GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

Sedat'a yapılan susturmadan ve haklı olmasına rağmen başını dik tutamamasından sonra oynanabilir olmayan sunucudur. Çırpınan arkadaşlara başarılar fakat haklıya hakkını vermeliydiniz. Sunucunuzun A5'i için "Benim ekip arkadaşım haklı, yaptığı işlemlerin arkasındayız." demek çok da zor değildi.

Kraus

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 03 Temmuz 2019, 02:00:22

Sedat'a yapılan susturmadan ve haklı olmasına rağmen başını dik tutamamasından sonra oynanabilir olmayan sunucudur. Çırpınan arkadaşlara başarılar fakat haklıya hakkını vermeliydiniz. Sunucunuzun A5'i için "Benim ekip arkadaşım haklı, yaptığı işlemlerin arkasındayız." demek çok da zor değildi.

Olaylar kimsenin haklı ya da haksız olmasına göre sonuçlanmadı, eğer böyle sonuçlansaydı öncesi gün içinde de aynı şekilde sonuçlanırdı sonraki gün beklenmezdi. Ayrıca ekip arkadaşımızın haksız olduğunu söylemedik, buraya gelip tartışma çıkaranlara da haklı olduklarını söylemedik. Rütbe konusu sunucu içi bir durumdur, bir rütbe konusu için haklı ya da haksız burada saçma sapan tartışmalara yer verilmesini istemiyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 02:35:07 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2019, 02:19:11

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 03 Temmuz 2019, 02:00:22

Olaylar kimsenin haklı ya da haksız olmasına göre sonuçlanmadı, eğer böyle sonuçlansaydı öncesi gün içinde de aynı şekilde sonuçlanırdı sonraki gün beklenmezdi. Ayrıca ekip arkadaşımızın haksız olduğunu söylemedik, buraya gelip tartışma çıkaranlara da haklı olduklarını söylemedik. Rütbe konusu sunucu içi bir durumdur, bir rütbe konusu için haklı ya da haksız burada saçma sapan tartışmalara yer verilmesini istemiyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.

Yanlış anlamayın, sadece yapıcı eleştiriler yapıyorum. Birlik görevlisinin kararını bir üst yetkili eğer hiçe sayarak başka bir karar veriyorsa o kişinin bana göre birlik üzerinde vasfı yok demektir. Sizin tartışma yaratarak kendini yağ gibi üste çıkarmaya çalışanlara fırsat vermemeniz gerektiğini söylüyorum sadece. Kesinlikle kararınız net olmalıydı diye düşünüyorum.

Kraus

30.06.2019 tarihli güncelleme ile sunucumuza giriş yapan MAP(ler):

+ Yeni Sahil Cafe Mapi

v6.4.10.r17 - 03.07.2019

+ Optimize ile ilgili sorunlar araştırıldı. Bazı küçük değişiklikler yapıldı. Çözüm için uğraşılıyor..
+ 3 adet map ve yeni obje modeli eklendi.

03.07.2019 tarihli güncelleme ile sunucumuza giriş yapan MAP(ler):

Biliyorsunuz daha önceki büyük güncellememizde site çalışmalarını durdurup oyun güncellemesini öncelikli olarak ele alarak güncelleme yapmıştık. Ancak şu anda daha önceden yarım kalan site çalışmalarını bitirmek için tam gaz emek vermekteyiz, çalışmalarımız sürüyor. Yeni forumda tamamen farklı bir temaya geçilecek. Ayrıca forum ve bütün eklentiler sıfırdan kuruluyor. Eklentiler dışında diğer şeyler teker teker tekrar sıfırdan geliştiriliyor, forumumuzda adminsel ve sampa bağlı karaktersel birçok işlem olduğu için sıfırdan kodlama işlemleri uzun sürüyor maalesef. Şu anda site çalışmalarından ötürü bu tür küçük düzeltmeler ve eklemeler dışında sunucu içi güncelleme çalışması yoktur. Ancak bu yapmayacağımız  anlamını taşımıyor. Bunun için site çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 03:40:51 Kraus
www.sf-gaming.net

Utherz

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2019, 03:10:23

30.06.2019 tarihli güncelleme ile sunucumuza giriş yapan MAP(ler):

+ Yeni Sahil Cafe Mapi

03.07.2019 tarihli güncelleme ile sunucumuza giriş yapan MAP(ler):

Alperen bey çalışıyor. Elinize sağlık.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

jonlakow

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2019, 03:10:23

Biliyorsunuz daha önceki büyük güncellememizde site çalışmalarını durdurup oyun güncellemesini öncelikli olarak ele alarak güncelleme yapmıştık. Ancak şu anda daha önceden yarım kalan site çalışmalarını bitirmek için tam gaz emek vermekteyiz, çalışmalarımız sürüyor. Yeni forumda tamamen farklı bir temaya geçilecek. Ayrıca forum ve bütün eklentiler sıfırdan kuruluyor. Eklentiler dışında diğer şeyler teker teker tekrar sıfırdan geliştiriliyor, forumumuzda adminsel ve sampa bağlı karaktersel birçok işlem olduğu için sıfırdan kodlama işlemleri uzun sürüyor maalesef. Şu anda site çalışmalarından ötürü bu tür küçük düzeltmeler ve eklemeler dışında sunucu içi güncelleme çalışması yoktur. Ancak bu yapmayacağımız  anlamını taşımıyor. Bunun için site çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Aradığımız yorum, sonunda forum gelişiyor.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

