GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Alıntı yapılan: Kraus - 06 Aralık 2017, 22:07:59

v6.2 Güncelleme Kaydı

Alıntı

• Yeni animler eklendi. (/animlist)
  • Suç temizleme kısmındaki toplam Suç sayısı/sicilden silinmeme hatası düzeltildi.
  • /a komutu araç işlemleri için kısa komut olarak belirlendi.
  • Bazı adminsel komutlarda yetkiler düzenlendi, ekleme yapildi.
  • /t ve /r'den yapılan ooc işaretiyle )) yapılan yazışmalar kafa üstünde yazı olarak gözükmeyecek.
  • Pizzacıya, pizzacı motoruna ve skinine kaplama yapıldı. (Dominos)
  • Taksi birliği için yeni 3 adet taksi modeli desteği eklendi. (Landstalker, Sultan, Moonbeam)
  • Meslek maaşları düzenlendi.
  • Araç göstergesi düzenlendi/yenilendi.
  • İEM Garaj girişinde gatelerde düzenleme yapıldı, gateler otomatik kapanacak.
  • Tamircide kısayol tuşu düzenlendi. Araç hasarı yüzde 0 ise tamircide de far kısayol görevi yapacak.
  • İsim değişikliği kayıtlarına 'Sebep' ek bilgisi eklendi.
  • Artık İEM - KOM birimi ücretsiz isim değiştirebilecek.
  • Birkaç mobilya eklendi. (Diger & Muzik)
  • İEM polis aracının içindeyken torpidodan MP5 çıkarabilecek. (/paractanal düzenlendi)
  • Satılığa çıkarılabilen 2. el araçlara iletişim no bilgisi eklendi.
  • SF:RP genel kişisel ayarlamalar tek komutta toplandı. /ayarlar
  • Kişisel olarak chat temizliği için /chattemizle komutu eklendi.
  • Birkaç bug düzeltildi.
  • Silahçıdan shotgun kaldırıldı.
  • MVB ekranına Telefon Numarası Sorgulama kısmı eklendi. (Sicili olanlar için)
  • /takipet komutunda numaradan isim gözükme/MG problemi çözüldü.
  • Elbow dövüş stili kaldırıldı.
  • TV34 Reklam hatalarını önlemek için oyunculara kabul onayı eklendi.
  • Kimlik ve lisans komutlarının görünümleri düzenlendi.
  • Sıkça sorulan sorular için soru/cevap şeklinde /sss komutu eklendi.
  • Telsiz kapatma eklendi. (/tdurum)
  • Telefon ve fısıldama emoteleri düzenlendi/ekleme yapıldı.

Yeni Meslek Fiyatları
Tır Şoförlüğü: 650 TL
Otobüs Şoförlüğü: 500 TL
Kamyon Şoförlüğü: 400 TL
Temizlikçilik: 250 TL

Güncellememiz hakkında resimlere ve detaylara ulaşmak için buraya tıklayın.

Harika bir güncelleme olmuş elinize saģlık.

Kraus

Alıntı yapılan: ReDDooM - 07 Aralık 2017, 11:44:36

Alıntı yapılan: Kraus - 06 Aralık 2017, 22:07:59

v6.2 Güncelleme Kaydı

Alıntı

• Yeni animler eklendi. (/animlist)
  • Suç temizleme kısmındaki toplam Suç sayısı/sicilden silinmeme hatası düzeltildi.
  • /a komutu araç işlemleri için kısa komut olarak belirlendi.
  • Bazı adminsel komutlarda yetkiler düzenlendi, ekleme yapildi.
  • /t ve /r'den yapılan ooc işaretiyle )) yapılan yazışmalar kafa üstünde yazı olarak gözükmeyecek.
  • Pizzacıya, pizzacı motoruna ve skinine kaplama yapıldı. (Dominos)
  • Taksi birliği için yeni 3 adet taksi modeli desteği eklendi. (Landstalker, Sultan, Moonbeam)
  • Meslek maaşları düzenlendi.
  • Araç göstergesi düzenlendi/yenilendi.
  • İEM Garaj girişinde gatelerde düzenleme yapıldı, gateler otomatik kapanacak.
  • Tamircide kısayol tuşu düzenlendi. Araç hasarı yüzde 0 ise tamircide de far kısayol görevi yapacak.
  • İsim değişikliği kayıtlarına 'Sebep' ek bilgisi eklendi.
  • Artık İEM - KOM birimi ücretsiz isim değiştirebilecek.
  • Birkaç mobilya eklendi. (Diger & Muzik)
  • İEM polis aracının içindeyken torpidodan MP5 çıkarabilecek. (/paractanal düzenlendi)
  • Satılığa çıkarılabilen 2. el araçlara iletişim no bilgisi eklendi.
  • SF:RP genel kişisel ayarlamalar tek komutta toplandı. /ayarlar
  • Kişisel olarak chat temizliği için /chattemizle komutu eklendi.
  • Birkaç bug düzeltildi.
  • Silahçıdan shotgun kaldırıldı.
  • MVB ekranına Telefon Numarası Sorgulama kısmı eklendi. (Sicili olanlar için)
  • /takipet komutunda numaradan isim gözükme/MG problemi çözüldü.
  • Elbow dövüş stili kaldırıldı.
  • TV34 Reklam hatalarını önlemek için oyunculara kabul onayı eklendi.
  • Kimlik ve lisans komutlarının görünümleri düzenlendi.
  • Sıkça sorulan sorular için soru/cevap şeklinde /sss komutu eklendi.
  • Telsiz kapatma eklendi. (/tdurum)
  • Telefon ve fısıldama emoteleri düzenlendi/ekleme yapıldı.

