GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FrankL

Konu tasarımı baştan aşağıya yenilenmiştir.

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

santiagocss

Alıntı yapılan: BurnS - 07 Aralık 2019, 16:36:01
90tlniz var ise sunucu kralı sizsiniz.

65 tl: elmas vip= 6k deagle, ücretsiz araba.

25 tl: bir araba alın, elegy tarzı. Sonra satın 350-400k para ediyor. Sınırsız silah.

hatta sadece 65 tl bile yeter, yavaş yavaş oynarsanız 4-5k maaş geliyor.

Metin 2 gibi ticaret yapmak istiyorsunuz, fakat metin 2 sunucuları sizi sarmıyor mu? Safariyi deneyin.

saldırgan yorum yapıyormuş gibi gözükebilirim, amacım o değil. Eleştiri yapıyorum, işin aslı boşuna yazıyorum. Çünkü sunucu yönetimin umurunda değil.

Güncelleme kayıtları: ''/zeybek'' komutu eklendi.

ban mı yedin reis ne oldu sunucuya sallıyorsun

BurnS

Alıntı yapılan: Prank - 06 Ocak 2020, 22:55:15
Alıntı yapılan: BurnS - 07 Aralık 2019, 16:36:01
90tlniz var ise sunucu kralı sizsiniz.

65 tl: elmas vip= 6k deagle, ücretsiz araba.

25 tl: bir araba alın, elegy tarzı. Sonra satın 350-400k para ediyor. Sınırsız silah.

hatta sadece 65 tl bile yeter, yavaş yavaş oynarsanız 4-5k maaş geliyor.

Metin 2 gibi ticaret yapmak istiyorsunuz, fakat metin 2 sunucuları sizi sarmıyor mu? Safariyi deneyin.

saldırgan yorum yapıyormuş gibi gözükebilirim, amacım o değil. Eleştiri yapıyorum, işin aslı boşuna yazıyorum. Çünkü sunucu yönetimin umurunda değil.

Güncelleme kayıtları: ''/zeybek'' komutu eklendi.

ban mı yedin reis ne oldu sunucuya sallıyorsun

Tam tersi helper bile oldum. (:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dr.Dodo

FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

santiagocss

AnadoluGaming

Ben oyuncuları politikalarla çok sıktığınızın düşüncesindeyim.
Umarım beni yanlış anlamazsınız sunucunun geliştiğini görmek güzel devam ⭐👍

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 05 Şubat 2020, 01:44:22

Haklısınız. Oyuncu kitlesi nedeniyle konulmuş bir sürü ağır kuralımız var. Oyuncu kitlemiz bazı şeyleri abarttığı için getirmek zorundayız bu kuralları. Anlayışınız için teşekkürler.

Sunucumuzda uzun zamandır açık olmayan KONSEY oluşumu ve Terör Örgütü birliği aktif durumdadır. Roller oturduğu taktirde TSK da açılacak ve Safari tarihinde uzun zaman sonra tüm birlik ve oluşumlar aktif şekilde kullanılmaya başlanacaktır.  Oyuncu sayımızın düşüşünün farkındayız. Sebeplerinin çoğununu biliyoruz. Düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte büyük Safari ailesinin parçası olan oyuncularımızdan anlayış bekliyoruz.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2020, 13:15:13 Dr.Dodo

Craowin

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 06 Şubat 2020, 13:09:19
Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 05 Şubat 2020, 01:44:22

Haklısınız. Oyuncu kitlesi nedeniyle konulmuş bir sürü ağır kuralımız var. Oyuncu kitlemiz bazı şeyleri abarttığı için getirmek zorundayız bu kuralları. Anlayışınız için teşekkürler.

Sunucumuzda uzun zamandır açık olmayan KONSEY oluşumu ve Terör Örgütü birliği aktif durumdadır. Roller oturduğu taktirde TSK da açılacak ve Safari tarihinde uzun zaman sonra tüm birlik ve oluşumlar aktif şekilde kullanılmaya başlanacaktır.  Oyuncu sayımızın düşüşünün farkındayız. Sebeplerinin çoğununu biliyoruz. Düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte büyük Safari ailesinin parçası olan oyuncularımızdan anlayış bekliyoruz.
helal dodo

