GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ceto.

Alıntı yapılan: Osmanlı Roleplay - 22 Haziran 2020, 21:50:15
Hile olmama rağmen bende aracımla gıderken bı anda havaya ucmama ragmen ben GH Den ban yedım hıle değilim bişey değilim herkes beni sucladı orda hıle bıle kullanmıyordum sorup sormadan banlamanız cok ıyı ilk gunden 120k para kasmıştım yanı kadronuz cok ıyıdır

Şaka mı bu? hsjdjejıeıejdjee

M.Kemal ATATÜRK

Panos

Hile olmama rağmen bende aracımla gıderken bı anda havaya ucmama ragmen ben GH Den ban yedım hıle değilim bişey değilim herkes beni sucladı orda hıle bıle kullanmıyordum sorup sormadan banlamanız cok ıyı ilk gunden 120k para kasmıştım yanı kadronuz cok ıyıdır
QLKWJHTQKLJWHTQWJKLTQWTQW komedi

Dark Squad Gaming President

Osmanlı Roleplay

olm sınıre dondum lan hile değilim pizzada kaza rolu olmus ona bakıdoum cihat mıdır geldı hıle kullanma bb yazdı ban attı lan clıent nasıl hıle sokayım hile sokup napıyım lan rol yapıoduk geldi ban attı + ts den banladı

Hadi diyelim hile sokmaya çalıştım oyna diyince clientde lan hıle kullanıon su dozya dizinine git diyor olm sızın yonetım ve admın ekıbınız cok kalıtelı be haksızlık + oyunculara kufur
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 22:07:32 Coiner

Erdem

Alıntı yapılan: Panos - 22 Haziran 2020, 22:00:37
QLKWJHTQKLJWHTQWJKLTQWTQW komedi

sfdkmfsdmkmkfdsmkfsdkfsmd

OnlySimon

Eskiden diğer tüm sunuculardan gerek sistem,gerek koruma olsun öndeydi.Yüzlerce insanın burada iyi-kötü anıları gelip geçti.Maalesef Sunucunun altın çağı 2019 un sonlarına doğru bitti.Milletin Safariye olan ön yargıları hızlı bir şekilde arttı.Admine laf attığım için GH den banlı birisi olarak bende bu grubun içerisindeyim.

Osmanlı Roleplay

Alıntı yapılan: OnlySimon - 23 Haziran 2020, 10:44:52
Eskiden diğer tüm sunuculardan gerek sistem,gerek koruma olsun öndeydi.Yüzlerce insanın burada iyi-kötü anıları gelip geçti.Maalesef Sunucunun altın çağı 2019 un sonlarına doğru bitti.Milletin Safariye olan ön yargıları hızlı bir şekilde arttı.Admine laf attığım için GH den banlı birisi olarak bende bu grubun içerisindeyim.
ya reis safari bitti artık gunde  150 200 cekıodu suanda 60 70 bitti artık herkes bırakıyor yada admınler gelen gecenı banlıyorlar

RulinG07

sunucu hileden geçilmiyor pizzaciya gidiyim dedim kendimi havada buldum

Osmanlı Roleplay

Yanış anlaşılmadan banlanmışım açılmış teşekür ederim  :elsalla:

Umut52!

Sunucu yetkilileri artık bi açıklama veya bir şey yaparsa iyi olur. Sunucuyu bıraktım ama emeğim olduğu halde yine bir şey demiyordum giriyordum.

O kadar emek vermeme rağmen,sunucunun gelişmesine yardımcı olamam rağmen üst yönetimden bi abim bana kin tuttuğu için geri dönüşümü onaylamıyordu bu duruma da üzülmüştüm ne olursa olsun Safari benim gözümde ayrı bir yerde kapanmasını ister miyim? Hayır. O kadar para yatırdım ama yapacak bir şey yok.

Aslında Alperen aktif olup kadroda ne olup ne bittiğine baksa herşey düzgün bir şekilde ilerleyecek Alperen adaletli birisi çünkü. Doğancan gibi bir adam bile sunucudan sıkılıp bıraktı. Kadroyu Barış ve Giray tutuyor onlarda giderse artık Safari maalesef...

NikolaiS

2-3 ayın ardından sunucuya tekrardan giriş yaptım ve genel problemler çok rahat bir şekilde göz önündeydi. Bir yetkili dahi başka karakter açıp bunları gözlemleyebilir ve düzeltmek için çabalayabilir.

İlk olarak sunucuda sivilin yapabileceği rol göremedim, LS içerisindeki "aktif" sayılabilecek yerlere gittim ama bir kişi bile göremedim. Böyle durumlarda "etkinlik admini" denilen bir ekip oluşturulabilir ve bununla beraber; partiler, yarışlar, toplu sahil yarışları ve bunun gibi benzer şeyler yapılabilir.

1 saatlik dolaşmam üzerine söyleyebilirim ki sahada aktif İEM ekibine rastlamadım, bunu bırakın şehir içinde dağ Rancher'ı ile tek başına dolaşan bir polis üyesi vardı. Yolu boydan boya kapatan bır tır römorku için üç kez ihbar verdim ama polisin gelmesi yerine sivilin gelmesi şaşırttı, üstelik olay yerinden üç ihbarda da ayrılmamıştım.

İnsanlara IC yaptırım olmadığı için çok rahat araç sürüyor ve ters şerit, ağaca çarptığı halde durmayan, kaza RP'si dahi yapmayıp direkt gazlayanlar gibi şeyleri görmek üzüyor. En azından durup 2-3 saniye kendisini kontrol edip devam edebilir, bunu bir İSM üyeside yapınca iyice üzüldüm. Çözümü basit, polislerin buna göz yummaması gerekirse kovalaması ve cezasını üç katı veya beş katı gibi şeylerle uygulaması. İnsanlar bir ayın sonunda adam akıllı araba sürmeye başlayacaktır.

Helper konusunda lafım yok, İSM'nin kaza RP'sine bile girmemesini görüp soru isteği atınca sağ olsun bir helper bana yazıp İSM'de ki kişinin ismini aldı. Helper kadrosu her zaman iyiydi, oyunculara yardım eden ve kollayanlardan oluşuyor hala.
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2020, 23:43:15 RuamleS

kaannos

Admin ekibiniz malesef rol dağarcığı olmayan kişilerden oluşuyor. Uzun zamandır girmiyordum bugün gireyim dedim yapmadığım bir Retarted RPden hapise atıldım;) Adminin savunması küfür etsen öyle yapmazdın falan oldu. Ya kardeşim ben istediğimi yaparım rolüme sen mi karar vereceksin;) sunucu içerisinde saçma sapan politikalar var ve siviller için rol yapma olanağı yok. Araba alıp turlamaktan başka

Can!~

admin ekibine laf atıp kavga etmesi ile atılan kişinin tekrar alınması kötü bi durum ekibe gir çık gir çık yaptigim zaman en azından herhangi bir admine sıkıntı cikartmiyordum direk karalisteye aliniyordum son o kişinin tekrardan ekibe katılınca hylerden birisine yazdım sonra cevap vermemesinden iyidir diye düşünüp engelledim hataya dustugumun farkindayim ama soylede belirteyim beklentim olmadigi sunucu ekip uyumlarini kimse bulamayacağını düşünüyorum (helper ekibi) için belirttim. Admin ekibi sıkıntılı sunucunun zaten son kozları a6 ve a4te bulunan kişilerdir yani yoksa orda a5te durup sadece client ban atıyorum diyip geçmesi daha kotu a5teki adam adamına göre Sponsor Adminini kabul etmesi daha çok saçmalık en azından bi islevisi yok daha iyi suanlik

DracDonix

Kraus, zamanı geldi bence. Artık bu sunucu, gerçek anlamda düzelmez.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Krater

Safari RP asıl şatafatlı zamanı 2014-2016 seneleridir bu tarihlerde oynayanlar iyi bilir. Turgut admin (A8) jail yediğimiz de yanına gidip çıkartırdı bizi. Birçok freeroam etkinlikeri yapılırdı yinede güzel günlerdi. Bu  söylediğim zamanlarda çok AP dönerdi mesela çete/mafia da bulunan yetkililer kendi üyelerine silah ve armor verirdi ama abartmayacak şekilde. Gelip görünki yine rol zevkine tadıyorduk o zamanlarda. Ne az oyuncu nede çok oyuncu vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer 50-60 onlinesi vardı o sıralar, gayet de iyiydi. İEM de Serkan adminin yönetimde bulunduğu zamanları bilirim. Gerçekten şatafatlı zamanlardı.

Gelip görünki şimdiki admin kadrosunun rezillikleri olsun, bilgisizlikleri olsun veya torpilleri olsun hepsini bu yakın süreçlerde gördük. Yıkılmayan kale Safari neredeyse yıkılış zamanına geldi ehh ne demişler.. Ne ekersen onu biçersin.
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2020, 21:26:50 AlqoliK

NikolaiS

Alıntı yapılan: DracDonix - 02 Temmuz 2020, 04:35:13
Kraus, zamanı geldi bence. Artık bu sunucu, gerçek anlamda düzelmez.

O kadar rahat düzelir ki aslında, bunlar hep boş sözler.
Yapılacak şeyleri zamanında ayrılmadan bir gün önce detaylıca açıklamıştım üst yönetime, en azından çabalamıştım tekrar kalkınması için. O zamanlar Safari 100'e düşmüştü ve maksimum 120'e çıkıyordu şu anda maksimum 80. Üst yönetimin arasında bir toplantı yapması, ekibe tamamen revizyon getirmesi, politikaların hepsinin silinip yerine baştan düzgünce yazılması, role play kavramından uzak sistemlerin değiştirilip yerini düzgünleştirilmiş sistemlerin alması, oyunculara gerekirse tek tek bilgilendirilmesi ve bunun gibi daha bir çok şey ile düzelmeyecek sunucu yoktur.

Bu dediklerimi zamanında üst yönetim yapmamıştı ve bende ekipten ayrılmıştım. Hala emeklerim sunucuda var olduğu için bu satırları yazıyorum. Sunucu böyle giderse olacak şey belli...