GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Aga bıraktık hala laf ediyonuz. Ne yapmamı istiyosanız söyleyin onu yapıyım.

Goddew

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 16 Temmuz 2020, 13:02:18
Doğancan sen bırak birader bu işi.

Xchatt

Delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış, sunucu sahiplerinin umrunda değilken sizin bu kadar umrunuz da olması tuhaf.

Sa-Mp 2014-2020

Can!~

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 16 Temmuz 2020, 13:02:18
sen çık Umut'un videosuna çık sonrada niye laf ediyosun daha çok gülmemeliyim.
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2020, 23:34:51 Can!~

Alice.

Yunus, Barış, Burhan ve Giray'ın çöplüğü diyebiliriz ve gittikçe daha da öyle oluyor.

restless

Alıntı yapılan: Çolak - 14 Temmuz 2020, 04:07:36
Enes gitti sunucu bitti kardeşim kim ne derse desin. Şimdi 40-50 kişilik sunucuda evcilik oynasınlar. Bazen üzülüyorum o kadar emek verdik diye de kimin umrunda.

Leader[Umut]

Ya bırakın Allah aşkına hala yok Safari düzelir yok Safari şöyle olur yok şu gelse düzelir diyorsunuz.

Öncelikle Sunucu yönetiminde ki Sami, sunucu umurunda değil adamın parası umurunda sunucu umurunda olsaydı 1000 kere söylerken sponsor adminliği kaldırırdı. OOC Hapisten görevle kaçılmalı diye sistem öneren adminden ne beklersin?

Admin ekibi-helper ekibi hepsi bir birinin arkasından konuşuyor yüzlerine gülüp menfaat arıyorlar acaba, Alperen'in umurunda olsaydı başka oyunlarda saatlerce oynamak yerine sunucuya uğraşırdı. Yılda 1 anca uğraşıyor güncelleme getirdik diyor.

Barışı severim, kendini harcıyor boşuna uğraşıyor. A7 yaptıkları yunus A1 den beri MİT-İEM geziyor beyefendi, gerçekte polis olamayınca oyunda acısını çıkartıyor silahcılık oynuyor. Toplantıya gelince bilmem ağzını yüzünü ne yaparım diye ahkam kesmeye millete sallamaya başlıyor önce kendini eleştirsin.

Burhan denen A6 1 Yıldır Alt Tab da takılıyor, sonra neden Umut benden önce A6 oldu diye ağlıyor, A6 olmadan önce çok samimiyken A6 olduktan sonra soğumaları, tripleri, arkadan konuşmaları başladı. Yüzüne de söyledim, itiraf etti 1 Yıl boyunca Alt tab da takılıp daha sonra rütbe alamayınca çıldıran adamlarda bugün. Safari halkı büyütmüş gözünde Başkanım, Başkanım diye adam oyuna giriyor 5-6 dk afk atıyor başka hiç bir şey yaptığı yok. Gerçekte kimseye sesi çıkamayacak adam oyunda ahkam kesiyor sonra.

Herkesin arkadaşlığı menfaatine, adam bana haksızlık yapınca bıraktım diye bir kişi bile sormadı ve arkamdan konuştular :D Adminkende dibimden ayrılmıyordu adaml.

Doğancan zaten ayrı bir kafa, hep bir artistlik peşinde 1 yıl sunucuya girmedi adam. Adamlar birazcık yönetim bilgim var diyorlarsa da rol bilgileri gram yok. Politika getirelim politika getirelim diye diye yürümenin bile bir kuralı olacaktı artık her şeye bir kural her şeye bir sıkışıklık.

Herkes bir birinin arkasından sallıyor, sonra arkadaşım desinler 30-40 kişi oynasınlar kendi aralarında TDM sunucusuna dönüş zaten, rol yapmak için çabalayanlarda ıc kadın buluyor kişisel rol yapıyorlar rol denilirse tabi.

Yok turgutmuş, Zetamış, Malatyalı Yunusmuş, herkesin kendi devri vardı ne oyuncular aynı oyuncu ne ekip aynı ekip. Herkes baksın dalgasına Safariymiş...

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 24 Temmuz 2020, 13:11:36
Ya bırakın Allah aşkına hala yok Safari düzelir yok Safari şöyle olur yok şu gelse düzelir diyorsunuz.