FletcheRSAMPP

Aga sonunda hak edenler bir yere gelmiş Doğancan gibi Burhan gibi hayırlı olsun

Kraus

v6.5 Güncelleme Kaydı

Alıntı yapılan: Yenilikler
  • İsim göstergesi eski haline getirildi.
  • Admin işbaşı texti düzenlendi. VIP Göstergelerinde back-end iyileştirmeleri yapıldı.
  • Ev sistemine kira sistemi eklendi.
  • Dörtlü sinyal sistemi kaldırıldı.
  • KOM-MİT için OOC fake level sistemi getirildi. (/fakelevel)
  • /guns komutundaki bazı koşulların kontrolü artık dialog açıldıktan sonra yapılacak. (silahlara yaralıyken bile bakılabilecek)
  • Boomboxtaki youtube kısmı link kısmının içine dahil edildi, youtube linkleri otomatik algılanacak.
  • Bisiklet, Motor türü araçları kullananlar ateşli silahla mermi yediklerinde motordan uçacaklar.
  • Mountain Bike adlı bisiklet yasaklandı, oyunda bu bisiklete sahip olanların aracı silinerek iadesi yapıldı.
  • Araç göstergesi değiştirildi, yolcular için de birtakım göstergeler eklendi.
  • Artık araçlarda MP3/Youtube linki açılabilecek (20 level+,VIP). Araç radyosu için de gösterge eklendi.
  • Paintball sistemi geliştirilerek baştan kodlandı. Tüm buglar fixlendi. (Son saniye ölünce skoru görememe, PB sonrası hastaneye atma vb.)
  • Telefon sistemi sıfırdan tekrar kodlandı, sade ve daha kullanışlı bir telefon eklendi.
  • Modifiyecilerin kullandığı araç çekme komutundan hasar koşulu kaldırıldı.
  • Ağır yaralı konumdayken can azalma hızı azaltıldı.
  • Artık fine ve tazminat kesimlerinde eğer bankadaki para ücreti karşılıyorsa para bankadan kesilecek, karşılamıyorsa nakit olarak kesilecek.
  • İEM'e Narkotik birimi eklendi. İBB rütbeleri düzenlendi. Oluşum dolaplarında çeşitli yazım hataları düzeltildi.
  • Oluşum dolaplarındaki gizli görev kısmı sivil kıyafetleri olarak değiştirildi ve görsel menü olarak düzenlendi. MİT dolabında ufak düzenlemeler yapıldı.
  • Optimizasyon sağlamak adına sayaçlı sistemlerde ufak düzenlemeler yapıldı.
  • VIP araç kiralama sistemine kira süresi bittiğinde uzatabilme özelliği eklendi. Verilen VIP anahtarı geri alma eklendi (/varac).
  • Herkesce kullanılabilen araç kiralama sisteminde bazı küçük değişiklikler yapıldı. Artık araca binildiğinde kalan süre gözükecek.
  • VIP silah dolabı tamamen kaldırıldı. Yeni VIP silah sipariş/teslim sistemi /vip komutuna eklendi.
  • /arac gps komutu düzenlendi, artık araca vardığınızda spawn olmamışsa otomatik spawn olacak.
  • Taksici map üzerinden GPS işaretleme sisteminde ufak düzeltme yapıldı.
  • TV34 mute bölümündeki uyarı mesajları düzenlendi.
  • Oluşumlardan/Legal Birliklerden kendi isteğiyle çıkma komutuna tazminat onayı/otomatik tazminat sistemi eklendi. Fine/Tazminat mesajlarında miktarın gösterimi düzenlendi.
  • C-Bug engel sistemi başka bir kod mantığıyla düzenlendi.
  • 55 adet yeni skin eklendi. Yeni mapler eklendi. (Detaylar Forumda)
  • Taksi-Modifiye birlikleri için bedava birlik reklamı sistemi eklendi. Reklam içeriğine köşeli parantezlerle birlikte [birlik] yazın.
  • IC - OOC ceza süreleri ve 0 araç galerisi fiyatları düzenlendi.

Alıntı yapılan: Düzeltmeler
  • Paintball hastaneye atma bugları çözüldü.
  • /kodbul komutunun son kelepçeleyen kişiye İEM-MİT-TSK olmasa da bildirim gönderme sorunu çözüldü.
  • Araca binmeden /guns silah çıkarmayla çatışmalarda kazanılan üstünlük engellendi.
  • İBB R5+'nın /cakarkapat komutunu kullanamama sorunu düzeltildi.
  • Kamerayla araca binince olan emote sorunu düzeltildi.
  • Yeni kayıtlara quizi yaparken Non-RP isim değişikliği atılması engellendi.

