GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:10:13 Brandiss
(Brandiss#1337)

neydikbiz

Adaletsizlik - Hak Yemek - Torpil Yapmak - Haketmediği kişilere haketmediği yetkileri vermenin sonucu bu.

Akşam saati olmasına rağmen 17 kişi ile oynarsınız tabi bunların 15'i AFK.

Adaletsizliğe susmayan karşı gelen yorum atan herkesi tebrik ediyorum, tüm gerçekleri açığa çıkartmanız mükemmel.

gromb

Alıntı yapılan: graxen - 15 Aralık 2022, 18:14:05
Oyun platformunda bile amacı dışına çıkılıp gününün büyük bir çoğunluğunu burada geçirip etrafta bir şeyler bulup kötüleyim diye kanıt arayan ve bunları ergenlik çağının da etkisiyle yapıp önemsendiğini sanan kişiler var malesef. Kendileri iplenmediği için kudurup etrafa kuduz gibi saldırabiliyorlar. Brandiss adlı ergen şahıs hiç bir yerde tınlanmadığı için burada saçma sapan şeyler paylaşarak kendine prim kasıp aklınca kinini kustuğunu sanıyor. Bunu bile saygı çerçevesinde yapamayacak kadar çocuk düşünceli arkadaş  kendini iyice düşürüyor ve daha iplenmez hale geliyor. :D  Her insan düzgün bir üslupta istediği gibi eleştirebilir fakat yapılan bu ergence hareketler kimsenin umrumda olmaz.  Bu hareketleri başka platformda yapıp önemsense sorunu kendisi değil ailesi yaşayacak, çünkü reşit değil. Sadece yönetime değil, beraber vakit geçirdiği arkadaşlarına bile böyle hareketler sergileyen bir kişi topluluk tarafından önemsenmez, adam yerine konmaz. Sadece gülüp geçilir.

Katılıyorum, neyse yaşına vermek gerekir küçük daha o abisi.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2022, 18:40:26 staple

gromb

Alıntı yapılan: Brandiss - 15 Aralık 2022, 18:52:15

Önceki iletimden bir resim görüyorsunuz.

Dediğim her şey birbirini tutuyor, daha fazla yazışmaya gerek yok. Kendinizi düşürürsünüz. ;)

Allah ailene sabır versin.

Landrow

Zafari repe winter sesin pauagshchaufuajcGzogaoggzogz

UNT Gaming - 2023

OnlySimon

Yine de Safari adminlerin bu konuyla ilgilenmesi için adminler arasında kavga çıkmasına gerek yoktu. Konudaki durum iyice tartışmaya döndü el atılması gereklidir. Bu arada Brandiss kankam bu bahsettiklerin zaten bilinen, kalıplaşmış şeyler eğer buradaki 95 sayfanın 95'ine bakarsan demek istediğimi anlarsın. Şunu da soracağım madem sunucu bu kadar sıkıntılı, bu kadar kötü bir yer idi neden helper/admin iken hiçbir ses çıkarmadın? Sunucudan atıldıktan/istifa ettikten sonra mı bu yanlışları fark ediyorsunuz? Söylediğin kadarıyla sen de en az onlar kadar suçlu değil misin? Sunucu hakkında atılan iddialar ortada, bence bunun yerine yok manipülasyon yok şu yok bu yerine daha fazla kanıt barındıracak, oyuncuda şüphe bırakmayacak açıklamalar yapabilirsiniz. Başarılar

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:10:06 Brandiss
(Brandiss#1337)

gromb

Artık boş muhabbet dönmeye başladı, eleştiriler eleştiri değil. Eleştiri yapan düzgün yapmalı. Ben eleştirimi soft bir şekilde yaptım, tekrarlıyorum. Güncellemeler daha sık gelirse daha iyi olacaktır. Kraus adminin daha fazla sık çalışması gerekiyor. Uzatmaya fazla gerek yok.

KayraBey

Alıntı yapılan: gromb - 15 Aralık 2022, 21:52:38
Artık boş muhabbet dönmeye başladı, eleştiriler eleştiri değil. Eleştiri yapan düzgün yapmalı. Ben eleştirimi soft bir şekilde yaptım, tekrarlıyorum. Güncellemeler daha sık gelirse daha iyi olacaktır. Kraus adminin daha fazla sık çalışması gerekiyor. Uzatmaya fazla gerek yok.

