GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

Alıntı yapılan: Pars_Altan - 11 Mart 2021, 19:18:05
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 10 Mart 2021, 21:21:22
Helal Olsun, Vallahi Birsürü Link Bulunmakta. Twitter, Facebook, Youtube gibi birsürü iletişim adresini koymuşsunuz. Yönetim Ekibi Gibi Çeşitli birçok detay daha var. Sistem Tanıtımı, Tüm Sistemler. Sunucu Özellikleri ve Bilgileri. Vallahi Çok iyi. Burda Roleplay Oynanır :helal: :elsalla:
sunucu kapandı + eskisi gibi online yok 25 online ile rol yapabilirsin.
Safari oynamıyorum ama yarım akıllı seni OVH yangın çıktı benim makinede şuan durakladi kapanmadi sunucu

Pars'

Alıntı yapılan: Efsun - 11 Mart 2021, 20:50:50
Helal Olsun, Vallahi Birsürü Link Bulunmakta. Twitter, Facebook, Youtube gibi birsürü iletişim adresini koymuşsunuz. Yönetim Ekibi Gibi Çeşitli birçok detay daha var. Sistem Tanıtımı, Tüm Sistemler. Sunucu Özellikleri ve Bilgileri. Vallahi Çok iyi. Burda Roleplay Oynanır :helal: :elsalla:
Safari oynamıyorum ama yarım akıllı seni OVH yangın çıktı benim makinede şuan durakladi kapanmadi sunucu
40 kisiyle daha rol döneceğine inanıyorsan senin yazık kafana.

Efsun

Alıntı yapılan: Pars_Altan - 13 Mart 2021, 13:51:14
Alıntı yapılan: Efsun - 11 Mart 2021, 20:50:50
40 kisiyle daha rol döneceğine inanıyorsan senin yazık kafana.
Yarım kafalı ben orda rol döneceğini mi oynadığımimi söyledim  OVH de ki yangını bahsettim

Shaw aka yilmaz

ah ah zamanında çok söyledik çok dil döktük.. kendilerine yazık, neyse burhan abime başarılar sayın baskanımız.

çökmesini izlemek çok keyifliydi tesekkürler alpren

jaweed

Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 23 Mart 2021, 12:42:05
ah ah zamanında çok söyledik çok dil döktük.. kendilerine yazık, neyse burhan abime başarılar sayın baskanımız.

burhan birakti kanka cok oldu

Pars'

Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 23 Mart 2021, 12:42:05

son bir şarkı kardeş @Kraus son bir güncelleme.

Katya

jaweed

Krozfayer

Başarılı ve kaliteli bir sunucuydu umarım kısa zamanda tekrardan aktif olur, Başarılar.

Radless

3.5 haftadır sunucu kapalı ne tanıtım konusunda ne de discord sunucusunda duyuru geçilmemiş, ne zaman kilitlenip arşive taşınılacak merakla bekliyorum  :oku2:

"Life's too short to hold grudges."

Efsun

Alıntı yapılan: Radless - 04 Nisan 2021, 15:30:37
3.5 haftadır sunucu kapalı ne tanıtım konusunda ne de discord sunucusunda duyuru geçilmemiş, ne zaman kilitlenip arşive taşınılacak merakla bekliyorum  :oku2:
Valla bir tane yeni açılan sunucu full kapalı olsa 3 gun hemen kilit atarlar :d