Yeni Meslek Fiyatları
Tır Şoförlüğü: 650 TL
Otobüs Şoförlüğü: 500 TL
Kamyon Şoförlüğü: 400 TL
Temizlikçilik: 250 TL

Güncellememiz hakkında resimlere ve detaylara ulaşmak için buraya tıklayın.

Harika bir güncelleme olmuş elinize saģlık.

Yorumunuz için teşekkürler.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Leture

Diğerleriyle yarışıyordu, solladı xD

Her ne kadar kötüleselerde, kısa süre bi adminlik yaptım ve açıkça söyleyebilirim ki sunucunun oyuncular arasındaki bağı çok samimi. Başarılı bir sunucu diyebilirim, kolay gelsin  :evet:

Zeta

Alıntı yapılan: Leture - 07 Aralık 2017, 18:01:48

Diğerleriyle yarışıyordu, solladı xD

Her ne kadar kötüleselerde, kısa süre bi adminlik yaptım ve açıkça söyleyebilirim ki sunucunun oyuncular arasındaki bağı çok samimi. Başarılı bir sunucu diyebilirim, kolay gelsin  :evet:

Yorumunuz için teşekkür ederiz,elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Umut52!

Sistemler gelişiyor ama artık o eskisi gibi ortam olamayacak...

Specter

Yeni güncelleme harika cidden +1 adım daha yakınlaştık türk konseptine :)

Saygılarımla Specter...

Kraus

Alıntı yapılan: Umut52! - 07 Aralık 2017, 22:30:12

Sistemler gelişiyor ama artık o eskisi gibi ortam olamayacak...

Alıntı yapılan: Lokum - 08 Aralık 2017, 12:20:37

Yeni güncelleme harika cidden +1 adım daha yakınlaştık türk konseptine :)

Yorumlar için Teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Kraus

Yeni trailer/timeline videomuz yayınlandı.

www.sf-gaming.net

WantedAlone

Alıntı yapılan: Kraus - 10 Aralık 2017, 22:20:51

Başarılı, ilgi çekici gerçekten.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Leonssmat

Çok uzun bir süre önce göz atmıştım. Merminin sınıfsız olduğu, beleşten deagle aldığım ve dm ci easylerle dolu bir sunucu. Medium Rp den çok tamamen easy bir sunucu. Fazla online almasının sebebi hiçbir şey bilmeyen çocukların sürekli olarak bir şeylerle uğraşması. 100 onlineyse 20si düzgün rp kurallarınca oynamakta.

Kraus

Alıntı yapılan: WantedAlone - 11 Aralık 2017, 11:22:27

Alıntı yapılan: Kraus - 10 Aralık 2017, 22:20:51

Başarılı, ilgi çekici gerçekten.

Yorum için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Leonssmat - 12 Aralık 2017, 11:31:05

Çok uzun bir süre önce göz atmıştım. Merminin sınıfsız olduğu, beleşten deagle aldığım ve dm ci easylerle dolu bir sunucu. Medium Rp den çok tamamen easy bir sunucu. Fazla online almasının sebebi hiçbir şey bilmeyen çocukların sürekli olarak bir şeylerle uğraşması. 100 onlineyse 20si düzgün rp kurallarınca oynamakta.