emrorem

Bu sunucu bana sistemleri ile her zaman zevk vermiştir. Ancak gel görelim ki aynı zamanda oyuncu kitlesi yüzünden beni cinnet geçirecek dereceye getirmiştir. Sunucu cidden güzel, gelişmiş sistemler bulunuyor ve bu sistemler sunucuda rol yapmayı epey iyi bir şekilde destekliyor. 3-4 yıl oynadım burada. Tek sıkıntısı oyuncu kitlesi ve admin kadrosu. Yönetim ekibi ve oyuncu kitlesi adam edilirse, bu sunucu oynanabilir hâle gelecektir. Yönetim ayrı bir kanser, oyuncular ayrı bir kanser. Ne yazık ki bu böyle. Başarılar dostum!
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 19:00:13 emrorem

Kraus

Alıntı yapılan: DracDonix - 03 Temmuz 2019, 09:15:55

Yeni güncellemeler yine efso  :helal:

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: emrorem - 03 Temmuz 2019, 18:57:36

Bu sunucu bana sistemleri ile her zaman zevk vermiştir. Ancak gel görelim ki aynı zamanda oyuncu kitlesi yüzünden beni cinnet geçirecek dereceye getirmiştir. Sunucu cidden güzel, gelişmiş sistemler bulunuyor ve bu sistemler sunucuda rol yapmayı epey iyi bir şekilde destekliyor. 3-4 yıl oynadım burada. Tek sıkıntısı oyuncu kitlesi ve admin kadrosu. Yönetim ekibi ve oyuncu kitlesi adam edilirse, bu sunucu oynanabilir hâle gelecektir. Yönetim ayrı bir kanser, oyuncular ayrı bir kanser. Ne yazık ki bu böyle. Başarılar dostum!

Yönetim içi sıkıntılar için ekip içinde değişimler yapıyoruz, çalışmalarımız var, sıkıntıları düzeltmeye yönelik çalışıyoruz. Kitle konusunda da ilerleyen zamanlarda kural ve işleyiş konusunda değişimlerle birlikte bu işleyişe yardımcı sistemsel destek sağlayarak elimizden geleni yapacağız. "Kanser kitle" tabiri geniş bir tabirdir, bu tabiri kullanırken işleyişin yanında başka şeyler kastettiyseniz sunucu işleyişi dışında kimseye kişilikle alakalı meseleler için müdahale edemeyiz. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 20:36:51 Kraus
www.sf-gaming.net

Fikret_Delibas

Politikalarda serbest olan bir davranışı yaptığım için 2.5 senelik hesabımın yasaklandığı( https://i.hizliresim.com/1pDzrG.png ) ama ortamını ve sistemlerini sevdiğim için bırakamadığım bir sunucu.

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Fikret_Delibas - 06 Temmuz 2019, 15:18:49

Politikalarda serbest olan bir davranışı yaptığım için 2.5 senelik hesabımın yasaklandığı( https://i.hizliresim.com/1pDzrG.png ) ama ortamını ve sistemlerini sevdiğim için bırakamadığım bir sunucu.

aga çatışma başladıktan sonra emote verilmez zaten nerede olursa olsun, tabi samp ortamında çok hotkey yaygın ama hotkeyi bıraktığımdan beri böyle bir şansım olmuyor millet silah çekince /me bla bla yazmak gibi. çekip veriyorum mermiyi, olması gereken de budur

Fikret_Delibas

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 06 Temmuz 2019, 16:02:19

aga çatışma başladıktan sonra emote verilmez zaten nerede olursa olsun, tabi samp ortamında çok hotkey yaygın ama hotkeyi bıraktığımdan beri böyle bir şansım olmuyor millet silah çekince /me bla bla yazmak gibi. çekip veriyorum mermiyi, olması gereken de budur

Aga ben mafya r4üydüm çetelerin helperi geldi rol istedi tamam dedik. biz silah onlar uy****rucu veriyodu polis baskın attı silah çekti ve ateş etmeye başladı bendede ahk açık değildi emotesiz çekip sıktım diye ban yedim, halbuki politikalarda serbest bu durum  https://i.hizliresim.com/1pDzrG.png yapacak bir şey yok güzel bir savunma hazırladım bir şekilde ulaştıracağım yüksek yönetime.

Rafavski

Alıntı yapılan: Fikret_Delibas - 06 Temmuz 2019, 16:53:35

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 06 Temmuz 2019, 16:02:19

Aga ben mafya r4üydüm çetelerin helperi geldi rol istedi tamam dedik. biz silah onlar uy****rucu veriyodu polis baskın attı silah çekti ve ateş etmeye başladı bendede ahk açık değildi emotesiz çekip sıktım diye ban yedim, halbuki politikalarda serbest bu durum  https://i.hizliresim.com/1pDzrG.png yapacak bir şey yok güzel bir savunma hazırladım bir şekilde ulaştıracağım yüksek yönetime.

Belki emote vermemen yüzünden değil, önceden attığın dm'lerden dolayı ban yemişsindir?

TheLucifer

Sunucu Zaten Tutmuş :D Güzel Bir Sunucu Ama Ne Yazıkki giremedim Başarılar.

Craowin

Yasaklayan admin şuan ekipte bulunmuyor, güzel bir dil ile yüksek yönetime izah edip banını açtırabilirsin. Tabii eğer gerçekten olay dediğin gibi ise ve bu yüzden ban yediysen.