GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Dystopian - 27 Temmuz 2018, 15:11:21

Alıntı yapılan: kaannos - 27 Temmuz 2018, 03:07:49

Alıntı yapılan: Dystopian - 26 Temmuz 2018, 20:21:50

Roleplay ekibimiz +15 Kişi oldu yakın bir zamanda çete açma fikrimiz var. Gayet güzel ve sağlam bir sunucu gittikçe güzelleşen bir sunucu olduğu için bırakma gibi bir huyumuz olmayacak diye düşünüyorum. Herkesin oynamasını tavsiye ederim, İyi forumlar.

Sunucu gittikçe güzelleşiyor fakat sizin ekibi ben biliyorum. TS3 üzerinden milletin anasına bacısına söven tiplersiniz hiç kusura bakmayın.

Ekipte ben olduğum sürece kimse kimseye sövemez kardeşim, söven kişileri şikayet edebilirsin özel ileti yoluyla bana gereken işlemi uyguluyup ekipten atarım o kişiyi, bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Her ekip üyelerinin hepsini kontrol edemez, ekip sağlamlaşana kadar eminim ki takım çürükleri temizleyecektir.
Ekibiniz üyelerine ve sizlere başarılar dilerim.

bajiora

alperen bey adminimin halen nasıl sıkılmadığını anlayamıyorum umarım iyidir not: baran karayelin banını açar mısınız kendisi sunucuda önemli bir roldeydi her şeye kudreti yetiyordu neyse o da ilginç tabi

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: bajiora - 31 Temmuz 2018, 21:31:33

alperen bey adminimin halen nasıl sıkılmadığını anlayamıyorum umarım iyidir not: baran karayelin banını açar mısınız kendisi sunucuda önemli bir roldeydi her şeye kudreti yetiyordu neyse o da ilginç tabi

tmm efe baranın banının açılmasını istiyomuş hemen açalım.

Dr.Dodo

Rolsel Geliştirmeler v0.3

- Baron politikasında değişikliğe gidildi.

Alıntı
1- Baron olarak kabul edilen birliğe yönelik; ihanet, saldırı, pusuya düşürme, gasp, soygun, kaçırma vb. rollerin yapılması yasağı kalkmıştır. Baron, kendi yaptığı rollerden sorumlu olarak bu rollere uğrayabilir. Diğer birlikler güçlerini kullanarak baronu bitirebilir fakat yerine geçemez. Bu kuralın kaldırılma sebebi, baronunun kuralı aşırı üstünlükle kullanması ve kendini ifşa etmeye yatkın olmasıdır.

FurkanEA

€mr€

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: €mr€ - 01 Ağustos 2018, 22:01:08

Başarılar

Dilekleriniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: FurkanEA - 01 Ağustos 2018, 21:43:45

Kitlesi yüzünden kaybeden sunucu

Düşünceniz için teşekkürler. Tüm kitlemiz değil de bi' kısmı diyelim.

Dr.Dodo

Dr.Dodo

Güncel Sunucu Rekoru: 232

Son düzenlenme: 02 Ağustos 2018, 22:58:37 DoğancanG.

Kraus

Alıntı yapılan: Alperen - 05 Ağustos 2018, 04:37:43

Client Güncellemesi
v0.4.1b

+ Oyun açılırken giriş yapana kadar ALT-TAB engellendi, yapılırsa client çalışma ilerleyişi iptal olacak.
+ SF:RP AntiCheat (SFRPAC.exe) programı client ile entegre şekilde eklendi. Artık anticheat programı çalışmadan oyunda oynayamayacaksınız. Anti Cheat programı .EXE tabanlı hileler için kodlandı. Hileleri engelleme özelliği ile aynı zamanda hile kullandığınıza dair veriler kayıt altına alınacaktır. Şimdilik belli başlı bulduğumuz hileleri engelledik. Zamanla geliştirmeler/düzeltmeler yapılacaktır. Ayrıntılı tanıtım zamanla gelecektir. Karşılaştığınız sorunları Bug Bildirimi formundan bildirmeyi unutmayın. Ayrıca bir sorunla karşılaştığınızda TeamSpeak3 yoluyla ulaşabilirsiniz.

