GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:38:46
Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 29 Mayıs 2020, 17:34:16
Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:27:51
O yüzden mi para ile adminlik & araç & vip silah coin ve ev satılıyor? P2W :D
https://prnt.sc/sq4lua https://prnt.sc/sq4me1

Sunucunun illa bir geliri olması lazım. En azından makine fiyatını ödeyebilmek için. Çoğu sunucuda daha fazla şey satılıyor. Bizim marketimiz daha hafif bu yönden. İsim değiştirmeyi, bisikleti vs de parayla satabilirdik. Ama yapmadık. Bu konuda bence piyasada söz sahibi olan medium-rp sunucular içerisinde en iyiyiz.

Doğru, siz saçma olanını yaptınız çünkü isim oyun içi para ile değiştirilemez çünkü sizde CK sistemi yok. PK olduğundan CK sistemi olan sunucular para ile isim satıyor bunun nedenide ölen bir karakter hapis yiyor ve isim değiştiremeden çıkamıyor ayrıca adamlar ev & araba satarak oyuncularını sunucuya bağlamıyor oyuncularını daha fazla para ile öne çıkarmamak adına hemde sunucunun dönmesini sağlaması açısından gerekli şeyleri satıyor. Sizde şu saçma tabloyu kaldırıp gidin isim değiştirme falan satın CK'yı getirin yemin ederim size çok güzel sunucu olursunuz eğer bu dediklerimi uygularsanız ama oyuncu kaybı yaşarsınız ne kadar çekersiniz bilemem rol bilmeyen tayfa eğlencesi için arkadaşlarıyla takılmak için gelen tayfa genellikle sunucuda benim tavsiyem bu utanç tablosunu kaldırıpta güzel bir şeyler yapmanızdır, en azından plaka falan satın ama araç satmayın gözünüzü seveyim ev - işyeri satmayın.
İsteyen istediğini satar sana giren çıkan birşey yok sunucuya girip oynamazsın oyuncular bu durumdan gayet memnun zaten

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Goddew

Bana giren çıkan olduğunu söylemiyorum, yönetimin bu durumun P2W olmadığını söylemesi sadece güldürdü.

Dr.Dodo

Vallaha ne yalan söyleyeyim sizin yazdıklarınız da beni güldürdü.

Goddew

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 29 Mayıs 2020, 17:44:33

Gülmeye devam edin, ama unutmayın son gülen iyi güler.

Burdan hangi anlamı çıkarmak istiyorsanız çıkarabilirsiniz, dahada size öneri falan yapmayacağım hak etmiyorsunuz ayrıca yapacağım kadar öneri yaptım şu gurur tablonuzu düzeltirseniz iyi yerlere gelme şansınız hala var diyerekten selametle.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:47:58 Rotex

Johner

P2W, saçma politikalar falan filan.
Zar zor ayakta tutuyorsunuz. Sunucudaki oynayan oyuncuların 1/3'ü helper, 1/3'ü admin, kalan 1/3 ise LOW-RP kitle. Başarılar demek isterdim bu konu altına fakat şu saatten sonra sadece güzel bir veda başarabilirsiniz.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:46:00
Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 29 Mayıs 2020, 17:44:33

Gülmeye devam edin, ama unutmayın son gülen iyi güler.

Burdan hangi anlamı çıkarmak istiyorsanız çıkarabilirsiniz, dahada size öneri falan yapmayacağım hak etmiyorsunuz ayrıca yapacağım kadar öneri yaptım şu gurur tablonuzu düzeltirseniz iyi yerlere gelme şansınız hala var diyerekten selametle.

İyi yerlerdeyiz zaten. 6 yıldır sabit kitlesini elinde tutan bir sunucuyuz. Konsept değiştirip sunucuyu kapatıp tüm emekleri de silebilirdk. Ama yapmadık.

Alıntı yapılan: Johner - 30 Mayıs 2020, 16:04:13
P2W, saçma politikalar falan filan.
Zar zor ayakta tutuyorsunuz. Sunucudaki oynayan oyuncuların 1/3'ü helper, 1/3'ü admin, kalan 1/3 ise LOW-RP kitle. Başarılar demek isterdim bu konu altına fakat şu saatten sonra sadece güzel bir veda başarabilirsiniz.

Admin sayısı 27 Helper sayısı 13 Ortalama oyuncu sayımız: 120-150 arası değişiyor. Güzel matematik.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2020, 18:32:34 Dr.Dodo

Royce

Ceto.

Güncelleme ne zaman gelecek acaba? veya gelecek mi?

M.Kemal ATATÜRK

EscobaR'

"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Panos

Havada uçan arabalar Pizzacı da birden tüm araçların motorlarının patlaması bitti mi?
Son düzenlenme: 06 Haziran 2020, 11:48:46 Panos

Dark Squad Gaming President

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Ceto. - 05 Haziran 2020, 13:53:05

Yaz içerisinde büyük ihtimalle geniş kapsamlı bir güncelleme gelecek. V7 bile olabilir.

Alıntı yapılan: Panos - 06 Haziran 2020, 11:45:15
Havada uçan arabalar Pizzacı da birden tüm araçların motorlarının patlaması bitti mi?

Her sunucuda bu tür şeyler anlık olarak gelişebilir. Neredeyse uzun zaman sonra ilk kez olan şeyi yorum olarak yazıp sanki sürekli böyleymiş gibi göstermeye çalışmanız hoş değil.

sweezy

Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:27:51
O yüzden mi para ile adminlik & araç & vip silah coin ve ev satılıyor? P2W :D
https://prnt.sc/sq4lua https://prnt.sc/sq4me1

Siz siz olun, para için bu kadar şey yapmayın zaten yapacağınız kadar araç satışı yaptınız aracı olmayan fakir 1 kişi bile olmadığını sanmıyorum ayrıca, rol için baya kasıyorsunuz belli bence ilk başta şu utanç tablosunu kaldırın derim, cidden çok saçma çok çok çok.

ooc olarak araç ve evin satışına her ne kadar da karşı olsam da buna p2w demek tabir-i caizse aptallık olur. p2w'nin anlamını bilmeden saçma sapan söylemlerde bulunma. kendini rezil ediyorsun

Panos

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 06 Haziran 2020, 21:05:39
Alıntı yapılan: Ceto. - 05 Haziran 2020, 13:53:05

Yaz içerisinde büyük ihtimalle geniş kapsamlı bir güncelleme gelecek. V7 bile olabilir.

Alıntı yapılan: Panos - 06 Haziran 2020, 11:45:15

Her sunucuda bu tür şeyler anlık olarak gelişebilir. Neredeyse uzun zaman sonra ilk kez olan şeyi yorum olarak yazıp sanki sürekli böyleymiş gibi göstermeye çalışmanız hoş değil.
En son clienttinizden cleo geçiyordu ondan sordum yarın bir ziyaretinize gelirim düzeltmişsinizdir belki bilemiyorum :)

Edit: Yok düzeltilmemiş üşendiğimden sadece maburu denedim  :uzgun:
Son düzenlenme: 08 Haziran 2020, 12:02:55 Panos

Dark Squad Gaming President