GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 13 Mart 2018, 20:31:20

Yok yok sistemde bug var sanırım.Yaptıklarım doğru yahu ? Okudum dediğin yerleri araştırdım tek tek soruları araştırdım sistem buglu doğru yapıyorum ben eminim..

Sen yapamıyorsun, Sistem buglu değil kardeş, ben denedim.

[R]ussell_Savrinn

Dr.Dodo

Kawai

Çoğu sistem için çok geç kaldınız fakat zararın  neresinden dönülse kardır. (Şapkalı a yazamadım)

Sunucuya girip biraz oyunda rol yapmaya çalıştım. Hemen hemen 2 ayda değişen hiçbir şey olmamış. Pizzacıdaki ortam hala aynı. Allah aşkına oraya bir politika getirin, bir şeyler yapın. Örnek veriyorum:

TV34 müdürü rozetten çıkıp pizzacıda şarkıcılık şuyu buyu yapması. Her şey olabilir. Ha gördüm mü, gördüm ama şuan değil.

İEM'in ağır revizyona girmesi lazım. Hala aynı. Çete elemanları da holding sahipleri de Infernusla etrafta geziniyor. Hakiki rol çok az. Birkaç admin de adaletli bir şekilde seviye düşümü yaşamış. Sevindim. Torpil olayı aza indirgenmiş. Kolay gelsin.

Zeta

Alıntı yapılan: Kawai - 15 Mart 2018, 22:10:22

Çoğu sistem için çok geç kaldınız fakat zararın  neresinden dönülse kardır. (Şapkalı a yazamadım)

Sunucuya girip biraz oyunda rol yapmaya çalıştım. Hemen hemen 2 ayda değişen hiçbir şey olmamış. Pizzacıdaki ortam hala aynı. Allah aşkına oraya bir politika getirin, bir şeyler yapın. Örnek veriyorum:

TV34 müdürü rozetten çıkıp pizzacıda şarkıcılık şuyu buyu yapması. Her şey olabilir. Ha gördüm mü, gördüm ama şuan değil.

İEM'in ağır revizyona girmesi lazım. Hala aynı. Çete elemanları da holding sahipleri de Infernusla etrafta geziniyor. Hakiki rol çok az. Birkaç admin de adaletli bir şekilde seviye düşümü yaşamış. Sevindim. Torpil olayı aza indirgenmiş. Kolay gelsin.

Dostum,Haydarpaşa hakkında düşündüğün onca şey bir çok sunucuda zaten mevcut olan birşey,fakat yakında o bölgeye farklı bir şekilde yaptırım uygulanacak merak etme.Çete elemanları eskiye oranla kat kat role yatkın ve realistik şekilde zırh değerlerinden ötürü silah kullanımı %90 düşürüldü.İEM hakkında ise alınan adamlardaki problemleri dipten halletmek için üst yönetim devreye girecek ve detaylı bir şekilde inceleme yapılacaktır.Yorumunuz için teşekkürler.

pag

Aylar sonra girip bu sunucuya göz attım,4.Sınıf Emniyet Müdürünün yüzünde maskeyle yunus devriyesi attığını görünce çıktım sunucudan safari yine aynı safari maalesef.

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: ReDDooM - 16 Mart 2018, 13:31:43

Aylar sonra girip bu sunucuya göz attım,4.Sınıf Emniyet Müdürünün yüzünde maskeyle yunus devriyesi attığını görünce çıktım sunucudan safari yine aynı safari maalesef.

bunu diyenler genelde sunucudan yasaklanan oyuncular oluyor ama neyse, umarım rol yapmaya girmişsinizdir, bir de rol ortamına baksaydınız sunucu kötülemek için girdiğiniz bariz belli bence.  :kro:
Son düzenlenme: 16 Mart 2018, 16:34:00 AnadoluGaming

pag

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 16 Mart 2018, 16:26:05

bunu diyenler genelde sunucudan yasaklanan oyuncular oluyor ama neyse, umarım rol yapmaya girmişsinizdir, bir de rol ortamına baksaydınız sunucu kötülemek için girdiğiniz bariz belli bence.  :kro:

Dostum benim Safariye karşı bir düşmanlığım,kin vs. durumu yok ben sadece tanık olduğum bir olayı dile getirdim.

Dr.Dodo

Elimizden geleni yapıyoruz.Hiçbir sunucu kusursuz olamaz.Siz de bence ilk hatada çıkmak yerine rol ortamlarına göz atabilirdiniz.Yorumunuz için teşekkürler.

Cruza

İstanbul Sağlık Müdürlüğü tanıtım filmi yayında.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Lé Spîke

Alıntı yapılan: GirayÖzkan - 18 Mart 2018, 23:23:48

İstanbul Sağlık Müdürlüğü tanıtım filmi yayında.

:D Çok beğendim. Ellerinize sağlık Giray adminim. İSM ve İEM'de çalışmak bi nasip olmadı bana yaa :(

Kraus

Karakter güvenliğini arttırmak amacıyla forumda ve oyunda birtakım güncellemeler yapıldı. Detaylar için buraya tıklayın.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2018, 14:36:30 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Armen

Teamspeak 3 'de reklam diye ban attılar, sebebini bilmiyorum. Sanırım farklı bir sunucuda yetkili olmam.

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

TestaMent

Roleplay ile tanıştığım ilk platform. Başarılar.

● Ne mutlu Türküm diyene!

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: TestaMent - 01 Nisan 2018, 22:10:13

Roleplay ile tanıştığım ilk platform. Başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Armen - 01 Nisan 2018, 17:49:12

Teamspeak 3 'de reklam diye ban attılar, sebebini bilmiyorum. Sanırım farklı bir sunucuda yetkili olmam.

Sebebi adı üstünde.Reklam.