Öncelikle Sunucu yönetiminde ki Sami, sunucu umurunda değil adamın parası umurunda sunucu umurunda olsaydı 1000 kere söylerken sponsor adminliği kaldırırdı. OOC Hapisten görevle kaçılmalı diye sistem öneren adminden ne beklersin?

Admin ekibi-helper ekibi hepsi bir birinin arkasından konuşuyor yüzlerine gülüp menfaat arıyorlar acaba, Alperen'in umurunda olsaydı başka oyunlarda saatlerce oynamak yerine sunucuya uğraşırdı. Yılda 1 anca uğraşıyor güncelleme getirdik diyor.

Barışı severim, kendini harcıyor boşuna uğraşıyor. A7 yaptıkları yunus A1 den beri MİT-İEM geziyor beyefendi, gerçekte polis olamayınca oyunda acısını çıkartıyor silahcılık oynuyor. Toplantıya gelince bilmem ağzını yüzünü ne yaparım diye ahkam kesmeye millete sallamaya başlıyor önce kendini eleştirsin.

Burhan denen A6 1 Yıldır Alt Tab da takılıyor, sonra neden Umut benden önce A6 oldu diye ağlıyor, A6 olmadan önce çok samimiyken A6 olduktan sonra soğumaları, tripleri, arkadan konuşmaları başladı. Yüzüne de söyledim, itiraf etti 1 Yıl boyunca Alt tab da takılıp daha sonra rütbe alamayınca çıldıran adamlarda bugün. Safari halkı büyütmüş gözünde Başkanım, Başkanım diye adam oyuna giriyor 5-6 dk afk atıyor başka hiç bir şey yaptığı yok. Gerçekte kimseye sesi çıkamayacak adam oyunda ahkam kesiyor sonra.

Herkesin arkadaşlığı menfaatine, adam bana haksızlık yapınca bıraktım diye bir kişi bile sormadı ve arkamdan konuştular :D Adminkende dibimden ayrılmıyordu adaml.

Doğancan zaten ayrı bir kafa, hep bir artistlik peşinde 1 yıl sunucuya girmedi adam. Adamlar birazcık yönetim bilgim var diyorlarsa da rol bilgileri gram yok. Politika getirelim politika getirelim diye diye yürümenin bile bir kuralı olacaktı artık her şeye bir kural her şeye bir sıkışıklık.

Herkes bir birinin arkasından sallıyor, sonra arkadaşım desinler 30-40 kişi oynasınlar kendi aralarında TDM sunucusuna dönüş zaten, rol yapmak için çabalayanlarda ıc kadın buluyor kişisel rol yapıyorlar rol denilirse tabi.

Yok turgutmuş, Zetamış, Malatyalı Yunusmuş, herkesin kendi devri vardı ne oyuncular aynı oyuncu ne ekip aynı ekip. Herkes baksın dalgasına Safariymiş...

Ekipteyken her şeye okumadan +1 veriyodun. Noldu çıkınca mı aklın başına geldi? 1 yıl sen girdin de noldu? Ne değişti? Hiç. Videoların, yorumlarında söylediğin çoğu şey yapılsın mı edilsin mi diye sana da soruldu. O zaman niye sesini çıkarmadın.  O videolarında elle seçtiğin küfürlerden senin ettiğin yok mu? Tonla var ama ben sen değiilim bunu ifşalamam. Seni A3'e düşürdüler. Kaç aylık A4'lüğü gitmesin yazıktır A5 de lazım çocuk uğraşıyor dedim hakkını verdim. A5'in de hakkını sen verdin. A6 oldun amacın kalmadı herhalde rol yapmak dışında herhangi bir şey yapmadın. Rolü A3'ken de yapıyodun. Bunları şimdi eleştireceğine ekipteyken eleştirseydin belki bir işe yarardı. Ha bi de geçen videonda duydum. Tek başarısı A7 olmak olan adam demişsin. Eyvallah ÖSYM'nin sınavına girmeye bile korkan (Arapça Tercümanlığı mı ne istiyodun tam hatırlamıyorum.) hayattaki başarıları sanalla sınırlayan çocuk. Keşke o A5 Umut olarak kalabilseydin. Keşke sınav için bıraktığında dönmeseydin de gerçekten sınavına girseydin. Keşke WP'den 2 gün önce senle sorunum yok diyip 2 gün sonra bana sallayacak kadar kindar olmasaydın. Maalesef sen de böylesin yapacak bir şey yok. Haksızlığa baş kaldırayım derken karakterinden ödün vermeseydin keşke. Ama teşekkür etmem bi nokta var. Burayı tamamen salmam için bana bir sebep verdin. Teşekkürler.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2020, 20:20:27 Dr.Dodo

OnlySimon

Keşke eski zamanlarına dönebilse bu Sunucu, Umut'un Bulut olduğu zamanlara.

