GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Riverside Police Pursuits [Copchase]

Başlatan Gölge, 01 Ağustos 2018, 16:02:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onuv

udeathmatch ile ne gibi bir fark var arada iki oyun moduda aynı u deathmatch multi game olduğu için mi farklıyız diyorsunuz? yani oyuncuların u deathmatch yerine riverside'yi seçme amaçları bu mu olmalı bence multi game bir sunucuda oynamak daha mantıklı /yardim komutunda girince bir /dm komutu gördüm sanki xd
iki sunucu arasındaki şeyi bilemem fakat açık açık bir kitle çalma amaçlı planlanmış bir sunucu

gangunit

Alıntı yapılan: onuv - 10 Ağustos 2018, 11:15:47

udeathmatch ile ne gibi bir fark var arada iki oyun moduda aynı u deathmatch multi game olduğu için mi farklıyız diyorsunuz? yani oyuncuların u deathmatch yerine riverside'yi seçme amaçları bu mu olmalı bence multi game bir sunucuda oynamak daha mantıklı /yardim komutunda girince bir /dm komutu gördüm sanki xd
iki sunucu arasındaki şeyi bilemem fakat açık açık bir kitle çalma amaçlı planlanmış bir sunucu

Şimdi aradaki fark şöyle, bizim sunucumuz tamamen police pursuit mekaniği ve algoritmasından oluşmaktadır. Yani yapılan tüm bu sistemler copchase moduna bağlıdır. Sunucudaki DM sistemi ise oyun modunun alt bir modu olarak insanların zaman geçirmesi için yapılmıştır. DM modundaki olaylar zaten copchase ile bağlantılı değil yani skor aktarımı gibi olaylar olmayacaktır. Bir DM sunucusu ile bu modu karşılaştırmak yanlıştır çünkü bizim modumuz roleplaye daha yakındır.

onuv

bunun kitleleri arada bırakmak olduğunu kabul ediyor musunuz yani

gangunit

Alıntı yapılan: onuv - 10 Ağustos 2018, 11:31:45

Herkes istediği yere kendi iradesince gidebilir, buna kimse engel olamaz. Ortada bir kitle varsa nereye gideceğine kendi karar verebilir diye düşünüyorum.

pag

DenizK6107

Alıntı yapılan: Diedbloed - 10 Ağustos 2018, 11:34:11

Alıntı yapılan: onuv - 10 Ağustos 2018, 11:31:45

Herkes istediği yere kendi iradesince gidebilir, buna kimse engel olamaz. Ortada bir kitle varsa nereye gideceğine kendi karar verebilir diye düşünüyorum.

Bencede , üstteki yazıları yok kabul ediyormusunuz falan sizi ilgilendirmez kardeşim.

Ulaşmak isteyene Discord hesabım.
DenizKazancioglu#4471

gangunit

ozanbaran

Cavanagh.

Daha önce yabancı sunucularda bu modu oynuyordum, bu sunucunun açılacağını öğrenince sevindim. Bol şanslar ve başarılar dilerim.

you should see me in a crown.

gangunit

Alıntı yapılan: Cavanagh. - 11 Ağustos 2018, 17:11:15

Daha önce yabancı sunucularda bu modu oynuyordum, bu sunucunun açılacağını öğrenince sevindim. Bol şanslar ve başarılar dilerim.

Bütün değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

gangunit

Sunucu traileri yayında!

Son düzenlenme: 23 Ağustos 2018, 14:46:54 Diedbloed

Gölge

Herkese selam millet! Kısa süreceğini düşündüğümüz fakat bazı aksaklıklar nedeniyle maalesef ki ertelenen sunucumuz 28.08.2018 tarihinde, yani önümüzde ki salı günü açılıyor. Sabrınızdan, ilginizden ve alakanızdan dolayı ekip adına teşekkür ediyorum.

gangunit

RIVERSIDE POLICE PURSUIT - SUNUCU AKTİF
185.207.37.57:7777 SUNUCUYU FAVORİLERİNİZE EKLEMEYİ UNUTMAYIN!

gangunit

•/r ve /f kanallarının renkleri arasında sıkıntı yaşanıyordu, /f kanalının rengi turuncu hale getirildi.
•Artık destek isteyen polisler diğer polislerden daha farklı renkte gösterilecek.
•Shotgun 70 skor limitinden 45'e indirildi.
•Artık DM'e /kill çektiğinizde veya öldürüldüğünüzde de girebileceksiniz.
•Event modu hazır hale getirildi.
•Artık polisler birbirine çarptığında veya ateş ettiğinde -5 skor gidecek.
•Sunucuya rastgele mesaj sistemi getirildi, 3 dakikada bir bilgilendirme mesaj alacaksınız.
•15 dakikada bir +2 ekstra skor alacaksınız.
•/dm'de ki problemler tamamıyla giderildi, /dm'de artık bir sorun yok.
•Engel sisteminde bulunan (/civi, /koni vs.) taşınamama (/engelpos) ve silinememe (/engelsil) sorunu giderildi.
•911 radyosunda bazı polis rütbelerinin gözükmemesi düzeltildi.
•Adminler için /sethpall ve /atamir komutları eklendi.
•Araba sürerken takım arkadaşınıza çarptığınızda artık -5 skor gitmeyecek.

gangunit

• Ateş açan şüpheli ile ateş açmayan şüpheliyi ayırt etmek adına iyileştirmeler yapıldı. Ateş açan şüphelilerin rengi sarı olacak.

• Hapis cezası yiyen oyuncular bundan sonra /pm harici bir kanaldan yazamayacak.

• Sunucu mevcudu 15 kişiyi geçtiğinde otomatik bir şekilde rastgele partner ile spawn olacaksınız.

• /pskin2 komutu eklendi, yeni gelen üniformaları sadece Donator'lar yada +300 skorlu oyuncular kullanabilecek.

• /pskin komutundaki ID'lerin yanına kıyafetleri ayırt etmek için bilgiler eklendi.

• Yöneticilere özel bir duyuru kanalı eklendi.

• Bazı komutlarda bulunan hatalar fixlendi.

• Donator sisteminde bulunan bazı hatalar düzeltildi.

• Yöneticiler için chat temizleme yani /cc komutu getirildi.

[!] Partner sistemini için start verildi, beta olarak sistemi kodlamaya başladık.