GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hellquards

Merhaba,
Yıllardır bu sunucudan ayrılmış durumdayım bir çok şeyde emeğim var ve bu emeklerimi tek kalemde silip üzerine hiç birşey olmamış gibi konuyu farklı yerlere çektiniz.
Fakat hiçbir zaman size sizin gibi kin beslemedim benden okadar cekiniyordunuz ki teamspeak a Hellquards veya Turgut diye biri geldiğinde direk banliyordunuz.
Defalarca sizinle görüşmek için adım attım fakat her seferinde kedinizi YUKSEKTEN GÖRDÜĞÜNÜZ için kenara verdiniz Herşeyin bir başlangıcı gibi bir sonuda oluyor...
Hayırlısı olsun.. Turgut :)

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

Efsun

Alıntı yapılan: hellquards - 14 Ağustos 2021, 17:55:31
Merhaba,
Yıllardır bu sunucudan ayrılmış durumdayım bir çok şeyde emeğim var ve bu emeklerimi tek kalemde silip üzerine hiç birşey olmamış gibi konuyu farklı yerlere çektiniz.
Fakat hiçbir zaman size sizin gibi kin beslemedim benden okadar cekiniyordunuz ki teamspeak a Hellquards veya Turgut diye biri geldiğinde direk banliyordunuz.
Defalarca sizinle görüşmek için adım attım fakat her seferinde kedinizi YUKSEKTEN GÖRDÜĞÜNÜZ için kenara verdiniz Herşeyin bir başlangıcı gibi bir sonuda oluyor...
https://www.youtube.com/watch?v=2CveIHpGI5U

Feick

Birden gecem tutarsa, güneşi çevir bana..

Bliss

Merhaba,

Her ne kadar yanlışların olsa da sunucu senin zamanında zirve noktasını gördü yalan yok. Senin de Yönetimin de hataları oldu. Lakin bu hataların üstünden yıllar geçti. Ben açık konuşayım bu sunucu disiplini seninle gördü yalan yok. Zorla rapor baktığımı bile hatırlıyorum. Evet kimse hatasız değil Turgut abi'nin de A8 olduğu dönemlerde bazen egosuna yenik düştüğü oluyordu ama sonuçta sunucu dimdik ilerliyordu. Ben bu koşullarda sunucunun son bir padişaha ihtiyaç duyduğunu görüyorum. Her iki tarafın da oturup buzlarınını eritmesi sunucunun sağlığına olur. Turgut abi dönse 5 yıldan sonra ben de dönerim yalan yok.

kamilmert043

V6.5.2 R1 Güncellemesi yayında!
Güncelleme detayları için; Tıklayın.

-Escanor

kamilmert043

V6.5.2 R4 Güncellemesi yayında!
Güncelleme detayları için; Tıklayın.

-Escanor

jaweed

2014 yılından beri Safari Roleplay oynuyorum, oynadığın bir sunucunun zamanla gelişmesini görmek gerçekten güzeldi ve hala güzel. Güncelleme notlarına göz atıldığında eskiden önemsiz görülen ama sonrasında kabul edilen sistemleri görmek bana kendimi garip hissettirdi. Çünkü çoğu önemli güncellemelerdi ve gelmesi yeni bir kitle oluşturabilirdi (gelmesiyle oluşturduğunu düşünüyorum). Sunucunun son zamanlardaki performansı biraz düşmüş olsada ban affı ve kural/sistem güncellemeleriyle her şey yerli yerine tamamen oturdu diye düşünüyorum. Ayrıca bazı yorumlar görmüştüm "özgün olun" diye sanırsam kaldırılmış, her sunucu bir sistemi amaçlayarak bu sistemi geliştirebilir ve kendi sunucusuna. Safari Roleplay'e gelen bu güncellemeleri görmek gerçektende bana eski güncellemelerdeki klasikliği yaşatmamıştı ve heyecanlanmıştım. Bu olayı başka bir konuda tekrar açıkladığım için kötü anlaşılmıştım ama umarım kendimi anlatabilmişimdir. Başarılar Safari Roleplay ekibi. :serefe:

Son düzenlenme: 27 Eylül 2021, 23:58:48 jaweed

TAKTAK26

Benim için 2016 ve 2017 yılları içerisinde güzel bir sunucuydu tekrardan güzel bir şekilde devam sürdürüp ilerlemesi dileğiyle, yolunuz açık olsun tekrardan başarılar. :helal:

Kanalize!

İlker

sweezy

Alıntı yapılan: sweezy - 12 Aralık 2020, 04:39:47
Alıntı yapılan: Xchatt - 10 Aralık 2020, 23:21:19
Her ay 3-5 kişi Safari konusuna gelip içini dökünüyor nerede bu yetkililer. Hiç Safari de falan oynamadım ama sayenizde öğrendim he.
Yetkililer; hatta yetkililer de demeyeyim, üst yönetim mi diyorlar şu an bilmiyorum da hah işte o kadro sadece bu konudaki eleştirilerin %1'ini taksaydı ve tavsiyelerin çoğunu gerçekleştirseydi Safari şu an daha farklı yerlerde olurdu. Kim ne derse desin Safari'yi saçma sapan politikaları ve sistemleri bitirdi. Gerçi bunca saçma politikaya ve sisteme rağmen hâlâ sabit bir şekilde oynayan kitlesi var. Bu da kitlenin seviyesi ile alakalı gerçi. Bu konuya daha önce de yazmıştım, tekrardan yazıyorum. Safari bana YNG'nin son dönemlerini hatırlatıyor. Yanlış bir politika izliyor. Umarım toparlarlar.
Bundan tam bir yıl önce bunları yazmışım. YNG konusunda dediğim çıktı ve işin daha komiği, eleştirilerden ders çıkartılmamış ve bir yıl boyunca bir arpa boyu yol alınmamış. Bu şekilde devam edilirse birkaç yıla bile kalmaz kapanış haberini alırız Safari'nin. Ne diyeyim, başarılar. Buraya daha çok şey yazardım da, boşa yazacağımı gayet iyi biliyorum.

Lekarz

Korsetto

Merhaba,

Senin bu sunucudan atılman o kadar geç kalınmış bir hamleydi ki onlarca rol bilen, iyi admin senin yüzünden sunucudan çıkıp gitti. Hala gelip bu konunun altına yazıyorsun. Rol bile bilmiyordun, saçma politikalar uygulayıp duruyordun. Sami ve Alperenin vakit bulamaması yüzünden tüm yetki sana bırakılmıştı ve demir yumrukla sunucu yönetmeye çalıştın. Çok geçmeden de postaladılar.

FlicT