GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wSythe

Sevdiğim bir server, 2 yıldır düzenli olarak oynuyordum. Daha iyi şeyler başarmaları dileğiyle. :)

Flash2024

Sami yönetiyor bence gayet ideal proje uzun ömürlü olmasından yana map konusunda ufak bir mesaj atması yeterlidir sami dürüst insandır severim kendisini BAŞARILAR DİLERİM

Disser

Alıntı yapılan: ByReyy - 15 Mayıs 2020, 04:45:24
Alıntı yapılan: Disser - 15 Mayıs 2020, 03:45:29
Alıntı yapılan: ByReyy - 15 Mayıs 2020, 03:03:32
Alıntı yapılan: Disser - 14 Mayıs 2020, 10:58:26
Burhan,uğur,yunus ve Barış olmasa sunucuda adminliğini ve rolleri çıkarıcak insan kalmaz herhalde,he bide A3 lerin rolden kaçması var PK olmaması için garip,sunucunun bu virüste bile az çekmesinin sebebi ((Diğer sunuculardan)) aktif rol olmaması ve roleplay kavramının en iyi adminler yapabiliyor düşüncesinin yayılması,oysa ki bunlar dışındaki üst yönetim ve yönetimi rollerde görmedim,herkesin hataları olur geliştirmeleri olur benimde ama kimseyi ne olursa olsun kendinizden üstün görmemelisiniz son olarak sanırım sunucu DDOS'lara dayanamıcak yakında,.

İyi roleplayler.

Üst yönetim ve yönetim ekibi olarak rollerin çeşitliliği ve aktifliği için uğraş vermekteyiz. Yönetim ekibinin kendini oyuncularımızdan yüksek gördüğünü söylemek pek doğru olmaz.

Eleştiriniz için teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim.

Bana sunucuda bulunan "PB" nedir sorusunun,cevabını verirmisin roleplay arkadaşım merak ediyorum.

PB yani Plane Bombing; Uçağı kişilere sürerek patlatmaktır. Benim anladığım PB budur.

Aferin benden bir şeyler kapmışsın,çünkü sunucuda genel cevpa adminde olsa "Paintball" diyor komik.

Sunucunuzdaki aktif rolleri söylermisiniz,ne tür roller dönüyor yeni başlayan arkadaşlara.

Utherz

Alıntı yapılan: Disser - 16 Mayıs 2020, 04:18:51
Burhan,uğur,yunus ve Barış olmasa sunucuda adminliğini ve rolleri çıkarıcak insan kalmaz herhalde,he bide A3 lerin rolden kaçması var PK olmaması için garip,sunucunun bu virüste bile az çekmesinin sebebi ((Diğer sunuculardan)) aktif rol olmaması ve roleplay kavramının en iyi adminler yapabiliyor düşüncesinin yayılması,oysa ki bunlar dışındaki üst yönetim ve yönetimi rollerde görmedim,herkesin hataları olur geliştirmeleri olur benimde ama kimseyi ne olursa olsun kendinizden üstün görmemelisiniz son olarak sanırım sunucu DDOS'lara dayanamıcak yakında,.

İyi roleplayler.

Üst yönetim ve yönetim ekibi olarak rollerin çeşitliliği ve aktifliği için uğraş vermekteyiz. Yönetim ekibinin kendini oyuncularımızdan yüksek gördüğünü söylemek pek doğru olmaz.

Bana sunucuda bulunan "PB" nedir sorusunun,cevabını verirmisin roleplay arkadaşım merak ediyorum.

PB yani Plane Bombing; Uçağı kişilere sürerek patlatmaktır. Benim anladığım PB budur.

Aferin benden bir şeyler kapmışsın,çünkü sunucuda genel cevpa adminde olsa "Paintball" diyor komik.