Alıntı yapılan: Ev Kira Sistemi
Ev kira sisteminde artık evler günlük olarak kiralanabilecektir ve kiralayacak kişi bizzat ev sahibinden evi kiralaması gerekecektir.
Ev kira sisteminde kiracı /ekmenu komutu yardımıyla ev - kira bilgilerini görebilecek olup aynı komut yardımıyla kiraladığı süre boyunca evin kasasından ve evden faydalanabilecektir.
Ev kiralanmış olduğu süre boyunca ev sahibi kasaya erişemeyecektir ancak evin kilidine erişimi olacaktır.
Kira sisteminde kasanın kullanımına izin verildiği için kira başlangıcında ve kira bitiminde evdeki bütün kasa eşyalar silinecektir.
Ev sahibi olarak /ekirayacikar komutuyla evini kiralık duruma getirebilir, /ekiradurdur komutuyla kiralık durumdaysa ve henüz kiralanmamış ise kiralık durumunu durdurabilirsiniz. Bu komutlar evinizin üstüne kiralık olduğuna dair bilgi ekler, kiralama işlemi anında evinizin kiralık olması gereklidir.
Ev kiralayacak kişi kiralık evin yanında ev sahibi varken /evikirala komutuyla ev sahibine istek gönderebilir, ev sahibi komut ile kirayı onaylarsa evi kiralanmış olur.
Ev kiralandıysa kira iptal komutu şu anda mevcut değildir, bu nedenle evinizi buna hazırlıklı olarak kiralamanız önemlidir.

Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 03:30:16 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Kraus - 09 Şubat 2020, 03:29:14

v6.5 Güncelleme Kaydı

Küçük ama şu ana kadar gelen güncellemelerin çoğundan daha etkili bir güncelleme. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 03:36:48 Dr.Dodo

Craowin

v6.5 Güncelleme Kaydı
Gayet iyi bir güncelleme olmuş. Gelmesi gereken çoğu şeyi getirmişsiniz, tam yerinde olmuş. Fakat sırf adminlerin leveli yüksek diye bunu oyun içine yansıtıp oyun içerisinde sürekli yönetimden yönetime dolaşmaları çok mantıksız. Bunu düzeltmeniz gerekiyor. Örneğin sırf bir admin rapor kastı, şikayet baktı ve sunucu ile oyun dışı ilgilendi diye neden oyun içerisinde gittiği yerde  yönetim oluyor? Yaklaşık 1.5-2 yıl iemde kalıp yönetime geçmişken, sırf admin leveli var diye gelen adminler veya helperlar bile direk önüme geçiyor ve benden daha tecrübesiz olmalarına rağmen benim akıbetimi bile onlar belirliyor. Bu yapılan davranışın oyun içerisine yansıtılacak bir mantığı yok, örnek olarak Mahmut Can hesabında adam bir gün İSM müdürü, diğer hafta Emniyet müdürü olursa iyi gözle bakılmamaya devam edecek. Bu tarz hataların önüne geçilmeli. Bu gelen yönetim işi yüzünden sıkılıp bırakan pek çok oyuncu var, bir taneside benim. Normalde yönetim olduktan sonra gerçekten düzgün şekilde devam etmek ve oluşumda bir düzeni disiplini oturtmak istiyordum, çoğu oyuncuda hala dönmemi istiyor fakat sizin getirmiş olduğunuz yönetim kişilerden dolayı bu sağlanamıyor. Umarım gerçekten bunu dikkate alırsınız, sadece kişisel bir eleştiri. İyi forumlar.

Cruza

Alıntı yapılan: Craowin - 09 Şubat 2020, 06:57:18

v6.5 Güncelleme Kaydı
Gayet iyi bir güncelleme olmuş. Gelmesi gereken çoğu şeyi getirmişsiniz, tam yerinde olmuş. Fakat sırf adminlerin leveli yüksek diye bunu oyun içine yansıtıp oyun içerisinde sürekli yönetimden yönetime dolaşmaları çok mantıksız. Bunu düzeltmeniz gerekiyor. Örneğin sırf bir admin rapor kastı, şikayet baktı ve sunucu ile oyun dışı ilgilendi diye neden oyun içerisinde gittiği yerde  yönetim oluyor? Yaklaşık 1.5-2 yıl iemde kalıp yönetime geçmişken, sırf admin leveli var diye gelen adminler veya helperlar bile direk önüme geçiyor ve benden daha tecrübesiz olmalarına rağmen benim akıbetimi bile onlar belirliyor. Bu yapılan davranışın oyun içerisine yansıtılacak bir mantığı yok, örnek olarak Mahmut Can hesabında adam bir gün İSM müdürü, diğer hafta Emniyet müdürü olursa iyi gözle bakılmamaya devam edecek. Bu tarz hataların önüne geçilmeli. Bu gelen yönetim işi yüzünden sıkılıp bırakan pek çok oyuncu var, bir taneside benim. Normalde yönetim olduktan sonra gerçekten düzgün şekilde devam etmek ve oluşumda bir düzeni disiplini oturtmak istiyordum, çoğu oyuncuda hala dönmemi istiyor fakat sizin getirmiş olduğunuz yönetim kişilerden dolayı bu sağlanamıyor. Umarım gerçekten bunu dikkate alırsınız, sadece kişisel bir eleştiri. İyi forumlar.

Eleştirin için teşekkürler, yönetim toplantısı için bu konu hakkında bir çalışma hazırlayacağım.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 14:42:49 Cruza
since 2008
graphic designer & front-end web developer