Ha yonetim iyimis yani kanka.

gromb

Alıntı yapılan: KayraBey - 15 Aralık 2022, 21:57:07

Samp platformunda hile paylaşan rezil birisin, ailene yazık. Annene ve babana yazık. Oğlundan medet umuyolar, gerçi oğlan mısın o da belli değil. Küçük yaşın verdiği ergenlik diyelim en iyisi senin bu hareketlerine. Geçmiş iletilerine baktığımda IQ'nun düşük olduğunu görüyorum. Umarım kendini geliştirirsin. KayraBEY ne :D şaka gibi. Bey diye nickname mi olur? Biraz daha geliştir kendini. :DD :D
Son düzenlenme: 15 Aralık 2022, 22:09:16 gromb

KayraBey

Eleştri düzeyine bakarak zaten yaşını ölçebiliyorum adamım. Senin önerilerine ihtiyaç duyacak kadar düşmedim düşmeyeceğim de. Ailem ile de gayet iyi anlaşmaktayız şükür ki. Adımın Nevzat Kayra olmasından geliyor nickim. Gromb isimli hesabını safarideki arkadaşlarından GTAMulti'de safariye sallıyorlar bir bak dedikten sonra açan, tek vasfı göt büyütmek olan, ismini cismini bilmediğim bir noname olmadığım kesin doğrusu.
Ayrıca antihile-hile yapıyorum. Gelişim devam...

Peki ya sen. Muhtemel safari sevdalısı ?
:hm:

Utherz

Alıntı yapılan: Utherz - 13 Aralık 2022, 15:45:58
Alıntı yapılan: Lorе - 10 Aralık 2022, 19:22:03
Ekipte bulunmuş olan ve yaptıkları yanlışlardan dolayı ekipten çıkarılan kişiler buradan sunucuyu kötülemeye yeltenmiş. Bu karalamaları yapanların hepsi sunucu içerisinde yaptığı aykırı davranışlardan ötürü çıkartılan ve yönetim ile denk düşüp yasaklanan kişilerden ibarettir. Her sunucu da olduğu gibi bu sunucunun da belli başlı kuralları bulunuyor. Bir çok kez kuralları es geçip başına buyruk hareket eden ve sunucudan uzaklaştırılan eski yetkililer kendilerince haksız ve komik bir karalama yapmayı kendilerine yakıştırıp seçmişler. Her şey istedikleri gibi olmayınca buraya gelip yapmış oldukları yalan yanlış karalamalarla oyuncuları manipüle etmeye çalışmaları da trajikomik bir olaydan ibarettir. Yapılan karalama sunucu üzerinde hiçbir etki bırakmıyor ve bu karalamaları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz. Bütün oyuncularımıza her konuda verdiğimiz değer gözle görülebilir. Bunun dışında sunucu içerisinde oynayan bir oyuncu da kendisine gösterilen desteği bilir. Saçma karalamalar dışında her eleştiriye açığız. Sunucumuz her gün, her konuda geliştirilmeye devam ediyor ve devam edecektir. 2014'ten beri aktif olan ve türk konseptinin en iyisi olarak sunucumuzun kapısı her oyuncuya açıktır.

Discord: https://discord.gg/safari
Forum: https://www.sf-gaming.net

Yönetim ve helper ekibindeki kişilerin hile kullandığı bir sunucu mu oyunculara değer veriyor?

bunu dedik diye niye forumdan banlıyonuz aw

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

sharax

Alıntı yapılan: KayraBey - 15 Aralık 2022, 21:57:07

offf hamidomun karizmaya bak samp trye formula mizahını da soktuk iyiyiz iyi ÖLLGŞDASLŞMHADS

gromb

Alıntı yapılan: KayraBey - 15 Aralık 2022, 22:27:14
Eleştri düzeyine bakarak zaten yaşını ölçebiliyorum adamım. Senin önerilerine ihtiyaç duyacak kadar düşmedim düşmeyeceğim de. Ailem ile de gayet iyi anlaşmaktayız şükür ki. Adımın Nevzat Kayra olmasından geliyor nickim. Gromb isimli hesabını safarideki arkadaşlarından GTAMulti'de safariye sallıyorlar bir bak dedikten sonra açan, tek vasfı göt büyütmek olan, ismini cismini bilmediğim bir noname olmadığım kesin doğrusu.
Ayrıca antihile-hile yapıyorum. Gelişim devam...

Peki ya sen. Muhtemel safari sevdalısı ?
:hm:

Rus forumlardan açık kaynak kodlu dosya bulup gerekli yerleri kyze ile değiştirip anti-hile yaptığını sanan zavallı bir insansın. 15 yaşında kendini developer sanmaya devam et ;)

KayraBey