GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Alıntı yapılan: enes020020 - 09 Mart 2018, 14:15:58

03.DL ile skinler gelmesi güzel olmuş fakat mermiler 3 mermi olmuş beğenmedim zırh 50 olmuş yanii,o tarafını beğenmedim yinede çok güzel sunucu

-Muhammet_Enes_Taskir

Mermiler 3 mermi değil, daha fazla mermi için mermi almanız gerekiyor. Zırh 50 olması gayet olması gereken bir şey, sunucu deathmatch sunucusu değil, sivillerin full zırhla dolaşması roleplaye uygun olmayan bir şey. Yorum için teşekkürler.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

ArMy

Sunucu SA:MP platformları arasında "TDM" olarak nitelendiriliyor. Sunucuda araç ile sağlam gezmek mümkün değil. Vur kaç yapanmı dersin, vurup gelip babalananmı dersin. İsmini siz koyun. Kendinizi admin çetesine attınızmı tamam, server size güzel. Alıntı
Kardeş "X" admin lider sıkıntı çıkmaz yani

Bunun yanı sıra kaliteli rollere imza atan kişi&kuruluşlar da mevcut. Sistemlerinize lafım yok.
•J0K3R•

Kraus

Alıntı yapılan: ArMy - 09 Mart 2018, 15:08:12

Sunucu SA:MP platformları arasında "TDM" olarak nitelendiriliyor. Sunucuda araç ile sağlam gezmek mümkün değil. Vur kaç yapanmı dersin, vurup gelip babalananmı dersin. İsmini siz koyun. Kendinizi admin çetesine attınızmı tamam, server size güzel. Alıntı
Kardeş "X" admin lider sıkıntı çıkmaz yani

Bunun yanı sıra kaliteli rollere imza atan kişi&kuruluşlar da mevcut. Sistemlerinize lafım yok.
•J0K3R•

O nitelendirmeyi yapanlar nedense genelde sunucudan kötü şekilde ayrılıp başka sunucuların ayakçılığını yapan kişiler, zaten bu tür platformlarda (samp facebook grupları vs.) takılanlar genelde boş adam olup sebepsiz eleştiriye kafa yoran kişiler. Sunucuda zaten artan fiyatlar ve mermi sistemiyle birlikte isteseler de sunucuya o niteliği kazandıramazlar. Vur kaç olayı için ekip olarak biz bize düşeni yapıyoruz. Diğer cümleler için de teşekkürler.
Son düzenlenme: 09 Mart 2018, 15:17:12 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Aytuğ

Alıntı yapılan: Kraus - 17 Şubat 2018, 19:34:07

Efsane yapmışsınız görüpte yanıt atmamak elde değil,elinize sağlık.

mtb

Alıntı yapılan: Aytuğ - 10 Mart 2018, 09:23:45

Biz böyle roller çıkartabiliriz ancak ailelere pek bakmıyorsunuz obje isteği atıyorum o bile umrunuzda değil.

2017-2025

Zeta

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 10 Mart 2018, 09:33:24

Alıntı yapılan: Aytuğ - 10 Mart 2018, 09:23:45

Biz böyle roller çıkartabiliriz ancak ailelere pek bakmıyorsunuz obje isteği atıyorum o bile umrunuzda değil.

Merak etmeyin,belirli bölgelere zaten bolca ekleme yapılıyor,AR-GE kısmında bulunan Map güncelleme bildirgesini takip edebilirsiniz.

Kronos

Gelişmekte olan bir sunucu yakın zamanda geniş kitle kazandı, hayırlısı kardeşler.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Kronos - 11 Mart 2018, 14:26:11

Gelişmekte olan bir sunucu yakın zamanda geniş kitle kazandı, hayırlısı kardeşler.

Yorumunuz için teşekkürler.

Albert Einstein.

"We can easily forgive a child who is afraid of the dark; The real tragedy of life is when men are afraid of the light."

Tunahan

Eskiden aşırı derece aktif olarak oynadığım, kendimce hoşlandığım bir sunucu.

Sistemler, uğraşılmış efsane.

Admin ekibi, tecrübeli efsane.

İlgi, güzel efsane.

Torpii.... ups.
((Sunucumuzda kesinlikle torpil yktur diye bir cevap verecekseniz hiç vermeyin daha iyi))

Genel olarak sunucu oynanabilir.

Zeta

Alıntı yapılan: Albert Einstein. - 11 Mart 2018, 23:19:17

Başarılı bir sunucu.  :helal:

Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Tunahann - 12 Mart 2018, 02:46:55

Eskiden aşırı derece aktif olarak oynadığım, kendimce hoşlandığım bir sunucu.

Sistemler, uğraşılmış efsane.

Admin ekibi, tecrübeli efsane.

İlgi, güzel efsane.

Torpii.... ups.
((Sunucumuzda kesinlikle torpil yktur diye bir cevap verecekseniz hiç vermeyin daha iyi))

Genel olarak sunucu oynanabilir.

Öncelikle yorumun için teşekkürler Tunahan.Son yorumunda Torpil ile alakalı bir söylemin var,sana göre veya başkasına göre uygun olmayan durumlar oluşabiliyor.''Başka kişiye işlem uygulanmadı bana niye uygulandı'' gibisinden söylemler her insanın kafasına soru işaretleri bırakabilir.Bunun cevabını işlemi uygulayan adminde araman daha uygun olur.Yapıcı ve eleştirel yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 12 Mart 2018, 21:16:13 Kraus

[R]ussell_Savrinn

Sunucu efsane görünüyor.Tanıtım konusu , quiz felan.Türkiyenin değil SAMP'ın en iyi RP Sunucusu denilebilir.

Fakat şu quiz olayında takıldım.Nerde hata yapıyorum onuda anlamadım  :allaalla: Sunucuya giriş yapamıyorum.Bari kaç doğru kaç yanlış var onu bilsemde ona göre hareket etsem.Şu olay dışında sunucu güzel..

Zeta

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 12 Mart 2018, 22:56:49

Sunucu efsane görünüyor.Tanıtım konusu , quiz felan.Türkiyenin değil SAMP'ın en iyi RP Sunucusu denilebilir.

Fakat şu quiz olayında takıldım.Nerde hata yapıyorum onuda anlamadım  :allaalla:

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz,bu bizi mutlu etmekte.Wiki sayfamızdaki ve forumda bulunan politikalara yönelik yazıları tam şekilde okuduktan sonra dikkatli bir şekilde okuyup cevaplamanız sizi aramıza katacaktır.Şimdiden iyi oyunlar  :oku:

[R]ussell_Savrinn

Yok yok sistemde bug var sanırım.Yaptıklarım doğru yahu ? Okudum dediğin yerleri araştırdım tek tek soruları araştırdım sistem buglu doğru yapıyorum ben eminim..

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 13 Mart 2018, 20:31:20

Yok yok sistemde bug var sanırım.Yaptıklarım doğru yahu ? Okudum dediğin yerleri araştırdım tek tek soruları araştırdım sistem buglu doğru yapıyorum ben eminim..

Çok çeldirici sorular bulunmakta.Daha dikkatli olmalısınız.Sistemde  bug olsa şu ana kadar farkedilmesi gerekirdi.Umarım geçmeyi başarıp aramıza katılabilirsiniz.  :helal: