GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FrankL

*
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2022, 15:08:21 FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Sheonlıne

Erenn

Alıntı yapılan: FrankL - 07 Mayıs 2020, 16:14:50

Cidden ev ve benziciyi çekiliş olarak mı vericeksiniz???

komik birde özel model :ddd

Erenn

iemi pd ye çevirmişsiniz ama iem pd değil beyler dikkatinizi cımbızla çekeyim

Cruza

Arkadaşlar banlanıp banlanıp sunucuda yüzümüze söylemeyeceğiniz şeyleri gelip burada yazmayın rica ediyorum teşekkürler.

Şöylede bir dipnot bırakayım üstteki yazımı açıklayacak şekilde; sunucumuza yüklü miktarda para yatırıp, adminlik yapıp yaptığın hatalardan dolayı sürekli ekipten çıkartılıp ufak yaşından dolayı gelip TeamSpeak 3'te yüzümüze edemeyeceğin ağır küfürleri beleş Knight Online TeamSpeak 3'ü açıp oradaki odaların isimlerini bilmemne evladı xxx, bilmemne çocuğu xxx yapıp ufacık beyninle bize küfür etmeye çalıştığın için sunucudan yasaklandın. Tabi bu kadar zaman sunucuda oynayıp, para yatırıp, emek verip bizim bu yaptığın çocukluğu öğrenemeyeceğimizi zannedip böyle akılsızca bir şey yaptıktan sonra banlanmak senin üzerinde adeta kuyruğuna basılmış hırçın bir kedi etkisi oluşturmuş olmalı. Senin bu hareketin yüzünden admin olarak yükselecekleri sırada helper ekibindeki arkadaşlarının da emekleri boşa gitti tabi bundan ötürü onlarda senin üzerine sağlam gelmiş olmalılar ki nereye saldırsam diye düşünüp duruyorsun herhalde. Boş fikirlerini de alıp evinin ilerisindeki çocuk parkında oynamaya devam edebilirsin hayırlı ramazanlar. @Erenn
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 21:07:33 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.
since 2008
graphic designer & front-end web developer

ByReyy

Alıntı yapılan: Cruza - 07 Mayıs 2020, 20:28:41
Şöylede bir dipnot bırakayım üstteki yazımı açıklayacak şekilde; sunucumuza yüklü miktarda para yatırıp, adminlik yapıp yaptığın hatalardan dolayı sürekli ekipten çıkartılıp ufak yaşından dolayı gelip TeamSpeak 3'te yüzümüze edemeyeceğin ağır küfürleri beleş Knight Online TeamSpeak 3'ü açıp oradaki odaların isimlerini bilmemne evladı xxx, bilmemne çocuğu xxx yapıp ufacık beyninle bize küfür etmeye çalıştığın için sunucudan yasaklandın. Tabi bu kadar zaman sunucuda oynayıp, para yatırıp, emek verip bizim bu yaptığın çocukluğu öğrenemeyeceğimizi zannedip böyle akılsızca bir şey yaptıktan sonra banlanmak senin üzerinde adeta kuyruğuna basılmış hırçın bir kedi etkisi oluşturmuş olmalı. Senin bu hareketin yüzünden admin olarak yükselecekleri sırada helper ekibindeki arkadaşlarının da emekleri boşa gitti tabi bundan ötürü onlarda senin üzerine sağlam gelmiş olmalılar ki nereye saldırsam diye düşünüp duruyorsun herhalde. Boş fikirlerini de alıp evinin ilerisindeki çocuk parkında oynamaya devam edebilirsin hayırlı ramazanlar. @Erenn

Tam anlamıyla bir baş yapıt, eğer biraz yüzü varsa birdaha karşılık vermeye çalışmaz. Çoluk çocukla uğraşıyoruz. PERFECT  :helal:
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 20:34:31 ByReyy
Safari Roleplay | Level 2 Admin
Instagram | @gtalife0
Video Editor & Effect Desginer

Enkei

Konu içerisindeki asılsız bir şekilde sunucuyu karalama kampanyası başlatan iletiler temizlenmiştir. Yapacağınız eleştirilerin tutarlı olmasına dikkat edin.

nikobernoo

Giray haklı, yüzüne edemiyorsan arkasında etmeyeceksin. Asıl hata safarinin yönetimini elinde bulunduran Alperende gidipte adminlik satmaması gerek bu sunucunun kalitesini haylice düşürüyor.

Please (g)old days, come back.

Murat Budak

Utherz

Alıntı yapılan: ByReyy - 07 Mayıs 2020, 20:30:41
Alıntı yapılan: Cruza - 07 Mayıs 2020, 20:28:41

Tam anlamıyla bir baş yapıt, eğer biraz yüzü varsa birdaha karşılık vermeye çalışmaz. Çoluk çocukla uğraşıyoruz. PERFECT  :helal:
Sana noluyo onu anlamadım.

Alıntı yapılan: Sefsg - 08 Mayıs 2020, 14:16:38
Safari hiçte olmazsa rinadan güzel bari :)
HIFQOOIFQOIHQFQFVBKQFOIUGQFYQLJHAUQW
Kesin rina'da hapse girdin, ya da kumarda battın.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 18:13:31 Enkei Sebep: Aşağılayıcı kısım silinip, flood iletiler birleştirilmiştir.
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

DracDonix

Benim düşüncem; modun tekrardan bir elden geçmesi yönünde. Beni yanlış anlamayın, sunucda ki çoğu map'ı sistemi gözden geçirin midem bulanmakta çünkü. (Kişisel görüşüm. Ona göre yanıt vermeniz rica olunur.)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

fegerhagat

Ben oyunu oynamayı, rol yapmayı öğrendiğim sunucuya asla hakaretler savurmam. Ama Eren adlı arkadaşımız ileri gitmiş galiba, tabii söylenilen iddialar ne kadar doğru ben bilemem. Eğer bu doğruysa sunucu adminleri tabii haklı, ama doğru değilse ve adminler yalan söylüyorsa bir şey demeyeceğim.
Kimsenin oynadığı sunucuya hakaret etme hakkı yoktur, eğer sinirlendiyse ya da haklı bir sebebi varsa ona kalmış bir şey ama kesinlikle rol öğrendiğiniz sunucuya hakaretler savurmayın, adminlerine küfür etmeyin.

Çekiliş olayı güzel olmuş, sunucuda fazla kişi oynamıyor diye biliyorum şu an ama elinizden geldiğince aktif tutmaya çalışıyorsunuz. Yalnız anlamadığım bir şey var; benzinciyi neden çekilişle veriyorsunuz ve bu benzinciden kazanç sağlanacak mı?

Utherz

Alıntı yapılan: fegerhagat - 08 Mayıs 2020, 16:49:38
Ben oyunu oynamayı, rol yapmayı öğrendiğim sunucuya asla hakaretler savurmam. Ama Eren adlı arkadaşımız ileri gitmiş galiba, tabii söylenilen iddialar ne kadar doğru ben bilemem. Eğer bu doğruysa sunucu adminleri tabii haklı, ama doğru değilse ve adminler yalan söylüyorsa bir şey demeyeceğim.
Kimsenin oynadığı sunucuya hakaret etme hakkı yoktur, eğer sinirlendiyse ya da haklı bir sebebi varsa ona kalmış bir şey ama kesinlikle rol öğrendiğiniz sunucuya hakaretler savurmayın, adminlerine küfür etmeyin.

Çekiliş olayı güzel olmuş, sunucuda fazla kişi oynamıyor diye biliyorum şu an ama elinizden geldiğince aktif tutmaya çalışıyorsunuz. Yalnız anlamadığım bir şey var; benzinciyi neden çekilişle veriyorsunuz ve bu benzinciden kazanç sağlanacak mı?
OOC Markette araç ev işyeri satılıyor, bence bu benzinci olayını fazla sorgulamaya gerek yok :)

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

manavbatu

Bazı şeylerin önüne geçmedikten sonra sunucunun adının temizlenmesi pek mümkün değil

Cruza

Alıntı yapılan: fegerhagat - 08 Mayıs 2020, 16:49:38

Çekilişle verilen bazı değerli ve yüksek kazanç sağlayan mülklerin geçen sene ooc ticaret yoluyla el değiştirdiğini tespit etmiştik bu sebeple el koyduk ve çekilişle veriyoruz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer