GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 07:29:03

Konu KİLİT

Başlatan Woty, 21 Ağustos 2017, 19:55:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Woty - 22 Ağustos 2017, 01:02:27

Şuan da Sistemler Ekli Yarın Saat 2'de Seni de bekleriz :helal:

Ben konuya eklemenizden bahsettim

Woty

Oraya genel olarak sistemler ekledik yazdık tek tek isimlerinı yazmamıza gerek olmadığını düşünüyorum genede yorumun için teşekkürler. :helal:

Kiproo

Alıntı yapılan: R-Ezsanem - 21 Ağustos 2017, 23:28:34

Alıntı yapılan: Xravy - 21 Ağustos 2017, 22:57:04

Yeni güncellemede Yuvarlak Mapın altına bulunduğumuz sokağın adları eklendi Bulunduğunuz yere göre oradaki isim değişmekte

Anti Bunny Sistemi eklendi 4 yada 5 kere zıplayınca Sistem tarafından otomatik yere düşürülüyorsunuz 3 saniyelik yerde kalmanın ardından tekrar eski halinize dönüyorsunuz.

Bu kişi ben değilim arkadaşlar sadece ismimi kullanmış bu gibi sunucular ile alakam ve bu kişi ile alakam yoktur.
-Yusuf Denizhan

Benimde seninle alakam yok Xravy lakabını ingilizce bir siteden duymuştum 4 yıllık SA:MP oynayışımda kullandığım lakap hiçbir şekilde senden bakıp almadım -Yorumun için Teşekkürler senide bekleriz.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Woty - 22 Ağustos 2017, 10:20:27

Oraya genel olarak sistemler ekledik yazdık tek tek isimlerinı yazmamıza gerek olmadığını düşünüyorum genede yorumun için teşekkürler. :helal:

Başarılar Dilerim  :helal:

Kiproo

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 22 Ağustos 2017, 10:36:18

Alıntı yapılan: Woty - 22 Ağustos 2017, 10:20:27

Başarılar Dilerim  :helal:

Teşekkürler, Senide bekleriz :)

ParsMapping

Kiproo

Kronos

Uğruyacağım, başarılı olursunuz inşallah medium rp düzeyleri role play sunucularından pek anlamayan kişiler için yararlı.

Kiproo

Alıntı yapılan: Krono$ - 22 Ağustos 2017, 11:09:43

Uğruyacağım, başarılı olursunuz inşallah medium rp düzeyleri role play sunucularından pek anlamayan kişiler için yararlı.

Yorumun için Teşekkür ederim dostum Bekleyeceğiz seni  :)

Kiproo

Merhaba değerli Forum üyeleri Saat 14:30 sularında sunucuyu hizmet etmek için sizlere sunacağız ancak Henüz Tester(Helper) olmadığı için Tester alımlarını Açmış Bulunmaktayız hepinizi sunucumuzda görmek dileğiyle İyi Forumlar
Son düzenlenme: 22 Ağustos 2017, 11:59:09 Xravy

Kiproo

Sayın forum üyeleri Sunucumuz sizlere hizmet etmek için açılmıştır Tester(Helper) olmak istiyorsanız TeamSpeak3 adresimizde Admin bekliyorum kanalına geçebilirsiniz şimdilik görüşmek üzere İyi forumlar İyi roller.

Lé Spîke

Kiproo