GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aytuğ

Böylesine kaliteli bir sunucunun son zamanlarda bu kadar oyuncu kaybetmesi üzücü.Sunucu artık eski oynama hevesi ve heyecanı vermemeye başladı.Gerek admin kadrosu gerek helper kadrosu olarak elinizden geleni yapıyorsunuz fakat sunucudaki DM oranını amacıyla yapmış olduğunuz çalışmalar doğrultusunda bir sürü yeni kural/politika eklendi.Bu kural/politikalar il-legalin önünü kapatarak ben dahil birçok oyuncunun hevesini kaçırdı.Umarım bunu düzeltirsiniz ve çözüm yolu bulursunuz hayırlı günler dilerim.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Aytuğ - 26 Haziran 2018, 06:03:53

Böylesine kaliteli bir sunucunun son zamanlarda bu kadar oyuncu kaybetmesi üzücü.Sunucu artık eski oynama hevesi ve heyecanı vermemeye başladı.Gerek admin kadrosu gerek helper kadrosu olarak elinizden geleni yapıyorsunuz fakat sunucudaki DM oranını amacıyla yapmış olduğunuz çalışmalar doğrultusunda bir sürü yeni kural/politika eklendi.Bu kural/politikalar il-legalin önünü kapatarak ben dahil birçok oyuncunun hevesini kaçırdı.Umarım bunu düzeltirsiniz ve çözüm yolu bulursunuz hayırlı günler dilerim.

O politikalar üzerine çok tartıştık. Ve sonuç olarak çok kişiyle mantıksız rol yerine az kişiyle mantıklı rolü seçtik. Aslında kuralları biz belirlemiyoruz. Oyuncular belirliyor. Düzgün illegal rol yapan oyuncuların rolleri; DM atan, sürekli çatışan oyuncular nedeniyle kısıtlanıyor. Politikaları değiştiremediğimiz için rol çeşitliği getirecek sistemler yapmayı planlıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2018, 09:13:02 DoğancanG.

Mamii

Haksız yere ban yiyen,kanıtsız bir şekilde işlem uygulayan çok admin var.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: osmankaramese11 - 28 Haziran 2018, 11:42:37

Kanıtlarınız varsa şikayet oluşturabilirsiniz.

DarkBlue

Bu sunuuda hakan ve selçuk olduğu için sunucuyu bırakmak zorunda kaldım çünkü;Selçuk Çok Ayrımcı Hakanda Adaletli değil bunu bütün sunucu biliyor. nokta

DarkBlue

Alıntı yapılan: osmankaramese11 - 28 Haziran 2018, 11:42:37

Aynen kardeşim Hakan beni 5 gün banladı suçsuz sonra sonra şikayeti açıyoz hemen Red.

AlpAkabey

2015 - 2016 yılındaki eski Safari RPG yi özledim be , çok güzel roller dönüyordu ve herkesin altında araç yoktu .
Koca Maziler...

Akabey

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 30 Haziran 2018, 19:33:09

2015 - 2016 yılındaki eski Safari RPG yi özledim be , çok güzel roller dönüyordu ve herkesin altında araç yoktu .
Koca Maziler...

Mantıksız ama zevkliydi. Sevgiyle anıyoruz.

Umut52!

Server rol yapmayı bilene güzel, sistemler olsun, mapler olsun, bazı veletler DM yapıp içine sı*ıyorlar ama olsun.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Umut52! - 01 Temmuz 2018, 22:50:13

Server rol yapmayı bilene güzel, sistemler olsun, mapler olsun, bazı veletler DM yapıp içine sı*ıyorlar ama olsun.

Yorumunuz için teşekkürler.

Kraus

Yeni rol alanlarının türetilmesi, diğer rol alanlarının kullanılması adına çoğu kişinin aktif rol bölgesi olarak tanımladığı pizzacı haritası kaldırıldı, başka toplulukların merkezi haline getirildi.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Tunahan

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2018, 01:46:59

Yeni rol alanlarının türetilmesi, diğer rol alanlarının kullanılması adına çoğu kişinin aktif rol bölgesi olarak tanımladığı pizzacı haritası kaldırıldı, başka toplulukların merkezi haline getirildi.

Her ne kadar sunucunuzda bulunmasam da, bu harekete şapka çıkartırım.

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Tunahann - 03 Temmuz 2018, 02:10:55

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2018, 01:46:59

Her ne kadar sunucunuzda bulunmasam da, bu harekete şapka çıkartırım.

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

ParsMapping

Haritaları kim  yapıyor fikir güzel ama icraat sıkıntılı velhasıl iyi fikir yani

TSunami

Uzun süredir oynadığım ve arkadaşlarımı başlattığım sunucudur.Kurallar, sistemler vb.olaylar gayet güzel.
Kısa zaman içerisinde sponsor adminlik almayı düşünüyorum.