OnlySimon

Sunucuyu artık adminler değil, oyuncular kaldırmaya çalışıyor. Birisi birliği olmamasına veya adminlerden destek almamasına rağmen sırf rol çıksın diye 2-3 arkadaş bar açıp milleti topluyor, öteki desen tek başına tüm oluşumları toplamış Halk Meydanında kendi çevirdiği şarkılarla konser verip kendi çapında ünlü olmaya çalışıyor, bunun gibi sunucuda hala oynayan onlarca oyuncu etrafta rol çıkartıp sunucunun batmasını engelliyor. Siz Yönetimde sunucunun bir ucundan tutup ayağa kaldırın, eski kadroyu toplayıp sunucuya baştan revizyon getirin, Developer isen kodlamanı yap silah hilesini fixle, herşeyi uzatmadan ardı ardına güncellemeleri getir. Helper isen diğer helperlara değilde önce kendini düzelt, en azından ne olursa olsun şu rol çıkarmaya çalışan oyuncuların hakkını verin be.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: OnlySimon - 25 Temmuz 2020, 14:07:24
Sunucuyu artık adminler değil, oyuncular kaldırmaya çalışıyor. Birisi birliği olmamasına veya adminlerden destek almamasına rağmen sırf rol çıksın diye 2-3 arkadaş bar açıp milleti topluyor, öteki desen tek başına tüm oluşumları toplamış Halk Meydanında kendi çevirdiği şarkılarla konser verip kendi çapında ünlü olmaya çalışıyor, bunun gibi sunucuda hala oynayan onlarca oyuncu etrafta rol çıkartıp sunucunun batmasını engelliyor. Siz Yönetimde sunucunun bir ucundan tutup ayağa kaldırın, eski kadroyu toplayıp sunucuya baştan revizyon getirin, Developer isen kodlamanı yap silah hilesini fixle, herşeyi uzatmadan ardı ardına güncellemeleri getir. Helper isen diğer helperlara değilde önce kendini düzelt, en azından ne olursa olsun şu rol çıkarmaya çalışan oyuncuların hakkını verin be.
Alperen sistem yapsın bizlik bir şey yok diyip diğerleri salmışa benziyor. Ekibe revizyon şart. Dargınlıklar bir kenara bırakılıp eskiden iyi iş yapmış @Zeta gibi kişilere şans verilebilir. Zaten bu tür şeyleri yapmayacaklarsa sunucuyu acil bir şekilde kapatmaları gerek. İyi bir sunucu daha kötü nasıl anılabilir diye uğraşmak olur bu konuda ısrarcı olmak. Alperenin de yaptığı yapacağı sistemlere yazık olur.

Alice.

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 25 Temmuz 2020, 16:09:58
Alıntı yapılan: OnlySimon - 25 Temmuz 2020, 14:07:24
Alperen sistem yapsın bizlik bir şey yok diyip diğerleri salmışa benziyor. Ekibe revizyon şart. Dargınlıklar bir kenara bırakılıp eskiden iyi iş yapmış @Zeta gibi kişilere şans verilebilir. Zaten bu tür şeyleri yapmayacaklarsa sunucuyu acil bir şekilde kapatmaları gerek. İyi bir sunucu daha kötü nasıl anılabilir diye uğraşmak olur bu konuda ısrarcı olmak. Alperenin de yaptığı yapacağı sistemlere yazık olur.

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 28 Mayıs 2020, 23:37:35
Alıntı yapılan: Gentlemen - 28 Mayıs 2020, 18:59:51
Alıntı yapılan: TheDarkside - 28 Mayıs 2020, 18:41:29
bir çok insanın emek verip bir yerlere getirdiği sunucunun bu şekilde düşüş yaşaması çok üzdü.
biliyorum ki üst yonetım kadrosu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur fakat şunu kabul etmek lazım umursamaz tavırları ile  sunucuyu şuan ki haline getiren kişi Alperen.
umarım bir şeylerin farkına varır geçte olsa düzeltmeye çalışır çunkü sadece üst yönetim kadrosunun düzeltebilceği durumlar değil.
safari enesi kaybettiyse geriye söylenecek söz kalmamıştır.
(-karaktersiz akın)

Safari Enes'i kaybetmedi. Enes Safari'yi kaybetti. Son 2 3 ayında iyice ekipten kopup güvendiği insanlar tarafından sırtından vurularak ve sunucuyu rezil ederek bıraktı. Devamında geri alınmadı ve sunucuyu kötüleyip banlandı.

