GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhenwyneth

önerilerin dikkate alınacağını ve uygulanacağını bilsem sunucuyu zirveye bile çıkarırım. Yapılması gereken çok fazla şey var. Oyuncular hala oynuyorsa ortam için oynuyor, o  da olmasa emin olun user sayısı 30'u geçmez. Aynısı benim için de geçerli.

pag

Bu sunucuda oynamak istiyorum fakat ortamın & oyuncuların leşliğini görünce vazgeçiyorum fakat sistemleri çok güzel buna hiçbir lafım yok.

Goddeww

Alıntı yapılan: pag - 06 Ekim 2019, 11:57:09
Bu sunucuda oynamak istiyorum fakat ortamın & oyuncuların leşliğini görünce vazgeçiyorum fakat sistemleri çok güzel buna hiçbir lafım yok.

Sunucuya giriyorum arabaya biniyorum pizzacıya doğru gidiyorum.

Söylenen ilk laf.

/w id abe aram satılık alçan mı?

Sonrasında yaptığım tek şey.

/q

Desky

Stalf

Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 06 Ekim 2019, 08:39:51
önerilerin dikkate alınacağını ve uygulanacağını bilsem sunucuyu zirveye bile çıkarırım. Yapılması gereken çok fazla şey var. Oyuncular hala oynuyorsa ortam için oynuyor, o  da olmasa emin olun user sayısı 30'u geçmez. Aynısı benim için de geçerli.
Merhaba,
Her öneri dikkate alınıyor, kabul edilirse sonuçları düşünülüyor ve ona göre hareket ediliyor.
Önerilerinizi forumumuz üzerinden yapabilirsiniz veya bana PM atabilirsiniz.

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: Quick - 10 Ekim 2019, 23:19:47
Clientte keylogger bulunuyor. Bunun nedeni nedir peki Alperen bey?

Bu ciddi mi? Böyle bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası çünkü bu bir bilişim suçu.
Son düzenlenme: 11 Ekim 2019, 01:16:33 AnadoluGaming

RaideNN

Clienti bu passladigin ne kadar belli.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

NikolaiS

Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, kanıtlayıcı olan elinde bir şey varsa at yoksa boş muhabbete gerek yok.

Kraus

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 11 Ekim 2019, 09:36:55
Alıntı yapılan: NikolaiS - 11 Ekim 2019, 09:29:45

Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, kanıtlayıcı olan elinde bir şey varsa at yoksa boş muhabbete gerek yok.

CMD'yi açıp "Net user" yazın. USB taktıysanız çıkartın. Orada kendi hesabınızdan fazla bir hesap var ise keylogger yemişsinizdir. "Delete user" yazıp oradaki hesabı silebilirsiniz. Eğer olmuyorsa bu programı indirip silebilirsiniz. Ben clienti denemelik açtığımda olan görüntüyü atayım. Administrator ve Berkay benim hesaplarım. Böyle bir hata veriyor ise yukarıda verdiğim virüs programı ile silebilirsiniz.

Keylogger adlı virüsün nasıl çalıştığını ve atılma yöntemlerini bilmiyorsunuz herhalde, "clientte keylogger bulunuyor" diyip bunu basit CMD ekran görüntüleriyle kanıtlayamazsınız, bu kadar eminseniz daha sağlam kanıtlarla gelin. Madem yeterli teknik bilginiz yok bi de şurdan bakın, client'i ilk yayınladığımız tarih 25 Eylül 2016. Keylogger olsaydı bu zamana kadar yolumuzu bulmaz mıydık, hani var mı yaşanmış böyle bir olay? İnternetten aratarak bulduğunuz basit tanımlara inanıp oturduğunuz yerden iftira atmaya hakkınız yok.
Son düzenlenme: 12 Ekim 2019, 15:18:17 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Cruza

Alıntı yapılan: Kraus - 12 Ekim 2019, 15:14:15
Alıntı yapılan: BerkayTuran - 11 Ekim 2019, 09:36:55
Alıntı yapılan: NikolaiS - 11 Ekim 2019, 09:29:45

CMD'yi açıp "Net user" yazın. USB taktıysanız çıkartın. Orada kendi hesabınızdan fazla bir hesap var ise keylogger yemişsinizdir. "Delete user" yazıp oradaki hesabı silebilirsiniz. Eğer olmuyorsa bu programı indirip silebilirsiniz. Ben clienti denemelik açtığımda olan görüntüyü atayım. Administrator ve Berkay benim hesaplarım. Böyle bir hata veriyor ise yukarıda verdiğim virüs programı ile silebilirsiniz.

Keylogger adlı virüsün nasıl çalıştığını ve atılma yöntemlerini bilmiyorsunuz herhalde, "clientte keylogger bulunuyor" diyip bunu basit CMD ekran görüntüleriyle kanıtlayamazsınız, bu kadar eminseniz daha sağlam kanıtlarla gelin. Madem yeterli teknik bilginiz yok bi de şurdan bakın, client'i ilk yayınladığımız tarih 25 Eylül 2016. Keylogger olsaydı bu zamana kadar yolumuzu bulmaz mıydık, hani var mı yaşanmış böyle bir olay? İnternetten aratarak bulduğunuz basit tanımlara inanıp oturduğunuz yerden iftira atmaya hakkınız yok.

Haklı.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

pag

Clientler .exe tabanında olduğu için keylogger olarak algılanıyor, dediği gibi kaç yıllık sunucu şimdiye kadar lol hesaplarınız vs. giderdi :D

Wroozy

@Kraus Öncelikle sunucunuzu gerçekten seviyorum içten söylüyorum fakat Refik admin tarafından GH'den ban yedim şişe bugu oldu rapor attım ilgileneceğine spec atıp banladı 10 tane ban temziyi açtım hepsine red attı hakkım yenildi ama sunucu gerçekten güzel.

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

Kraus

Alıntı yapılan: Wroozy - 12 Ekim 2019, 17:13:51
@Kraus Öncelikle sunucunuzu gerçekten seviyorum içten söylüyorum fakat Refik admin tarafından GH'den ban yedim şişe bugu oldu rapor attım ilgileneceğine spec atıp banladı 10 tane ban temziyi açtım hepsine red attı hakkım yenildi ama sunucu gerçekten güzel.
Böyle bir haksız durum var ise Refik admine panel üzerinden şikayet açarsanız hesabınızın durumunu üst yöneticilerin inceleme şansı olabilir, banınız konusunda daha doğru karara ulaşılabilir. Teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Kraus

www.sf-gaming.net

yali

Servere yeni başladım ben sampa 2016 da başladım hayatımda ilk defa türk rp yapıyorum pizzacı gibi yerlerde biraz daha fazla rol döne güzel olur onun dışında güzel bir server.