GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Türkiye | server.sampturkiye.com:7777

Başlatan Kralcik, 14 Mart 2017, 18:03:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralcik

SKY Türkiye ekibi olarak 29/01/2017 Tarihinden itibaren SA-MP Türkiye olarak devam etme kararı aldık. En iyi ve sorunsuz şekilde bu işi devam ettirmeye çalışıcağımızdan emin olarabilirsiniz.

SA-MP Türkiye CnR, 3 yıldır farklı adlarla açık olan bir hırsız polis sunucusudur. 2016 yılında tekrar bir araya gelerek Tamamen farklı bir Hırsız Polis konsepti hazırladık. Gün geçtikçe gelişen bir SA-MP Türkiye olarak amacımız oyuncularımıza iyi bir hırsız polis zevkini yaşatmak.

server.sampturkiye.com:7777 yada sampturkiye.nitrado.net:7777
Web Adresi: www.sampturkiye.com
Sürüm: 1.1.0
Sunucu dili: Türkçe
Durum: Aktif

Alıntı
Polis, Polislerin 6 skin seçme ve 7 alt mesleği vardır(Polis Memuru, Baspolis Memuru,Kidemli Baspolis M. Komiser Yardimcisi, Komiser, Baskomiser, Emniyet Amiri). Alt mesleklerde en yüksek rütbeye göre ayrıcalıklar vardır. Oyuncuları tutuklamak için ilk önce şok tabancası ile şoklayıp ardından kelepçelemek gerekir. Düşük seviye suçlulara sadece ceza kesilebilir. Eğer bir suçlu bir polise rüşvet teklif eder ve poliste kabul ederse gizli bir aranma seviyesi artar. Bu aranma seviyesini oyuncudan yüksek rütbeli polisler oyuncuyu arayarak bulabilir.

Alıntı
Sivil, Sivillerin 12 skin seçme ve 10 alt mesleği vardır(Hırsız, Tecavüzcü, Paralı asker, Tohum saticisi, Hacker, Araç kundakçısı, Arac hırsızı, Kimyager, Kapkaçcı, Profesyonel Hırsız). Alt mesleklerde en yüksek alt mesleğe göre ayrıcalıklar vardır.

*Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.*

Silver

U Roleplay | root >> WEB

Leture

Kralcik

SA-MP Türkiye CnR - Hırsız Polis v2 kodlanmaya başlandı. Kodlanma nedeni her hangi bir mod çalma söz konusu değildir kafama esti baştan kodlamaya karar verdim moduda satmıyorum iyi forumlar.

HyperionX

Guardian

Kralcik