GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Revolution Türkiye [Görevler/Çeteler/Soygunlar/Meslekler]

Başlatan Wither, 19 Ağustos 2017, 12:44:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wither

Delibal

Wither

Sunucumuz 'Hosted Tab' ile #42 yeni oyuncu rekoruna ulaşmıştır.

Yeni Kasiyer Sistemimiz:

Yakında V1.9 Versiyonu ile sunucumuza 'Saklambaç' etkinliği gelecektir. Hepinizi ailemize bekliyorum.

Nithral

Sunucuya @Dyternal ile ilk kez girdim, gerçekten beğendim ve güzel vakit geçirdim. Tek beğenmediğim kısım, polislerin beni hapise atması. :polis:
Son düzenlenme: 02 Şubat 2018, 20:13:28 Nithral

Wither

Alıntı yapılan: Delibal - 31 Ocak 2018, 13:17:30

Başarılar Güzel özgün çalışmalar.

Alıntı yapılan: Nithral - 02 Şubat 2018, 20:08:28

Sunucuya @Dyternal ile ilk kez girdim, gerçekten beğendim ve güzel vakit geçirdim. Tek beğenmediğim kısım, polislerin beni hapise atması. :polis:

Yorumlarınız için teşekkürler.  :helal:

enes020020

Wither

alicaliskan

Alıntı yapılan: Wither - 02 Şubat 2018, 17:48:31

Sunucumuz 'Hosted Tab' ile #42 yeni oyuncu rekoruna ulaşmıştır.

Yeni Kasiyer Sistemimiz:

Yakında V1.9 Versiyonu ile sunucumuza 'Saklambaç' etkinliği gelecektir. Hepinizi ailemize bekliyorum.

Bu sistemi bekliyorum dostum :)

Pablo

Okadar Alıntı Modla Server Açılıyor Onlarda Oynayacagınıza Emek Verilen Bi Serverde Oyanyın Daha İyi Bu Arada Tavsiye Ediyorum Cok Güzel Sunucu :helal:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

1stanbul

Müdbezel

Balkan Roleplay

LaFleur

Hakketiği emeğin karşılığını alamayan bir sunucu.Ülkede kaliteli olan şeyler değer görmüyor malesef.Bol şans.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: LaFleur - 07 Mayıs 2018, 18:29:26

Hakketiği emeğin karşılığını alamayan bir sunucu.Ülkede kaliteli olan şeyler değer görmüyor malesef.Bol şans.

Sonuna kadar katılıyorum. Eski ortam kendisini özletiyor. PD basmak eğlenceliydi :üzgün:

Tunahan

Şans eseri buldum sunucuyu ve arkadaşlar ile girdik. O adama silah tutup soyma olayı efsane!

Gerçekten öneriyorum sunucuyu, hırsız-polisi boşverin burada oynayın :D

juqi

3 Haftadı Forum hesabının onaylanmasını bekletip üstüne üstlük hesabı onaylamadan siliyorsunuz  :kahkaha: