GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Naxlar

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 27 Ocak 2023, 12:18:21
Dostlar burada neler dönmüş ya

Kısaca okumaya çalıştım dönen şeyleri. Hakkınızla hiçbir yere gelemeyeceğinizi, torpille vesaire rahatlıkla yükselinebileceği yazısına takıldım biraz. Arkadaşlar son 3 yıldır neler dönüyor bilemem fakat öncesinde hakkıyla H1den A7'ye kadar yükselmiş biri olarak söylüyorum. Bu sunucuda emek gösteren, çabalayan kişiler karşılığını alıyordu. Ben zaman ayıramacayacağımı düşündüğüm için ve artık bu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Kendi hayatım için de doğru bir karardı. Artık Safariye vereceğim ya da ondan alabileceğim bir şey kalmamıştı. Ama yine de o yılları özlediğimi belirtmeliyim. Eski ekip çok iyiydi.

3 yıldır buralarda yokum ve olmayacağım da fakat her aklıma geldiğinde bi girip bakarım foruma ve buraya. Uzun zamandır bakmıyordum karışmış ortalık.

Arkadaşlar sunucu yönetmek gerçek anlamda zor bir iş ve keskin bir irade gerekiyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Zaten beni de beğenmiyodunuz. Ellerinden geleni yaptıklarına eminim. Özellikle Kraus'un büyük emeği var sunucuda. Yönetim ekibi gelir geçer. Değişir gider. 2020 yönetiminden kim var acaba kadroda mesela? Bence yoktur kimse. Önemli olan bu sunucunun başları olan Fransz ve Kraus. Adamlar başarılı olmuş ki 9 yıldır bu sunucu kapanmadan yoluna devam etmiş. Değmeyeceğini, başaramadıklarını düşünseler kapatırlardı. Sırf makine parası bile ne kadardır tahmin bile edemiyorum.

İşin içinden çıkınca rahatlıkla görebiliyorsunuz ki sizin için o zaman doğru olan şeyler dışardan doğru gözükmüyor. İnanın herhangi biriniz o yönetime erişebildiğinde yaptığı her şey kendine doğru gibi gelecek ama doğru bulmayan yine çok kişi olacak. Çıktığınızda yaptığınız hatalar bir bir karşınıza çıkıyor. Unutmayın ki kimse kusursuz değildir. Adminler de kusursuz olamaz. Herkesi de memnun edebilmek imkansız. Çoğu kişi memnundur sonra biri çıkar haklı da olsa haksız da olsa sallar. Genele yayılır. Bu Safaride çok olan bir şeydir. Bunlar her zaman olacak. Önemli olan bu durumlarda doğruyu görmeye çalışmak, öz eleştiri yapmaktır. Bunda demek ki başarılı bir sunucu ki şu zamana kadar kapanmadı.

Ayrıldıktan sonra gereksiz bir tartışma yaşandı. Yapmadığım bir şey nedeniyle suçlandım. Tek hatam ayrıldıktan sonra tamamen kopmamak olmuştu sanırım. Yaptıklarım yanlış yorumlandı. Hatta 1 yıl sonra girdiğimde hesabımın devredışı bırakıldığını bile gördüm. Emekli admin yetkim alındı TS üzerinden vesaire. Bana da yanlışlar yapıldı elbette ama inanın herkes inandığı doğrulara göre hareket ediyor. Benim de hatalarım oldu. Belki ben de bu tartışmayı yanlış yönlendirdim ve sonucu bana patladı hiçbir şey yapmadığım halde ama olsun. Kırgın ayrılmak istemezdim 5 yıl benim için ev olmuş bir sunucudan. Fransz belki beni sevmez olayları yanlış anladığı ya da ben yanlış anlattığım için fakat yine de ben onunla barışıp en azından bu kötü olayı unutmak isterdim.

Arkadaşlar sunucuda olmadığım 3 sene içinde anladım ki bu sunucu veyahut farklı bir sunucu ya da farklı bir oyun. Hepsi boş. Hepsi boş zamanlarımızı geçirmek için olan bir hobi olarak kalmalı. Biz bunu hobi olmaktan çıkarıp iş olarak gördüğümüz için yanlış yaptık. Hepimizin ortak amacı eğlenmek olmalıydı fakat rekabet içinde, adaleti, kendi doğrumuzu göstermek için yok olduk gittik.

Özetle bu sadece bir oyun ve oyun sunucusu. Eğlenmenize bakın. Keyfinize bakın. Baktınız eğlenmiyosunuz. Edebinizle ayrılın ve bitirin. Haksızlıklar her zaman olmuştur ve olacaktır da . Ama inanın yapan kişiler ben şuna bi haksızlık yapam diye yapmıyorlar. O zaman yapılması gereken şey o gibi geliyor ve yapıyorlar. Takmayın bu kadar.

Kırk yılın başı bi yazasım geldi. Birilerine bir şeyleri fark ettirdiysem ne mutlu bana. Hepinize iyi bir hayat diliyorum arkadaşlar. Gerçek hayat burası değil unutmayın. Her şey bittiğinde umarım iyi yönleriyle hatırlarsınız burayı. Ben öyle hatırlamaya çalışıyorum.

