GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Faxen

Razor02

Konuyla alakasız ve tartışma içerikli iletiler temizlendi. Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar

Berke.

Öncelikle selamlar Safari Roleplaya 29.12.2016 tarihinde başladım gayet güzel bir ortamı ve rol çevresi vardı.2018 yılına kadar gayet güzel gitti fakat bundan sonra yönetim ekibinin gruplaşması torpilleşmesi vesaire derken duraklama dönemine girdi. Saçma sapan sebeplerden dolayı Admin/helperlerin atılması vs vs böyle gider. 2020 Yılında tekrardan başladım yönetim ekibi buna nazaran gene iyiydi fakat gene aynı şeyler devam ediyordu. Admin toplantısında şahışa hakaret eden üst yönetim mi dersin. Admin grubunda userine küfür eden admin mi dersin neler neler? En son olaylardan sonra tekrardan bıraktık daha doğrusu ifşaladığımız için banlandık.2022 yılında ise şans eseri safariden bir arkadaşımla denk geldik sohbet ettik tekrar başlıyalım dedik ki ne görelim? Zamanında helperken ifşaladığımız videoda 1 cümlelik kendi yorumum yüzünden banlanmıştım. Aaa 2022 yılında genel ban affı gelmiş ve benimde banımda açılmış. Şaşırdım ve yeniden girdim hafta sonları 90-100 kişi çekiyor fakat afk sisteminden dolayı herkes alt+tabda neyse kendimiz rol çıkartalım dedik çete birliği açtık. Fakat bu sefer ne olsa beğenirsiniz? Rol bilmiyen samp kuralları bilmeyen helper kadrosu. uy****rucu ticareti rolünde 3 kişiyiz karşı taraf 1 kişi ve bizi gasp etmeye çalışıyor tabi haliyle bizde aracımıza binip kaçıyoruz fakat ne oluyor zınk jail. Eski olaylar devam etmeye başlıyor. Anlıyoruzki aynı şeyleri tekrardan yaşıcağız bırakmayı düşünüyoruz peki ne oluyor? Arkadaşımız diye aramıza aldığımız şahış discord sunucumuzdaki mesajları üst yönetime ispikliyor. Peki sebebi ne? Tabikide üst yönetime yağcılık yaparak bir yere gelmek. Bizi ispiklediği zaman game admin olan şahış bizim olayımızdan sonra Senior oluyor. Uzatmaya gerek safari roleplaya başlıcak arkadaşlar yanınıza dost diye aldığınız kişiler sizleri ifşalıyarak üst yönetime yağcılık yapıcaklar. Dostluk ortamı yok rol yapabileceğiniz biriside yok sunucuda oynayanlar admin/helper kadrosu. Bu durumda olmasına hem mutlu oluyor, hem üzülüyorum. Mutlu olmamın sebebi sunucu sahibiyle arkadaş olduğu için torpille bir yere gelen (rol bilmeyen) üst yönetim ekibi,  üzüldüğüm konusu ise çocukluğumuzun bu sunucuda geçmesi ve batması. Okulda rol fikri deftere yazdığım sunucunun bu hallerde olması.
Son cümlem ise bu sunucuyu şuanki yönetim ekibi batırmıştır.El ele batırdınız tebrikler!

DracDonix

Alıntı yapılan: Razor02 - 01 Ocak 2023, 13:57:06
Konuyla alakasız ve tartışma içerikli iletiler temizlendi. Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar

Konuyla alakasız diyorsunda breym, bu millet ne yazsın? Başarılar felan mı? Derdiniz ney sizin poponuzdan politika çıkartmayın

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rochiemaru

sweezy

Alıntı yapılan: Razor02 - 01 Ocak 2023, 13:57:06
Hocam siz şaka mısınız? Saygısızlık yapmadan, hakaret içermeyecek bir şekilde kurallar çerçevesinde eleştiri yazıyorum ve kurallara aykırı diyerek siliyorsunuz. Her eleştiri yaptığımızda diken üstünde hissedeceksek, silinecek diye korkup her cümlemizi düzelteceksek hiç eleştiri yapmayalım daha iyi. Ayrıca anlamıyorum; Safari yönetimi kendisini savunamayacak, eleştirilere karşı yanıt yazamayacak kadar aciz bir yönetim mi? Bence değildir. E o halde bu baskı neden?

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Trigger

olum her girdigimde bi' on satır bir yakınma paragrafı görüyorum anladık yönetim ekibi bitirdi. şu 101 sayfanın 90 sayfası bunlardan ibaret m*

Erenn

Bu safariye derhal Kayyum atanmalı sayın içişleri bakanımıza bildiriyorum yolsuzluk almış başını gidiyor, akrabaya peşkeş almış başını gidiyor, buna dur de!

Kawai

tartismalari soyle bir okudum da, hayret ettim ben. bana ortaokul zamanlarimi hatirlatti. aynen boyle cemkirirdim buraya. simdi herhalde sunucu kapanmis, yani yorgan gitmis ve kavga bitmis.

ortada manas destanlari yazacaginiz kadar buyuk bir durum yok arkadaslar. hayat size safari'yi, uc bes genc cocugun yoneticiligini sormuyor. kaldi ki burasi hep boyleydi. dun giydigin don ertesi gun belinde durmazdi safari'de. haliyle fazla kasmayin

Dr.Dodo

Dostlar burada neler dönmüş ya

Kısaca okumaya çalıştım dönen şeyleri. Hakkınızla hiçbir yere gelemeyeceğinizi, torpille vesaire rahatlıkla yükselinebileceği yazısına takıldım biraz. Arkadaşlar son 3 yıldır neler dönüyor bilemem fakat öncesinde hakkıyla H1den A7'ye kadar yükselmiş biri olarak söylüyorum. Bu sunucuda emek gösteren, çabalayan kişiler karşılığını alıyordu. Ben zaman ayıramacayacağımı düşündüğüm için ve artık bu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Kendi hayatım için de doğru bir karardı. Artık Safariye vereceğim ya da ondan alabileceğim bir şey kalmamıştı. Ama yine de o yılları özlediğimi belirtmeliyim. Eski ekip çok iyiydi.