Enes, güvenmesi gereken insanlara güvenmeyip başka kişilere güvendi ve benim hiçbir uyarımı dinlemedi. (Hatta ekipten atıp banladı. Alperen geri aldı beni.) Ona rağmen bıraktığında yanında sadece ben vardım. Yani söylemek istediğim Enes ekipten kendi kendini kopardı. Ekip içerisinde aktif olarak yenilikçi düşünenlerin pasif kalması buna bir sebep olabillir. Enes'in bırakma sebebini bildiğini düşünmüyorum. Ekipten kopmayla falan alakası yok onun. Bir onur meselesi Enes'in bırakması. Sonrasını önceki yanıtlarımda açıkladım.  A7'nin değeri düştü çünkü sunucu A7 yönetimine yani 1 2 kişinin yönetimine değil üst yönetimin yönetimine geçti.

:)

Goddew

Ulan şu konuya Alperen, herkesin banı tekrardan kayıtsız şartsız kaldırılıp kadro tekrardan büyük bir revize edilip sunucudaki gereksiz tüm politikalar kaldırılmış, sunucunun performansı için geliştirmeler yapılmıştır. Diye bir bildirim atsa sunucu anlık 200 görmezse ben bir şey demiyorum ama harbiden iyi bir politika sıkmayan bir politika lazım polislere üstünlük getirilmedi ic ooc cezalara tekrar el atmalılar.

Ciddi, ciddi başlayacağım tek sunucu ama yeter ki şu yukarıda yazanlar uygulansın ve duyrulsun.
Son düzenlenme: 25 Temmuz 2020, 18:59:05 Rotex

scythe

Alıntı yapılan: Rotex - 25 Temmuz 2020, 18:55:27
Ulan şu konuya Alperen, herkesin banı tekrardan kayıtsız şartsız kaldırılıp kadro tekrardan büyük bir revize edilip sunucudaki gereksiz tüm politikalar kaldırılmış, sunucunun performansı için geliştirmeler yapılmıştır. Diye bir bildirim atsa sunucu anlık 200 görmezse ben bir şey demiyorum ama harbiden iyi bir politika sıkmayan bir politika lazım polislere üstünlük getirilmedi ic ooc cezalara tekrar el atmalılar.

Ciddi, ciddi başlayacağım tek sunucu ama yeter ki şu yukarıda yazanlar uygulansın ve duyrulsun.
Boşuna yazıyorsun bunları kurucunun umrunda değil ki sunucu. Zaten 6 7 ayda bir güncelleme geliyor. Kendini god sanan Yunus A7 kadrodan çıkarılmadıktan sonra ve şu sunucuya adam akıllı bakmadıkları süreç bu sunucunun gelişme imkanı mümkün değil. Elimizde yeterinde AR-GE önerileri var diyorlar fakat en son güncelleme 5 ay önce geldi, madem elinizde yeterince öneri var neden gerçekleştirmiyorsunuz? Adminlerin userlere karşı tavırları sakin ve anlayışlı olması gerekirken aksi oluyor.İC Cezalarda birşey yok, OOC Cezalara gelirsek bence Rinadaki gibi oyuncunun sicil geçmişine ve adminin inisiyatifine bağlı olarak işlemlerin yapılması gerek. Fakat bu dediklerimizi hiç bir yönetim takmayacak bunuda söyleyeyim.
Son düzenlenme: 25 Temmuz 2020, 19:15:23 Kunter

Drakath

Tartışılmayacak konuları konuşuyorsunuz, artık safari mazide kaldı.
Old kitlesi yok.Gerek politikaları , gerek bazı  yetkililerin gereksiz baskı
yapması bu kitleyi bitirdi. Şuan sivil olarak rol yapan varmı?,sanmıyorum.
Ben safariye geçen sene başladım. O sıralar 200 kişi rahat çekiyordu, oyuna yeni başlayanlar
rahatlıkla rol yapabiliyordu.Şimdi bakıcak olursak oluşumlarda olan oyuncu sayısı yaklaşık 140 falan,
ortalama günlük 50-60 kişi çekiyor, sabahları giren oldugunu düşünmüyorum...