Sunucunuzdaki aktif rolleri söylermisiniz,ne tür roller dönüyor yeni başlayan arkadaşlara.
çatışma rolü krşm

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Emir

Başka türk rp olmadığı için oynanılan safari senide unutmadık

Panos

Alıntı yapılan: Cruza - 13 Mayıs 2020, 00:53:48
Alıntı yapılan: Panos - 11 Mayıs 2020, 14:17:01
17.12.2018'den kalan cache dosyasını kullanmak yerine güncel tutsanız daha mutlu olurduk

Cache dosyası her güncellemede yenileniyor, problem olan kısmı gösterirseniz düzeltiriz tabii.
Giray sanırım sen öyle düşünüyorsun, dosyayı indirmeden önce 694 model txd yüklemesi yapıyordu.
Forumda indir bölümündeki cache dosyasını indirdim ve indirme sayısı 450'li sayılara düştü yani güncel değil. Cache dosyanı sil ardından forumdakini indirip kurulum yap ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bu arada konuya kötü eleştiri yapan herkese neden BANLANDIĞIN için bu yorumu yazdın damgası vuruluyor çok merak ediyorum.
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 13:49:41 Panos

Dark Squad Gaming President

ByReyy

Alıntı yapılan: Disser - 16 Mayıs 2020, 04:18:51

İyi roleplayler.

Hakan nasıl birisi olduğunu gösterdin tebrik ederim.
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 18:19:39 ByReyy
Safari Roleplay | Level 2 Admin
Instagram | @gtalife0
Video Editor & Effect Desginer

Enkei

Konu içerisindeki bireysel tartışma & kavga içerikli iletiler silinmiştir. Kişisel husumetlerinizi konuya yansıtmamalısınız.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Enkei - 17 Mayıs 2020, 00:40:12
Konu içerisindeki bireysel tartışma & kavga içerikli iletiler silinmiştir. Kişisel husumetlerinizi konuya yansıtmamalısınız.

Teşekkürler. Yanıt atacaklar lütfen sunucunun üst veya alt yetkilileriyle sorunu var diye sırf onun için konu altından kişilere sallamamaya dikkat etsinler.

SILENT - Henry

Tunahan

başlayıp başlayıp tilt olup bıraktığım, türk konsept tek sunucu olduğu için nefes alan efsane sunucudur kendisi. canım sıkıldıkça gelip yazıyorum, hoş oluyor. transformice/minecraft gibi safariyi bırakamazsınız sadece uzun ara verirsiniz  :@  :@

Spetsnaz!

Fikirler ve kurallar çok kalıplaşmış kullanılıyor. En başta Barış, Giray, Burhan gibi yenilikçi ve düşünceli adminler varken, heba oluyor bunca oyuncu. 2 ay öncesiyle arasında çok fark var, 2 ayda bile tonla oyuncu eriyip gitti politikalar ve benzeri kısıtlamalardan. Fikirlerin kalıplaşmasından kastım, mantığa uysa bile kurallarda öyle yazdığı için yaptırımlar uygulamak.
Her şeye rağmen iyi yürüttünüz, 6 yıl kolay değil, ama daha da iyi olabilirsiniz.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 24 Mayıs 2020, 23:53:57
Fikirler ve kurallar çok kalıplaşmış kullanılıyor. En başta Barış, Giray, Burhan gibi yenilikçi ve düşünceli adminler varken, heba oluyor bunca oyuncu. 2 ay öncesiyle arasında çok fark var, 2 ayda bile tonla oyuncu eriyip gitti politikalar ve benzeri kısıtlamalardan. Fikirlerin kalıplaşmasından kastım, mantığa uysa bile kurallarda öyle yazdığı için yaptırımlar uygulamak.
Her şeye rağmen iyi yürüttünüz, 6 yıl kolay değil, ama daha da iyi olabilirsiniz.

Yenilikçi admin varken oyuncular heba oluyor biraz garip bir cümle olmuş. Asıl meseleye geleyim. Mantığa aykırı politikalarımız olduğunu inkar edemem. Genelde ekibimize giren kişiler bunların kaldırılması için istekte bulunuyor ve sonrasında bunlarında kaldırılmaması gerektiğini söylüyorlar. Görünüşte mantıksız politikalar ama oyuncu kitlesi nedeniyle konmuş olduğunu tam olarak ekip içinde anlıyorlar ve bu politikalar kaldırılırsa neler olacağını görebiliyorlar. Ekip dışındaki kişilerin bu politikaları yanlış görmesi gayet doğal. Diğer sunucularda rol yapan bazı oyuncular bizi o sunucularla karıştırdığı için (Sunucuları kötülemiyorum. Konsept farklılığı.) konsepte aykırı bir şekilde yapılmaması gereken roller yapılıyordu. Biz, o rolleri yasaklayamayacağımız için o rolün içine girdiği genel şeyleri yasaklamak zorunda kaldık. (Örneğin çetenin hood dışında polise sıkamaması.) Eğer genel olarak değil de özel olarak bazı rolleri yasaklasaydık (ki bunları da denedik) bir bahane bulup o rolü yapmadığını iddia eden, başka bir şey yaptığını iddia eden büyük bir topluluk nedeniyle bu saçma roller devam edecekti. Kurallardan ben bile hoşnut değilim. Ama kurallar uzun sürece benim tarafımdan yazıldı. (Şu an tüm üst yönetim dahil bu olaya.) Çoğunu da maalesef ki oyuncu kitlemiz yüzünden yazmak zorunda kaldım. Buna rağmen bunları yapanlar oluyor. Yasak olmasa sunucu belki oyuncu sayısı olarak yükselebilir. Ama bu durumda konu yorumlarındaki bazı saçma roller bir örnek olarak yer almak yerine genel olarak sunucu rolü kapsamına geçebilir. Biz de oyuncu sayısından çok sunucudaki rollerin mantıklı olmasını amaçlıyoruz. Pek başarılı olduk diyemem ama elimizden geleni yapıyoruz. Tüm suçu oyunculara attığım gibi bir izlenim yaratmasın bu mesaj. A7 kimliğimi bir kenara bırakıp objektif olarak düşünürsem sunucunun sabit olarak yerinde kalmasının suçlusu %60 oyuncuların %40 da adminlerin hatasıdır. Yorumu daha fazla uzatmak istemem fakat adminliği sonunda OOC sebeplerden (Hiçbir bırakmam, hayat yoğunluğum nedeniyle değildi. Son bırakmam bundan dolayı olacak.) dolayı bıraktığım tarih iki tarafın da hatalarını yazacağım bir yorum yazacağım buraya. Bir A7 olarak oyunculara ve admin ekibine ağır eleştiri yapmam hoş olmaz. Hele ki yönetiminde kendimin olduğu bir sunucuda. Değiştirmeye çalışmam daha mantıklı.

TheDarkside

bir çok insanın emek verip bir yerlere getirdiği sunucunun bu şekilde düşüş yaşaması çok üzdü.
biliyorum ki üst yonetım kadrosu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur fakat şunu kabul etmek lazım umursamaz tavırları ile  sunucuyu şuan ki haline getiren kişi Alperen.
umarım bir şeylerin farkına varır geçte olsa düzeltmeye çalışır çunkü sadece üst yönetim kadrosunun düzeltebilceği durumlar değil.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2020, 18:44:37 TheDarkside

Tao

Alıntı yapılan: TheDarkside - 28 Mayıs 2020, 18:41:29
bir çok insanın emek verip bir yerlere getirdiği sunucunun bu şekilde düşüş yaşaması çok üzdü.
biliyorum ki üst yonetım kadrosu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur fakat şunu kabul etmek lazım umursamaz tavırları ile  sunucuyu şuan ki haline getiren kişi Alperen.
umarım bir şeylerin farkına varır geçte olsa düzeltmeye çalışır çunkü sadece üst yönetim kadrosunun düzeltebilceği durumlar değil.
safari enesi kaybettiyse geriye söylenecek söz kalmamıştır.
(-karaktersiz akın)

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.