GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Roleplay Hub - eşsiz bir kasaba hayatı [FORUM AKTİF]

Başlatan Tao, 05 Mayıs 2020, 18:35:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tao

WEB SITE: ROLEPLAY HUB                                    DISCORD: https://discord.com/invite/4PvVVXq

Herkese selamlar.
Roleplay Hub ekibi olarak bizler, SA-MP ortamındaki kaliteyi hedefleyen insanlara, sistemsel olarak yollar açarak kaliteli bir rol ortam yaratmalarını hedefliyoruz. Sunucumuzda rol ortamını biz değil, siz değerli oyuncularımız yaratacaksınız. Dolayısıyla sunucumuzun Hard veya Medium diye bir nitelendirilmesi yok, sadece script olarak sistemleri gerçek hayata yakın tutarak geri kalanı oyuncumuzun isteğine bırakmak ana hedeflerimizin arasında yer alıyor.

Yönetim Ekibi
Yönetim ekibimiz tecrübeli ve kendini kanıtlamış insanlardan oluşuyor. Yönetim ekibi olarak bizlerin hedeflediği şey sizler için daha uygun rol ortamı oluşturmak. Fakat yanlış anlaşılmasın rol kalitesini yine siz belirliyorsunuz, biz sadece rolü amacından saptıranları ve bilerek insanların rollerini baltalayanları ayıklamak için ve sunucu düzenini sağlamak için varız.

Sistemler
Sistemlerimiz bizim en seveceğinizi düşündüğümüz kısımlardan bir tanesi, sistemlerle uğraşmaktan kaçınmayarak üzerine düşüp gece gündüz çalışarak çoğu sistemi gerçeğe en yakın hale getirmeye çalıştık, bunu yaparken de sizin eğleneceğinizi bilerek yaptık, bunu bildiğimiz içinde yeterince zevk aldık. Sistemlerimizin tanıtım videolarını konunun altında bulabilirsiniz, iyi seyirler.

Donation Sistemi Hakkında
Çoğu sunucudan örnek olarak görebildiğimiz kadarıyla, donation sisteminde insanlar OOG paralarını IG'ye yatırarak ekstra üstünlükler sağlayabiliyordu, biz bu konu hakkında titiz bir şekilde çalışmalarımızı halen devam ettiriyoruz. Donatorların ödediği paraya değecek fakat sunucuda vakit geçiren herhangi birinin donatordan aşağı kalmayacağı bir donation sistemi yaratmayı planlıyoruz, adaletli olmasını herkesten çok biz istiyoruz.

Ekonomi Hakkında
Ekonomiyi olabildiğince düzenli tutmaya çalışacağız, donator olan insanların ekonomik olarak üstünlükleri fazla olmayacak. Meslekler sizlerden aldığı vaktin oranında size ödeme sağlayacak, meslekleri detaylı bir şekilde yayınlayacağımız videoları takip ederek öğrenebilirsiniz.

Başvurular
Başvurular yakın zamanda forumumuz ile birlikte aktif olacak, olacağı süreye dek Discord'umuza uğrayabilir, Youtube kanalımızdan sistem tanıtımlarımızı izleyebilirsin.
Başvurular Hard ya da Medium diye nitelendirilmeyecek, karakter hikayesi ve rol örnekleriyle girebileceksiniz, sormayacağımız sorulara karşın rol örneklerinizin detaylı ve özgün olması istenebilir.

Haritalarımız
Haritalarımızı en az sistemlerimiz kadar sevebileceğiniz bir özellik haline getirmeye çalıştık ve öyle de olduğunu düşünüyoruz. Abartmamak gerekirse San Andreas'ın bütün kasabalarında belirli etkileşimler mevcut, otobüsçülük mesleği tanıtımımızda buna uzun bir süre yer vermeye mecbur kalabiliriz gibi gözüküyor.

Bizimle İletişime Geçin
Bizimle günün her saati iletişime Discord üzerinden geçebilirsiniz, aklınıza takılan soruları sorabilir, mod hakkında bilgi alabilirsiniz.
Fakat, her bilgiyi veremeyeceğimizi söyleyebilirim, bütün güzel şeylerin açılışa kalmasını istiyoruz. :)

SİSTEM SHOWROOM

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 15:58:42 Gentlemen
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Çikolatalı Kek

Ceset sistemi vay be geçmişe götürdü beni..

aMRX

Başarılar dilerim, güzel şeyler gelecek gibi.

Tao

Alıntı yapılan: Çikolatalı Kek - 05 Mayıs 2020, 18:37:22
Ceset sistemi vay be geçmişe götürdü beni..
Alıntı yapılan: aMRX - 05 Mayıs 2020, 18:41:56
Başarılar dilerim, güzel şeyler gelecek gibi.

Roleplay Hub olarak teşekkür ederiz.

WuD

Sistem tanıtım videoları çok iyi takipteyim umarım uzun soluklu bir macera olur

Tao

Alıntı yapılan: WuD - 05 Mayıs 2020, 19:58:36
Sistem tanıtım videoları çok iyi takipteyim umarım uzun soluklu bir macera olur

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

officer in charge

kumite

divboxu siyah yapıp yazıları beyaz yapsanız daha iyi göz ağrıtmaz.

Tao

Alıntı yapılan: Han - 05 Mayıs 2020, 22:52:16
divboxu siyah yapıp yazıları beyaz yapsanız daha iyi göz ağrıtmaz.
Öneriniz için teşekkür ederiz fakat arka plan siyah olduğu için çerçevelenen divboxların görünmemesi gibi bir problem çıkabilir, bu da konunun düzenini mümkün olabildiği kadar bozar.
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2020, 22:55:31 Gentlemen

Vengeance

ÖmerCN

Güncelleme Notları (credits: jHub)
0.5.6  | Madenci yan mesleği eklendi, saatte 1 kez yapabilirsiniz. (yüksek gelir)
0.5.7  | Tır Şoförü yan mesleği eklendi, saatte 1 kez yapabilirsiniz. (yüksek gelir)
0.5.8  | Çöp Toplama yan mesleği eklendi, saatte 1 kez yapabilirsiniz. (yüksek gelir)
0.5.9  | Otobüs Şoförü yan mesleği eklendi, saatte 1 kez yapabilirsiniz. (uzun iş ve çok yüksek gelir)
0.6.0  | Temizlik Şoförü yan mesleği eklendi, 30 dakikada bir yapabilirsiniz. (orta gelir)

Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Tao

Alıntı yapılan: shotgspa - 05 Mayıs 2020, 22:34:26
Başarılar.
Alıntı yapılan: Vengeance - 05 Mayıs 2020, 23:29:15
destek!
Alıntı yapılan: Vestro - 06 Mayıs 2020, 01:33:52
Başarılar.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz!

Gelişmiş iş yeri sistemi videosu yayında!

Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 12:48:44 Gentlemen

Tao

Gelişmiş Balıkçılık Sistemi yayında!!

Maestro