GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Silver

Alıntı yapılan: Paddon34 - 05 Mayıs 2018, 05:14:35

Ciddi ciddi bu serverin düzeleceğini düşünen var, bu server 2.5-3 yıl önce karakter başvuruları kalktığında freeroam servere dönüştü, daha hala rol namına bir şeyler yapıp kendini tüketen insanlara acıyorum.

Ekipsel gayet kaliteli bir sunucu, insanlar elbette ortamları için ve zevkleri için tercihleri bu sunucu. Türk konsepte alışmış bir Roleplayer`ı yabancı konseptte oynatabilmek kitlenin en büyük başarısını elde etmektir. Yıllarca açık kalan sunucu üzerinde sürekli duruluyor, öneriniz varsa sunucu politikalarına aykırı olmayacak rolleri adminlerle görüşerek yapabilirsiniz tabi bu sizin rol kalitenize bakar sunucunun kalitesini roller belirler, gözünle görmediklerine veya görmek istemediklerine çamurlamak için yorum atman gülünç.  :sigara:

thraust

Alıntı yapılan: Silver - 12 Mayıs 2018, 20:59:55

Ciddi ciddi bu serverin düzeleceğini düşünen var, bu server 2.5-3 yıl önce karakter başvuruları kalktığında freeroam servere dönüştü, daha hala rol namına bir şeyler yapıp kendini tüketen insanlara acıyorum.

Ekipsel gayet kaliteli bir sunucu, insanlar elbette ortamları için ve zevkleri için tercihleri bu sunucu. Türk konsepte alışmış bir Roleplayer`ı yabancı konseptte oynatabilmek kitlenin en büyük başarısını elde etmektir. Yıllarca açık kalan sunucu üzerinde sürekli duruluyor, öneriniz varsa sunucu politikalarına aykırı olmayacak rolleri adminlerle görüşerek yapabilirsiniz tabi bu sizin rol kalitenize bakar sunucunun kalitesini roller belirler, gözünle görmediklerine veya görmek istemediklerine çamurlamak için yorum atman gülünç.  :sigara:
Af edersiniz ama cidden adminlerle iletişime geçilebildiğini mi düşünüyorsunuz? Bir adminin görevi sunucuyla ilgilenmek ve oyunculara gereken memnuniyeti sağlamaktır fakat ben burada öncelikle şunu söyleyeyim amacım sunucuyu kötülemek değil fazla oynamadım zaten. Bir adminle görüşmeniz saatleri bulabiliyor, admini karşınıza alıp konuşsanız bile sürekli Türkiye'nin %50'lik insanlarından birisiymiş gibi kendini (sunucuyu) haklı çıkarmaya çalışıyor fikirlerinizi dinlemiyor. Anlasa anlasa sizi bir rol yönetim diye bir şey yapmışlar onlar anlıyor fakat onlar da bu kafayla çalıştığından yine kısır döngüye giriyorsunuz yapabileceğiniz tek şey oturup ağlamak oluyor. Sonra zaten sinirden kafayı yiyip ya sövüyorsunuz ya da çekip gidiyorsunuz.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: thraust - 12 Mayıs 2018, 21:46:14

Alıntı yapılan: Silver - 12 Mayıs 2018, 20:59:55

Af edersiniz ama cidden adminlerle iletişime geçilebildiğini mi düşünüyorsunuz? Bir adminin görevi sunucuyla ilgilenmek ve oyunculara gereken memnuniyeti sağlamaktır fakat ben burada öncelikle şunu söyleyeyim amacım sunucuyu kötülemek değil fazla oynamadım zaten. Bir adminle görüşmeniz saatleri bulabiliyor, admini karşınıza alıp konuşsanız bile sürekli Türkiye'nin %50'lik insanlarından birisiymiş gibi kendini (sunucuyu) haklı çıkarmaya çalışıyor fikirlerinizi dinlemiyor. Anlasa anlasa sizi bir rol yönetim diye bir şey yapmışlar onlar anlıyor fakat onlar da bu kafayla çalıştığından yine kısır döngüye giriyorsunuz yapabileceğiniz tek şey oturup ağlamak oluyor. Sonra zaten sinirden kafayı yiyip ya sövüyorsunuz ya da çekip gidiyorsunuz.

