ekibi içinde yorumunuz değerlendirilecek.

Yorumunuz için teşekkürler.  Sanırım siz de pay to win ile kazanmışsınız. Umarım aldığınız şeyler banlanmadan önce işinize yaramıştır.

Sizin amacınız birisi sunucuya para yatırsın eğlensin sonra banlayalım, bu sunucu kapanmalı zaten her gün user kaybı yaşıyor. Yazıklar olsun eski Safari falan kalmamış.....

Please (g)old days, come back.

Woozie

2 yıldır aktif bir şekilde oynuyorum. Bazı kişiler haricinde güzel bir ortamı var. Umarım sunucunun ömrü daha da uzun olur.

Kraus

Alıntı yapılan: niko.berno - 16 Nisan 2019, 10:38:05

Alıntı yapılan: Kraus - 15 Nisan 2019, 22:57:51

birisini söyliycem

Sizin amacınız birisi sunucuya para yatırsın eğlensin sonra banlayalım, bu sunucu kapanmalı zaten her gün user kaybı yaşıyor. Yazıklar olsun eski Safari falan kalmamış.....

:D sen o gözle bakarsan biz de şu gözle bakabiliriz. Adam para yatırdı diye adminlere sövsün sunucunun içine etsin banlamayalım. Öyle mi?

Alıntı yapılan: Woozie - 16 Nisan 2019, 15:16:28

2 yıldır aktif bir şekilde oynuyorum. Bazı kişiler haricinde güzel bir ortamı var. Umarım sunucunun ömrü daha da uzun olur.

Teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Kraus

v6.4.10 Güncelleme Kaydı

Uzun zamandır beklediğiniz, sürekli sorduğunuz güncellemeyi sonunda yayınlıyoruz. Bu güncelleme kimisi için gereksiz kimisi için tam da istenilen sistemlerden oluşmuş olabilir. Ancak elbetteki güncellemeler burada bitmedi, güncellemeler devam edecek, göndermiş olduğunuz AR-GE istekleriniz tek tek değerlendiriliyor bundan emin olun.

Bu güncellemedeki sistemler geliştirici notlarımızda uzun zamandan beri planlanıyordu ve kodlaması sürüyordu. Ve en sonunda notlarımızda planlamış olduğumuz sistemleri bitirdik. Umarım yeni sistemler hoşunuza gider. Gitmese de notlarımızda yer alan, "Yapılabilir" etiketini almış daha çok sistem var. Önümüz açık. Yeniliğe ve değişime açığız. AR-GE istekleri açıldığında AR-GE isteklerinizi esirgemeyin. Hoşça Kalın!

Alıntı

• Artık kişisel araçlarınız oyuna girdiğinizde direk spawn olmayacak. Yakınınızdaki araçları kendiniz spawnlamanız gerekecek. (/arac spawn)

• Artık kişisel aracınızın 20-30 dakika boyunca yanında bulunmazsanız otomatik gizlenecek. (/arac spawn)

• Yeni MAP düzenlemeleri yapıldı.

• Bazı buglar fixlendi.

• Neon sistemi opsiyonel görüntülenebilir şekilde sıfırdan eklendi. (Detaylar Forumda.)

• Girişte düzenleme yapıldı, sade hale getirildi.

• Sağ alt bilgi bölümü değiştirildi, GPS göstergesi taşındı. Interiorlarda GPS gizlendi.

• Objeler yükleniyor ekranı düzenlendi, görsellik katıldı.

• GPS bölgeleri sıfırdan oluşturuldu, bölge isimleri geniş alana yayıldı.

• Güne bağlı silah alma yasağı sistemi getirildi. Kural düzenlemeleriyle birlikte kullanılacak.

• Orjinal SA-MP isim göstergesi kaldırıldı. Kişiye özel değişiklik gösterebilen yeni gösterge kodlandı.

• AdminDuty sisteminde değişiklik yapıldı. Adminlerin tablistte admin ismi, kafa üstündeki göstergesinde ID'si gözükmeyecek.

• VIP tag sistemi düzenlendi. Artık herkeste varsayılan olarak gözükecek, görmek istemeyen kapatacak. (/viptext)

• VIP isim rengi artık sadece OOC hapiste ve etkinliklerde kullanılabilecek.