Rol bilmeyenler genellikle yeni oyunculardır. Oyuncu kitlemiz yaklaşık 4 yılda bu hali aldı. Sırf yeni oyuncularla böyle bir kitle oluşmaz. Sunucunun %80'lik kısmı nerdeyse devamlı oynayan oyuncular. Bahsettiğiniz şeyin mantıklı bir açıklaması ve kanıtı yok. 100 oyuncunun 20'si düzgün rol yapıyor diyorsunuz, o sayıdan zaten bizim helper/admin sayısı çıkar. Geri kalanlara da tamamen rol bilmiyor demek direk olarak sunucuya atılan çamurdur.

www.sf-gaming.net

Leonssmat

Alıntı

Rol bilmeyenler genellikle yeni oyunculardır. Oyuncu kitlemiz yaklaşık 4 yılda bu hali aldı. Sırf yeni oyuncularla böyle bir kitle oluşmaz. Sunucunun %80'lik kısmı nerdeyse devamlı oynayan oyuncular. Bahsettiğiniz şeyin mantıklı bir açıklaması ve kanıtı yok. 100 oyuncunun 20'si düzgün rol yapıyor diyorsunuz, o sayıdan zaten bizim helper/admin sayısı çıkar. Geri kalanlara da tamamen rol bilmiyor demek direk olarak sunucuya atılan çamurdur.

20 olmasa bile 40tır o önemli değil. Önemli olan role kalitesi düşük ve medium rp den tamamen sapması. Madem sürekli ve süper kitleniz var, ben medium rp de levelli birinden "/me ateş eder" ya da "/me saldırır" gibi emoteler beklemem.

Kraus

Alıntı yapılan: Leonssmat - 12 Aralık 2017, 12:45:02

Alıntı

20 olmasa bile 40tır o önemli değil. Önemli olan role kalitesi düşük ve medium rp den tamamen sapması. Madem sürekli ve süper kitleniz var, ben medium rp de levelli birinden "/me ateş eder" ya da "/me saldırır" gibi emoteler beklemem.

O olayın Hard Medium Easy ile alakası yok. Hard rp sunucularda da benzer şeyler görebilirsiniz. Yeni oyuncuların yaptığı şeyleri bütün sunucuya yıkmak doğru değil. Şuana kadar levelli birinden öyle bir şey görmedim. Genelde hepsi emotelerini düzgün şekilde kullanıyor. Yapıyorsa da trollemek için yapıyordur. Zaten bu tür oyuncuların cezalarını veriyoruz. Ayrıca yüksek levellileri sürekli bu tür şeyleri yaparsa yönetim kararıyla kalıcı olarak yasaklıyoruz.

www.sf-gaming.net

Paddon34

Sunucuya bir giriyorum mavi ekran veriyor nerdeyse bilgisayar 15 fps oyun oynanmaz ki, şu harita olayı halledilse ve tekrar karakter başvuru sistemi gelse güzel server olacak. Adminler cahil ve ergen, oyuncular sanki roleplay değil de başka bir şey için gelmiş sabah akşam meslek kasıp nrg falan alıp boş boş dolaşıyorlar, birine beni şuraya bırakır mısın diyorsun adam alıyor seni bir yere götürüyor mp5 çıkartıp öldürüyor. medium rp adı altında freeroam

Zeta

Alıntı yapılan: Paddon34 - 14 Aralık 2017, 18:38:40

Sunucuya bir giriyorum mavi ekran veriyor nerdeyse bilgisayar 15 fps oyun oynanmaz ki, şu harita olayı halledilse ve tekrar karakter başvuru sistemi gelse güzel server olacak. Adminler cahil ve ergen, oyuncular sanki roleplay değil de başka bir şey için gelmiş sabah akşam meslek kasıp nrg falan alıp boş boş dolaşıyorlar, birine beni şuraya bırakır mısın diyorsun adam alıyor seni bir yere götürüyor mp5 çıkartıp öldürüyor. medium rp adı altında freeroam

Canım kardeşim,madem başına bunlar geliyor,neden rapor atma tenezülüne başvurmuyorsun,bir iki kişi yüzünden sunucunun tamamını kötülemen sencede akla sığacak birşeymi.Adminler cahil diyorsun nerde cahil bir bilen senmisin ahkam kesiyorsun burda.Nrg alıp boş boş geziyor diyorsun,sen adamları nereden görüyorsunda boş boş gezdiğinin kanaatına varıyorsun rol paylaşımları birlik rol paylaşımları oluşumların kendi rol paylaşım konularına hiç bakmıyormusunda burada genelleme yapıyorsun.Sunucuda ciddi anlamda vaktini geçirirsen ne demek istediğimi zaten anlarsın.