Haklı olduğunuz noktalar var.Bir adminle görüşmeniz gün içindeki belli başlı bazı saatlerde mümkün olmayabilir. Misal,ben öğlenleri giremeyen bir adminim. Beni öğlen beklerseniz bana ulaşamazsınız. Her adminin kendine göre OOC hayatı,düzeni var.Zaten kişi Teamspeak'teyse admin içi disiplin ekibimiz o kişiye,admin bekliyoruma bakması için sürekli talimat vermektedir. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Tabi bazen gitmek istemediğimiz zamanlar da oluyor. Çünkü siz de diyorsunuz ya, kuralları sunucu lehine döndürüp kendilerini savunuyorlar diye.Adminler gözünde de çoğu kişi kuralları kendi kafasınca, Türkiye konseptini bilmeden yorumladığı için artık bir yerden sonra admin bekliyoruma bakmak zulüm oluyor. Fakat bu da geçerli bir mazeret değil. Olay şu ki,şu anki SAMP camiasının bazı kitlelerinin anlamadığı şeyi anlatıyorum. Yabancı konsept ve Türk konsepti arasında dağlar kadar fark var. Ve bunu anlayamayıp hapis-ban yiyen oyuncularımız genelde Yabancı konsepte gidip,orda istedikleri rol ortamını buluyorlar. Bu ortamı bulduktan sonra Türk Konsepti olduğu için aradaki rol ortamı farkından dolayı sunucumuzu kötülüyorlar.  Adminlerimizin hatası da yok demiyorum. Vardır yani hataları. Ama bunun altında yatan temel sebepler, SAMP Türkiye camiasının bazı kitlelerinin anlamadığı şeylerdir. Bir ön yargımız oluştuğu için bazen hapis yiyip gelen oyuncularla iletişim kurmak istemeyebiliyoruz. Ama abartılırsa tabiki de gerekli cezalar uygulanacaktır. Yorumlarınız için teşekkürler.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 00:42:05 DoğancanG.

kaannos

Zamanında oynarken iyi hatırlıyorum bazı adminler sırf admin bekliyorum kanalına bakmamak amaçlı gizli odalara gidiyorlardı. 1 hafta boyunca a7 admin, 2gün boyunca A5 beklediğimi hatırlıyorum.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: kaannos - 13 Mayıs 2018, 01:26:49

Zamanında oynarken iyi hatırlıyorum bazı adminler sırf admin bekliyorum kanalına bakmamak amaçlı gizli odalara gidiyorlardı. 1 hafta boyunca a7 admin, 2gün boyunca A5 beklediğimi hatırlıyorum.

Gereken açıklamayı üstte yaptığımı düşünüyorum. Olabiliyor böyle şeyler. Haklısınız.

Dr.Dodo

Dystopian

Eskiden oynardım gayet hoş bir sunucu 5 / 6 aydır girmiyorum şuan ne tür yenilikler geldiğini bilmiyorum fakat gayet güzel ve yenilikçi sistemlerin geldiğini duydum ekibimle sunucuya tekrar başlayacağız , başarılar.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Dystopian - 17 Mayıs 2018, 07:08:23

Eskiden oynardım gayet hoş bir sunucu 5 / 6 aydır girmiyorum şuan ne tür yenilikler geldiğini bilmiyorum fakat gayet güzel ve yenilikçi sistemlerin geldiğini duydum ekibimle sunucuya tekrar başlayacağız , başarılar.
Her zaman bekleriz. Yeni sistemlerimiz konu içinde belirtilmiştir. Teşekkürler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 17 Mayıs 2018, 20:31:35

Roleplay oynamayı ne zaman düşünsem hep sunucu ararim ama Safaride eğlendiğim kadar hiçbir yerde eglenmiyorum. Tüm ekibinize başarılar dilerim tekrardan Alperen adminim.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Wiggles - 20 Mayıs 2018, 21:46:16

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 17 Mayıs 2018, 20:31:35

Roleplay oynamayı ne zaman düşünsem hep sunucu ararim ama Safaride eğlendiğim kadar hiçbir yerde eglenmiyorum. Tüm ekibinize başarılar dilerim tekrardan Alperen adminim.

Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

CerberuS

Normalde RolePlay giren biri değilimdir, bugün ilk girdiğim andan itibaren sevdim sunucuyu.Gerek mod, gerek ekip konusunda kalitenizi fazlasıyla belli ediyorsunuz.Başarılar. :helal:

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: CerBeruS - 23 Mayıs 2018, 00:01:09

Normalde RolePlay giren biri değilimdir, bugün ilk girdiğim andan itibaren sevdim sunucuyu.Gerek mod, gerek ekip konusunda kalitenizi fazlasıyla belli ediyorsunuz.Başarılar. :helal:

Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

Christian

Başarılar, sunucu güzele benziyor bir ara uğrarım belki.. Kraus bana geri döünş yapar mısın? "ÖM" bakar mısın?
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2018, 02:04:12 Christian
Tell your men they work for me now, this is my city!

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Christian - 30 Mayıs 2018, 01:58:22

Başarılar, sunucu güzele benziyor bir ara uğrarım belki.. Kraus bana geri döünş yapar mısın? "ÖM" bakar mısın?

Bekleriz. Yorumunuz için teşekkürler  :D

Guapo