GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Talhq1.

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma

santiagocss

Benim için sunucu Turgut zamanında çöküşe geçti, Yunus A7 olduğunda da bitti.

En iyisi olabilecekken dipte kalmayı seçtiniz.

Daxy

Sunucunun sistemleri güzel olsada, herşey ekip ile devam eder.. Geçen aylarda sunucuya kız arkadaşlarımızı soktuk. İsimleri gerek değil, yüksek yetkili kişiler hemen kızları odaya aldı ve konuşmaya sarkıntılık yapmaya başladı. Ekip içerisinde ergenlik dönemini zor geçiren yetkililer var. Bunlar ise sunucuyu ister istemez bitirmeye başlar. Güzel sunucuydu yazık oldu..
Son düzenlenme: 05 Şubat 2022, 13:10:56 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

sweezy

Bugün birazcık anıları yad etmek için 2019'dan beri girmediğim forum hesabıma gireyim dedim. Ban kayıtlarıma baktım ve kahkaha atarak zamanında çok komik bir sebepten dolayı ban yiyişimi buldum:

Alıntı yapılan: undefined
38728 07 Ara 2016, 18:19 5 Gün Dogancan Adminin Rol Bilgisini Sorgulamak Yok

Safari'yi bana kalırsa şu anki bulunduğu çöküş durumuna getiren şey zamanında uygulanan aptalca politikalar ve cezalardı. Safari'yi çok çok çok eskilerden beri oynayanlar çok iyi bilir, her admin kültleştirilirdi. Diğer bir tabir ile, allahlaştırılırdı. Admine karşı en ufacık bir söyleminiz ya da eleştiriniz durumunda sorgusuz sualsiz ban yiyordunuz. Hadi onu da geçtim, adminin rol karakterini ifşalamak sebebiyle 120 dakika hapis cezası yiyordunuz. Evet, şaka değil. Eğer zamanında ciddi ciddi bir adminin rol karakterini bir başkasına söyleseydiniz "adminin rol karakterini ifşa" sebebiyle 120 dakika hapis cezası alıyordunuz. Bu ve benzeri saçma sapan politikalar Safari'yi yavaş yavaş çöküşe götürdü. Rina ve benzeri alternatif sunucular da ortaya çıkınca Safari çöktü. Sunucuda "devrim niteliğinde" diyebileceğimiz sistemsel değişiklikler hala yok. Yani bildiğim kadarıyla yok, sadece forumdaki güncelleme kayıtlarını inceledim. Burası da elbet bir gün dayanamayıp kapanacak. Ama ne zaman bilmiyorum. Fazla dil dökmeyeceğim, nitekim Kraus'un foruma girip iplediği bile yok. Başarılar diyip geçeceğim. SA-MP oynamıyorum ama bu sunucuda çok değerli insanlar kazandım ve çok güzel anılar geçirdim. Bu sebepten ötürü buraya ayrı bir ilgim var. O yüzden de bu yorumu yapma ihtiyacında bulundum.

Tunahan

her ne kadar sövsek de saysak da 2016-2017 zamanı sağlam dostluklar edindik şuan arkadaş çevremin oyun dışı görüştüğüm insanların temelini hatta neredense tamamını bu sunucuda attım hepsiyle de iyi dostluklar kurduk old ama gold

revanchist

.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2022, 19:43:26 revanchist Sebep: Bu fikrimden vazgeçtim.

sweezy

Son düzenlenme: 20 Mayıs 2022, 02:12:38 sweezy Sebep: üstteki yorumun silinmesi

OnlySimon

Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder

Eamon

Yeni Nesil Roleplay'de newbie kanalı üzerinden Safari'nin reklamının yapıldığı günleri hatırlıyorum :/

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

haroldjackson

imza kalemle atılır

X.

Alıntı yapılan: Eamon - 20 Mayıs 2022, 04:53:20
Yeni Nesil Roleplay'de newbie kanalı üzerinden Safari'nin reklamının yapıldığı günleri hatırlıyorum :/

gözümde canlanır koş koça bir mazi 🚬🚬🚬

Chester

Silver

Eskisindeki gibi olgun yaşlara sahip yetkililer yok. Kız oyuncu avcısı yönetim mi desem, oyuncu kayıran yönetim mi desem bilmiyorum. Gerçekten çok değişmiş. Sunucuya başlamayı ve arada takılmayı hedeflerken, bu durumlardan ötürü vazgeçtim. Sonunuz hayrolsun arkadaşlar.

Landrow

Eternexus diye admin bile gidip Oyuncu ayrımı yapıp gidip hilecileri, rol bilgisi olmayanları Helper yapıyorsa bu sunucu zaten direk düşerki aga.

UNT Gaming - 2023

Erenn