Kanka bahsettiğimiz torpiller son 3 yıl içinde olan şeyler zaten 3 yıldır ortamda yoksan sunucuyu iyi ve adaletli bir yer sanabilirsin tabi ki.

TheDarkside

onu bunu boş verin de fivem iyi gelsenize. samp oynayan mı kaldı anokta..

Tunahan

Alıntı yapılan: TheDarkside - 28 Ocak 2023, 14:32:48
onu bunu boş verin de fivem iyi gelsenize. samp oynayan mı kaldı anokta..
kasaba rp açsınlar mc rolü yapalım çiftçi rolü yapalım ihtiyar sağ ol ben almayayım

Hidrojen

hocam sunucu kapandımı hiç bir türlü forumuna felan girilmiyor
Son düzenlenme: 04 Şubat 2023, 00:56:03 Hidrojen Sebep: .

Landrow

Alıntı yapılan: Hidrojen - 03 Şubat 2023, 20:16:52

İntikam alındı biraz yenileme aşamasına girdi korkaklar.

UNT Gaming - 2023

kamilmert043

Alıntı yapılan: TheLemon - 04 Şubat 2023, 12:06:59
İntikam alındı biraz yenileme aşamasına girdi korkaklar.
Gerçekleştirilen bakım ve geliştirme çalışmasının korkaklıkla veya intikam ile ne alakası var?
Sallamak için gelip konuyu karalamaya çalışmak. tek vasfın konuların altında toksiklik yapman senin yaptığını 12 yaşında çocuklar yapıyor biraz büyü alt tarafı oynadığınız bir oyun ne gerek var kışkırtmaya? Klasik toksik Samp oyuncusu, sizin gibiler sayesinde Samp TR bitti.

Naxlar

Alıntı yapılan: Hidrojen - 03 Şubat 2023, 20:16:52

Kapanmadı diyorlar. Tırnak içinde "Bakıma girmiş". Yersen tabi  :oku2:

Landrow

Sunucuyu kısaca özelticem artık bu konuya bir son vermek gerek galiba.

Sunucunun Kurucusu ve Developeri ortalarda yok Developer geliyor 2 yılda bir güncelleme yapıyor gidiyor. Morphine yönetimin başında ondan dolayı Yönetim berbat durumda. Morphine, Nietzche ve benzeri bir çok kişi yalan tehditler ile lafla insanları korkutuyolar. Yönetimde bu kişiler olmasa sunucu gayet başarılı ama işte adamda oynama zevki bırakmıyolar. Mesala, tanıdıklarını banlamak yerine jail gibi cezalar veriyolar veya yetkili alıyolar bu sorun işte Kraus ve Franzs galiba adı bu işe el atarlarsa yönetimi sıfırdan olgun kişilerden kurarlarsa sunucu yeniden ayaklanabilir ama böyle devam etcekse Sunucunun Fivem veya MTA platformuna gitmesi lazım çünki şuanki ekiple Maksimum MTA'da tutar bu sunucu yoksa leş gibi yönetim kadrosu var.

UNT Gaming - 2023

Landrow

Bir ekleme daha yapıcam, çok gereksiz sistem var örnek ;

Tamir kiti sistemi, Özel Billboard, Özel Obje (ev işyerlerinin önüne koyulan), Sponsoe Adminlik gibi bir çok ürün ve gereksiz sistem var bırak adam gitsin Tamirini yaptırsın niye uğraştırıyorsunki adamı gereksiz sistemler var. Onun harici sunucu gayet iyi bide işte şu Clientten pc'ye erişmeler v.s onlarda sıkıntı. Kanıt bulunsa Özel Hayatın gizliliğinden ceza yerler baya 2020'demi 2021'demi ne Yılbaşından 2 3 gün sonra Müzik odasındaydık O Ses Safari vardı Morphine çıktı bi anda geldi birinin PC bilgilerini okudu v.s v.s yani ayıp Clientteki ve paneldeki o erişimler sadece Management ve Developerde olursa güzel olucaktır.

UNT Gaming - 2023

TestaMent

hiç unutmuyorum, ismimi kullanıp ts'de terör estiren arkadaş yüzünden her yerden banlanıp, hiçbir yetkiliye ulaşamadığım o efsane sunucudur. ban affından sonra girip bazı şeyleri yeniden tecrübe edinmeye çalışırken, yönetim kadrosunun kalitesizliğini net bir şekilde gördüm. her zaman dediğim gibi, en ufak hakkım varsa helal değildir. gerçi bu a*lahsız arkadaşların helal, haram gibi kavramları pek takacağını sanmıyorum. bir nesilin hevesini çaldınız, yazıklar olsun.

● Ne mutlu Türküm diyene!

scythe

kendi topuğunuza sıktınız

Landrow

Yabancı konsept geçip herkesin hesapları v.s sıfırlayacaklarmış. Emekleri hiçe sayıyolar bildiğin vallaha benim bile 1 işyeri 1 ev 2 3 tane arabam vardı ve Maske Hakkı, Elmas VIP, Özel Araç almıştım artık hiç oynanmayacak bu kesin.

UNT Gaming - 2023

KayraBey

DracDonix

2017 senesinden kalma Elması VIP paramı geri verin

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Brandiss

....
Son düzenlenme: 11 Nisan 2023, 21:55:05 Brandiss
(Brandiss#1337)