GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Sunucu Aktif!] Rise Roleplay ~ www.rise-roleplay.com

Başlatan Rise Roleplay, 22 Mart 2020, 16:59:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rise Roleplay

Selamlar GTAMulti ailesi, uzun süredir aklımızda olan bir projeyi hayata geçiriyoruz. 2020 yılının başında başladığımız bu projeyi bugün sizlerle paylaşacağım. Bu projeyi tanıtmaktan gurur duyarım.

Sunucumuz yabancı konsept üzerinden ilerlemekte ve Los Santos'da geçmektedir. Bu projemizin en önemli amaçlarından birisi oyuncuları sıkmamak ve roleplay deneyimini en iyi seviyeye getirmek. Projemizde illegal ve legal birliklerin üstüne düşerek ortamın canlı kalmasını sağlayacağız. Ekibimiz son derece saygılı ve adaletli bir takımdan oluşuyor. Kimseyi elimizde kukla etmek değil herkesin zevk alması için çabalıyoruz. Buraya yazdığımız sözlerin sadece burada kalmayacağını temenni ederiz. Aktif ve çalışkan ekibimiz ile size muhteşem bir roleplay serüveni yaşatmayı planlıyoruz. Umarız birlikte eğlenceli bir serüven geçiririz Henüz açılış tarihimiz belli değil, modumuz ve sitemiz üzerinde çalışmalar yapmaktayız. Güzel sistemler geliştirip farklılık sunmayı planlıyoruz. Çok yakında açılışı konu üzerinden paylaşacağız, beklemede kalın.

Not olarak şunu ekleyelim, geçmişte Rise ismi kullanılarak sunucu açılmış, daha önceki açılan platforumun bizimle bir bağı yoktur. Biz Rise ismini farklı platformlarda kullandık, kullanmaya devam edeceğiz.

Oyun modu baştan sona bize ait değildir. Alt yapısı yabancı bir mod olup, Türkçeye çevirilmiştir. Üzerinde bir çok geliştirmeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz sistemler ve güncellemeler ile oyun modumuzu baştan sonra kendimize özgün bir hale getireceğiz. Her geçen gün moda yeni sistemler ekliyoruz, zamanla her şey yerine oturacak. Oyun modunu geliştiren kişi Sevucia.

Managament

Sevucia (Game&Web Developer)
toqqle (Genel Sunucu Sorumlusu)

Staff

Timodi (Genel Sunucu Sorumlusu)

Perez (Helper Sorumlusu)
itsmebatu (Çete/Aile Yönetim)
M13 (Junior Developer)

Ekibimize katılmak isterseniz Discord adresimize gelip bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ADRESLER

Website:www.rise-roleplay.com    |  Server IP: samp.rise-roleplay.com

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 15:40:04 Rise Roleplay

Sevucia

Karakter panelinin görsellerini siz değerli GTA-Multi kullanıcıları ile paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Panel geliştirilmeye açıktır, geliştirmeye devam ediyoruz.

Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 14:29:42 Sevucia
a.k.a DarkRoll

Erinsyler

ToqqLe

Gaviria

İyide sunucu hakları Flexman'a ait değilmi?

ToqqLe

Alıntı yapılan: Gaviria - 22 Mart 2020, 17:07:21
Daha önce bu isimi kullanmış olabilir, kendisini tanımıyoruz. GTAMulti'de kendisinin konusuna rastlamadık. Bundan önce açılan sunucudan bahsediyorsan kendisi bir Youtube kanalından alıntı bir videoyla sunucu açmış, her hangi bir hakka sahip olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç satın alımdan sonra kendisiyle karşılaştık fakat bizim için bir sorun teşkil etmiyor. Ayrıca alan adı bize ait. Bu isimi başka platformlarda da kullandık. Bu isim ile devam edeceğiz.

Timodi

Selam ;)
Son düzenlenme: 22 Mart 2020, 17:36:46 Timodi

Goddeww

:elsalla: Güzel olacak gibi, başarılar.

Laundt

Eski moduysa tutmaz.

Timodi

Alıntı yapılan: Laundt - 22 Mart 2020, 18:04:54
Eski moduysa tutmaz.
Eski dediğin neyse onunla alakalı bi bilgimiz yok, tanımıyoruz, modunu da bilmiyoruz. Zaten bunun hakkında açıklama yazmışız.

Alıntı yapılan: undefined
Oyun modu baştan sona bize ait değildir. Alt yapısı yabancı bir mod olup, Türkçeye çevirilmiştir. Üzerinde bir çok geliştirmeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz sistemler ve güncellemeler ile oyun modumuzu baştan sonra kendimize özgün bir hale getireceğiz. Her geçen gün moda yeni sistemler ekliyoruz, zamanla her şey yerine oturacak. Oyun modunu geliştiren kişi Sevucia.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Bertha

Önceki zamanlarda açılan Rise RP ile bir bağlantımız yok. Rise RP diye bir sunucunun açılmış olduğunu ilk defa duydum. Güzel vakitler geçirmemiz dileğiyle.

Sevucia

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Forumu bu hafta içerisinde oyunculara aktif edeceğiz.

a.k.a DarkRoll

gercekleracidir

Zamanında Rise adında sunucu açmıştık evet ama, kapattıktan sonra artık hiç umrumda olmadı açıkcası. İşin kısası, Sunucunun benle alakası yoktur. Bilginize.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 03:44:44 Mustafa ÇIKMAZ
Kendi dünyamın tanrısıyım.

ayazcik

Alıntı yapılan: Gaviria - 22 Mart 2020, 17:07:21
Sanki patent almış konuşmayın şöyle burası samp