GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harika görkem

Zeta abi nolur geri dön sensiz olmuyor buralar çok yalnızım çok korkuyorum sırılsıklam oldum ağlıyorum
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2020, 02:00:07 Biqade

Goddew

Alıntı yapılan: Biqade - 13 Temmuz 2020, 01:58:14
Zeta abi nolur geri dön sensiz olmuyor buralar çok yalnızım çok korkuyorum sırılsıklam oldum ağlıyorum
ASLŞJIGKLASJGKLHKLASGJKSGLŞGASLŞG, lütfen buna ironi de lütfeeeen.

NOT: Zeta'nın yöneticiliğe bir lafım yok.

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Çolak

Enes gitti sunucu bitti kardeşim kim ne derse desin. Şimdi 40-50 kişilik sunucuda evcilik oynasınlar. Bazen üzülüyorum o kadar emek verdik diye de kimin umrunda.

Osmanlı Roleplay

Safranbolu

Birçok yorumda Enes admin gelse düzelir,Turgut admin gelse düzelir laflarını görmekteyiz.Arkadaşlar bu iki kişide döneminde başarılı olmuş,sunucu için çabalamış ve isim yapmış kişiler.Fakat Enes adminin dönemindeki adminler farklı,Turgut adminin dönemindeki adminler farklı şu anki adminler farklı.Bu kişiler tek başlarına koskoca sunucuyu ayakta tutmadı ekibin tamamı ayakta tuttu.Bu sunucuyu ancak ufak değişikliklerle bu  ekip düzeltebilir. Eğer ki Safari'nin eski ihtişamına kavuşmasını istiyorsanız o,şu,bu gelse düzelir değilde bu ekip ne yapsa düzelir tarzda  yorumlar yapmanız daha  iyi olacaktır. İyi forumlar.

Can!~

bence yönetimde tekrardan bulunacak kişiler

Enes
Barış
Sedat
Giray (şu an var fakat yükseltilmesi gereken kişi)
Onur
Eski A7 Yunus

şu adamların hepsi kafa dengine uyduracak kişiler eminim.

Drakath

Alıntı yapılan: Can!~ - 14 Temmuz 2020, 18:58:04
bence yönetimde tekrardan bulunacak kişiler

Enes
Barış
Sedat
Giray (şu an var fakat yükseltilmesi gereken kişi)
Onur
Eski A7 Yunus

şu adamların hepsi kafa dengine uyduracak kişiler eminim.

Enes ve Sedat adminin başlayacağını sanmıyorum. Barış adminin üniversite sınavı pek ilgilenemez sunucu ile bence de ilgilenmemesi gerek okul hayatı daha önemli...
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2020, 20:06:57 Drakath

Goddew

Yunus, Malatya'lı kekim gelse kesin sunucu fullenir. Özledik be pötürge dernekli Yunus'u.

S W E S T

Alıntı yapılan: Rotex - 14 Temmuz 2020, 22:05:38
Yunus, Malatya'lı kekim gelse kesin sunucu fullenir. Özledik be pötürge dernekli Yunus'u.
Harbi baya yardımcı oluyordu oyunculara o zamanlar daha fazla oyuncu vardı sunucuda.

Osmanlı Roleplay

Alıntı yapılan: Rotex - 14 Temmuz 2020, 22:05:38
Hayatımda 1 kere onla görüştüm ve çok iyi biri :D onun pötürgeli olduğunu daha yeni öğrendim keşke daha erken tanısaydımda buluşabilirdim

Panos

Ne bu tantana kardeşim. Burasının düzeldiği gün zaman makinesinin bulunduğu gündür. Aksi taktirde s..sen düzelmez.

Dark Squad Gaming President

Drakath

Börü izlemenin zararları
Karşı taraf İEM
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 09:54:32 Drakath

Can!~

Tao

Abi bu sunucu hatalarından ders çıkaran bir yer olsaydı şuan bu halde olmazdı. Doğancan, Alperen, Yunus istediğiniz kadar bana hain falan diyin, kininizin esiri olun fark etmez. Çok bilmiş tavrınızla sunucuyu getirdiğiniz nokta belli. Kim suçlu peki ? Sizin hain olarak nitelendirdiğiniz kişiler mi yoksa siz mi ?

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.