GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheKural!

İyi günler arkadaşlar. Sunucuda Helper olarak görev aldım.Ama son yapılan olaylardan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Güzel günlerim geçti. Güzel dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık buldum. Önceden bulunan yönetim ekibi ile aram çok iyi ve samimiydi. Şu anda o samimiyeti bulamadım. Bulduklarım da sunucuyu bıraktılar. Bir tek Bayki kaldı. Bir devrin sonuna gelmişiz. Güzel günlerim geride kaldı. :)

reddawn_

böyle dediğin bir sunucunun neden eski clientini çalıp kendi sunucuna uyarlayıp kullanıyon

reddawn_

2014ten beri aralıklı birşekilde oynadım bu sunucuda. 2021'de ise eğitimim için sunucuyu tamemen bırakmıştım. her sunucuda baş sorunlardan biri olan adminlerin oyuncularla ilgilenmemesi bu sunucuda 2014'ten beri hiç bir zaman olmadı. sunucu 280 çektiğindede 20 çektiğindede adminler oyuncularla ilgilendi asla onları mağdur etmedi. tek sıkıntısı developer ekibinin bulunmamasıydı. sunucunun son zamanlarda bu duruma gelmesinin en büyük sebebi, daha önce ekipte bulunup atıldıktan sonra gözünü hırs ve kin bürümüş 3yasındaki cocuk beynine sahip olan kisilerdir. zamanında yetki için arkadaşları satan, 7/24 yönetimin g*tunu yalayan, bir takım problemi olan 3 yasındaki cocuklardır. yazık cidden.

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:09:22 Brandiss
(Brandiss#1337)

Tyranus

bu konu kilitlense de herkes rahatlasa : )

neydikbiz

Alıntı yapılan: TheLemon - 22 Aralık 2022, 23:05:07

en kötü mobil pc sunucusu bile safariden  daha iyidir çünki safariden daha fazla oynanıyor DSKJFDSKAJFDSKJJFDSK safari is dead

Arkadaşlar bu yorum çok haklı harbi!  Safari oynayanın kendisine saygısı filan yoktur  role play sunucusun da rol yok. Amacınız rol yapmaksa diğer sunucuları tercih edin.    Ama hiç bir amacınız yok ben boş insanım diyorsanız girin afk bırakın pardon oynayın.

Admin - Helper olmak çok kolay girin ve yönetim ile arkadaş olun takılın yaparlar.  Ama admin - helper olduktan sonra da bitmiyor tabi arkadaşlığınızı kesmiyorsunuz bazı yetkiler için torpil gerekiyor onları da almanız lazım. 

kolay gelsi herkese teşekkürler

Naxlar

Alıntı yapılan: reddawn_ - 22 Aralık 2022, 20:06:22
2014ten beri aralıklı birşekilde oynadım bu sunucuda. 2021'de ise eğitimim için sunucuyu tamemen bırakmıştım. her sunucuda baş sorunlardan biri olan adminlerin oyuncularla ilgilenmemesi bu sunucuda 2014'ten beri hiç bir zaman olmadı. sunucu 280 çektiğindede 20 çektiğindede adminler oyuncularla ilgilendi asla onları mağdur etmedi. tek sıkıntısı developer ekibinin bulunmamasıydı. sunucunun son zamanlarda bu duruma gelmesinin en büyük sebebi, daha önce ekipte bulunup atıldıktan sonra gözünü hırs ve kin bürümüş 3yasındaki cocuk beynine sahip olan kisilerdir. zamanında yetki için arkadaşları satan, 7/24 yönetimin g*tunu yalayan, bir takım problemi olan 3 yasındaki cocuklardır. yazık cidden.

Kanka hesabın neden iki gün önce açılmış?

KiyiyaVuranCEM

mustafa da hep reşit olmayan kişileri tehdit etmiş

Levi

Alıntı yapılan: reddawn_ - 22 Aralık 2022, 20:06:22

Ben de 2016-2019 arasında ara ara girip oynamıştım. Tamam, nispeten başlarda ilgileniliyordu. İnsanların mağdur olup olmadıkları tartışılır ama en azından muhatap olabileceğin insanlar vardı. Bunu inkâr etmeyeceğim ama şu an ilgilenildiğini ve insanların mağdur olmadığını söylüyorsan ya körsündür ya da ekipte olan bir arkadaşsındır. Bunun başka açıklaması olamaz. Sizler ne kadar inkâr etseniz de herkes durumun farkında.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

KayraBey

Zamanında vakit geçirdiğim, eğlenerek oynadığım bir sunucuyu yönetim vasıtası ile böyle görmek gerçekten üzüyor, Franz veya Kraus acilen el atmalı. Aksi halde 20 online devam edersiniz.

neydikbiz

Alıntı yapılan: KayraBey - 23 Aralık 2022, 08:09:59
Zamanında vakit geçirdiğim, eğlenerek oynadığım bir sunucuyu yönetim vasıtası ile böyle görmek gerçekten üzüyor, Franz veya Kraus acilen el atmalı. Aksi halde 20 online devam edersiniz.

Fransz veya Kraus'un yapılan şeylerden haberleri olsa emin ol çekip giderlerdi.  İkisinin de bu yönetimin yaptıkları adaletsizlikten hak yemekten torpilden tehditler den ve bir çok şey den haberi yoktur. 

@Kraus  Bence kurtar kendini buradan, hepimiz sana üzülüyoruz.

Son düzenlenme: 23 Aralık 2022, 12:46:58 neydikbiz

Faxen

Ya sunucuya giriyorum  20 kişi  ceken Hepsi ya helper yada admin sacmalıyolar galiba saten girmem bidaha sunucuya Helper yada admin alımını kapatın helperlerinde hic bildigi yok bir helper ekran artımı sildi :D format atmak zorunda kaldım ya sacma helpere bişey soyle tersinden anlıyor ya ekran kartımı silmek ney ya! girmedim bidaha sunucuya

Naxlar

Buradan bana yetki bağımlısı diyen admin arkadaşlara sesleniyorum. Yetki için analarını satacak adamlar bana yetki bağımlısı demezse sevinirim :D İnanın yetki bağımlısı olsam şu anda sunucuda Senior Adminlik yapıyordum. Bu kadar yüzsüz olmayın. Bu yazıyıda okuyacağınızı biliyorum, hayranımsınız.

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:09:04 Brandiss
(Brandiss#1337)

scythe