• Ev sisteminin sahiplik sistemi kökten değişim yapıldı.

• /evanahtar komutu kaldırıldı. /evanahtarlarim komutu kodlandı.

• Ev anahtar sistemi artık kalıcı. Ev anahtarları /emenu üzerinden yönetilebilecek.

• Ev alma slotu Safir VIP ve üstü için 3'e çıkarıldı.

• Artık ev sahibi ya da anahtarlı kişi kilitli eve girdiğinde kilidi açılıp 1 saniye sonra otomatik kapanacak.

• Evde kullanılabilecek /soyun sistemi getirildi. Evden çıktığınızda ya da komutu tekrar yazdığınızda eski kıyafetinize döner.

• Artık ihtiyaç sisteminde açlık/susuzluğunuz belli değerin altına düştüğünde koşma/zıplama engellenecek.

• /silahver komutundan para baremi kaldırıldı. Sadece sizle aynı statüdeki kişilere silah verebilirsiniz. (Aynı oluşum/aynı birlik/sivil)

• /silahsat komutu getirildi. Silahsat komutu için minimum fiyat 20.000 TL olarak belirlendi.

• Bankaların daha fazla kullanılması adına ATM'ye komisyon eklendi. (/atmhesapla)

• VIP araçların plakaları artık plaka sistemine dahil edilecek. (/plaka - /plakakontrol - /plakasorgulat)

• Artık birisi taksi çağırıp herhangi araca bindiğinde çağrısı iptal olacak.

• Modifiyeci türü birlikler için tamir/yol yardım hattı kodlandı. (Numara: Birlik Yönetim belirleyecek.)

• 2. El Araç Pazarı yeniden yapılandırılarak tekrar eklendi. Kasma sorunu yaratmaması adına interiorlu sistem haline getirildi.

• Şehirden uzakta bir yere mermi tüccarı eklendi. (Örgütler için)

Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 01:11:48 Kraus
www.sf-gaming.net

Utherz

Sunucuya kimse bir şey diyemez, sunucuda ortam her şey çok güzel ama şu DM atanlara bir çözüm gelse daha da güzel olucak :)

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

santiagocss

Alıntı yapılan: Quick - 17 Nisan 2019, 18:19:00

Sunucuya kimse bir şey diyemez, sunucuda ortam her şey çok güzel ama şu DM atanlara bir çözüm gelse daha da güzel olucak :)

Helper olmaya çalışan oyuncu sözleri...

DracDonix

Alıntı yapılan: Prank - 17 Nisan 2019, 18:21:13

Neden böyle dedinki yani konuya oyunculara vs. atıp tutmaktan ne anlıyorsunuz  :allaalla:
Bu arada geri döneceğim(z)  :helal: Başarılar Alperen  :kalp:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Utherz

Alıntı yapılan: Prank - 17 Nisan 2019, 18:21:13

Sunucuya girmiyorum hemde helper olmak istediğimi kim söylemiş?

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Kraus

Yorumunuz için teşekkürler. Güncellemede DM'leri azaltmak adına çalışmalarımız oldu, gelecekteki güncellemelerde de bu konuyu dikkate alacağız.

www.sf-gaming.net

Erdem

İsim vermek istemediğim için genelleme yaparak konuşuyorum. Üst yönetim ve helper yönetim adminlerinizden bazıları kendi yönetiminde olan kişilerin açığını arıyor, oyun zevkinin içinde geçmeye çalışıyor. Bu kişiyi şikayet ediyoruz hiçbir şey olmuyor ve daha sonrasından kişinin arkasından konuşma diye bir cevap veriliyor. Biraz serverin yönetimine el atmanı dilerim.

santiagocss

Alıntı yapılan: Erdem - 17 Nisan 2019, 22:02:02

İsim vermek istemediğim için genelleme yaparak konuşuyorum. Üst yönetim ve helper yönetim adminlerinizden bazıları kendi yönetiminde olan kişilerin açığını arıyor, oyun zevkinin içinde geçmeye çalışıyor. Bu kişiyi şikayet ediyoruz hiçbir şey olmuyor ve daha sonrasından kişinin arkasından konuşma diye bir cevap veriliyor. Biraz serverin yönetimine el atmanı dilerim.

İyi dedin qral