3 yıldır buralarda yokum ve olmayacağım da fakat her aklıma geldiğinde bi girip bakarım foruma ve buraya. Uzun zamandır bakmıyordum karışmış ortalık.

Arkadaşlar sunucu yönetmek gerçek anlamda zor bir iş ve keskin bir irade gerekiyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Zaten beni de beğenmiyodunuz. Ellerinden geleni yaptıklarına eminim. Özellikle Kraus'un büyük emeği var sunucuda. Yönetim ekibi gelir geçer. Değişir gider. 2020 yönetiminden kim var acaba kadroda mesela? Bence yoktur kimse. Önemli olan bu sunucunun başları olan Fransz ve Kraus. Adamlar başarılı olmuş ki 9 yıldır bu sunucu kapanmadan yoluna devam etmiş. Değmeyeceğini, başaramadıklarını düşünseler kapatırlardı. Sırf makine parası bile ne kadardır tahmin bile edemiyorum.

İşin içinden çıkınca rahatlıkla görebiliyorsunuz ki sizin için o zaman doğru olan şeyler dışardan doğru gözükmüyor. İnanın herhangi biriniz o yönetime erişebildiğinde yaptığı her şey kendine doğru gibi gelecek ama doğru bulmayan yine çok kişi olacak. Çıktığınızda yaptığınız hatalar bir bir karşınıza çıkıyor. Unutmayın ki kimse kusursuz değildir. Adminler de kusursuz olamaz. Herkesi de memnun edebilmek imkansız. Çoğu kişi memnundur sonra biri çıkar haklı da olsa haksız da olsa sallar. Genele yayılır. Bu Safaride çok olan bir şeydir. Bunlar her zaman olacak. Önemli olan bu durumlarda doğruyu görmeye çalışmak, öz eleştiri yapmaktır. Bunda demek ki başarılı bir sunucu ki şu zamana kadar kapanmadı.

Ayrıldıktan sonra gereksiz bir tartışma yaşandı. Yapmadığım bir şey nedeniyle suçlandım. Tek hatam ayrıldıktan sonra tamamen kopmamak olmuştu sanırım. Yaptıklarım yanlış yorumlandı. Hatta 1 yıl sonra girdiğimde hesabımın devredışı bırakıldığını bile gördüm. Emekli admin yetkim alındı TS üzerinden vesaire. Bana da yanlışlar yapıldı elbette ama inanın herkes inandığı doğrulara göre hareket ediyor. Benim de hatalarım oldu. Belki ben de bu tartışmayı yanlış yönlendirdim ve sonucu bana patladı hiçbir şey yapmadığım halde ama olsun. Kırgın ayrılmak istemezdim 5 yıl benim için ev olmuş bir sunucudan. Fransz belki beni sevmez olayları yanlış anladığı ya da ben yanlış anlattığım için fakat yine de ben onunla barışıp en azından bu kötü olayı unutmak isterdim.

Arkadaşlar sunucuda olmadığım 3 sene içinde anladım ki bu sunucu veyahut farklı bir sunucu ya da farklı bir oyun. Hepsi boş. Hepsi boş zamanlarımızı geçirmek için olan bir hobi olarak kalmalı. Biz bunu hobi olmaktan çıkarıp iş olarak gördüğümüz için yanlış yaptık. Hepimizin ortak amacı eğlenmek olmalıydı fakat rekabet içinde, adaleti, kendi doğrumuzu göstermek için yok olduk gittik.

Özetle bu sadece bir oyun ve oyun sunucusu. Eğlenmenize bakın. Keyfinize bakın. Baktınız eğlenmiyosunuz. Edebinizle ayrılın ve bitirin. Haksızlıklar her zaman olmuştur ve olacaktır da . Ama inanın yapan kişiler ben şuna bi haksızlık yapam diye yapmıyorlar. O zaman yapılması gereken şey o gibi geliyor ve yapıyorlar. Takmayın bu kadar.

Kırk yılın başı bi yazasım geldi. Birilerine bir şeyleri fark ettirdiysem ne mutlu bana. Hepinize iyi bir hayat diliyorum arkadaşlar. Gerçek hayat burası değil unutmayın. Her şey bittiğinde umarım iyi yönleriyle hatırlarsınız burayı. Ben öyle hatırlamaya çalışıyorum.
Son düzenlenme: 27 Ocak 2023, 12:56:44 Dr.Dodo

KayraBey

Senden sonra başladı bu felaket dodo doktor. Sarmıyor, olmuyorsa olmuyor.   :uzgun:

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: KayraBey - 27 Ocak 2023, 13:37:21
Senden sonra başladı bu felaket dodo doktor. Sarmıyor, olmuyorsa olmuyor.   :uzgun:

Bence oyunla alakalı ya. SAMP çok uzun süre oynanabilecek bir oyun değil bence. Sarmaması normal

KayraBey

Alıntı yapılan: undefined
Bence oyunla alakalı ya. SAMP çok uzun süre oynanabilecek bir oyun değil bence. Sarmaması normal

Aynen öyle.

TheKural!

@Dr.Dodo valla açık net, sizin olduğunuz zamanı özledim. Keşke o zamanlar geri gelse.