Anti Cheat programı açılması için yönetici izni gereklidir. Bu program oyuna girdikten sonra açıldığı için Yönetici Çalıştırma izni sizi rahatsız ediyorsa buradan izin sorma olayını kapatabilirsiniz.

Anti Cheat programı oyuna girdiğinizde kendi açılır ve oyundan çıktığınızda birkaç saniye içinde kendini kapatır. Ayrıca görev çubuğunuzdaki simgesi üzerinden anti cheat detaylarına gidebilirsiniz.

Son düzenlenme: 05 Ağustos 2018, 04:41:27 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

bangbang

Başarılar dilerim. Türk konsept denildiğinde akla ilk gelen sunuculardan...

NikolaiS

Alıntı yapılan: bangbang - 09 Ağustos 2018, 23:58:07

Başarılar dilerim. Türk konsept denildiğinde akla ilk gelen sunuculardan...

Teşekkür ederiz.

Dr.Dodo

Rolsel Geliştirmeler v0.4

- TV34 Reklam politikasında değişikliğe gidildi.
Alıntı
- Araç reklamlarında 2 adet özellik belirtme kuralı yerine zorunlu özellik kuralı getirildi. Artık araç reklamlarında aracın markasını ve kilometresini belirtmek zorundasınız. Bunların dışındaki özellikleri, reklamda ek olarak belirtebilirsiniz.
- Reklam verirken kullanılan kısaltmalarda (GPS,KM,TL vs) günlük konuşma dilinde kullanırmış gibi kullanmak yasaklanmıştır. Örnek olarak KM'yi belirtmek isterken "KEME" değil "KM" yazmalısınız. Reklam kanalı yazı kanalıdır, konuşma kanalı değildir.
- İş arama reklamlarda 2 özellik belirtme kuralı yerine zorunlu özellik kuralı getirildi. Artık iş arayan kişi, iş aradığı meslek alanını belirtmek zorundadır. Bunun dışındaki özelliklerinizi reklamda ek olarak belirtebilirsiniz.
- Ev ilanlarında evin semtini ve evin kaç odadan oluştuğunu belirtmek zorundasınız. Bunların dışındaki özellikleri, reklamda ek olarak belirtebilirsiniz. Ev arama ilanlarında böyle bir zorunluluk yoktur.
- İş yeri ilanlarında iş yerinin semtini ve türünü belirtmek zorundasınız. Bunların dışındaki özellikleri, reklamda ek olarak belirtebilirsiniz. İş yeri arama ilanlarında böyle bir zorunluluk yoktur.
- Araç ilanlarında "Renk veya KM fark etmez" yasağı kaldırılmıştır.

Diğer Geliştirmeler:

Alıntı
- Kırmızı bülten kaçırma rolü, uy****rucu baronu için yasak değildir. Sadece R6(Birlik Kurucusu) kaçırabilirler.
- Ünlü rolleri, rollük olarak admin izniyle(A4+) yapılabilir duruma getirilmiştir.
- Birliklerin oluşum üyesi kaçırma izni Level 5 Admin ve üzerinden, Level 4 Admin ve üzerine düşürülmüştür.
- Gaspta kişilerin üzerinden alınabilecek para ve materyal miktarları arttırılmıştır. (( Para 10.000 TL - Materyal 10.000) Detaylar için tıklayın.
- Çatışmalarda yaralıları kurtarmaya gelen İSM üyelerine önce uyarı yapılacaktır. Uyarı yapılmadan ateş etmek yasaktır. (DM)
- Çatışmalarda yaralıları kurtarmaya gelen İSM üyeleri, yapılan uyarıyı dikkate almadan yaralıya müdahale ederse işlem uygulanır. (Fear-RP)

Mamii

Güzel güzel,şuanlık iyi ilerliyor sunucu.Başarılar!