GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 08:33:12

K/K

Başlatan Shivaz, 08 Nisan 2022, 20:38:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shivaz

Sunucu güncelleme listesi discord sunucumuzda yayında :serefe:
Yetkili alımları için discord sunucumuza bekliyorum https://discord.gg/CN9F6YGcyq

aksulu58

sharax

Alıntı yapılan: İlker - 10 Nisan 2022, 01:17:22
sitesi olmayan adamlar sunucu açıyor
sizin oldu da noldu xdd

başarılar baylar

lev

kolay gelsin umarım başarılı olursunuz

OnlySimon

Eskisi gibi kendinize araç-silah verip DM atmazsanız Sunucunuzu tutturabilirsiniz gibi. Başarılar.

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

XziiTriOzz

Sunucuya gireyim dedim, girmez olaydım. SAMP'ın en kötü sunucusu olabilir

Adminler özellikle kurucular AP kullanıyor, hem adminlerde hem oyuncularda ekip olmuşlar sobeit kullanılıyor sunucu içerisinde. Sunucuda rol ile alakalı hiçbirşey yok gun rp sunucularında daha çok rol var diyebilirim, paso silah sıkılıyor driveby atılıyor. Sunucuda 1 saat geçirmeden anladım herşeyi.

yeni piyasanın eski çocukları

Shivaz

Alıntı yapılan: egwendo - 09 Nisan 2022, 01:46:04
Rezerve
Umarım eski kitlene kavuşursun, başarılar dilerim.

😀

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En iyi ve en kaliteli şekilde tekrardan beraber olmak dileğiyle.

Alıntı yapılan: Rodri - 09 Nisan 2022, 02:23:49
Başarılar kardeşime.
Teşekkürler kardeşim.

Alıntı yapılan: Nicolefear - 09 Nisan 2022, 03:53:13
Konu tasarımı sade ve hoş, başarılar :)
Teşekkürler sunucu açıldığında beklerim.

Alıntı yapılan: saboluzy - 09 Nisan 2022, 18:22:47
Sonuna kadar destekliyoruz!
Teşşekkürler

Alıntı yapılan: Mazzetti - 10 Nisan 2022, 00:07:04
Bi başarılarda bizden olsun kardeşim herşey gönlünce olsun ;)

Güzel yorumun için teşekkürler kardeşim sunucuya beklerim.

Alıntı yapılan: Narisca - 10 Nisan 2022, 01:43:54
Başarılar.

Teşşekkürler.

Alıntı yapılan: aksulu58 - 10 Nisan 2022, 14:12:46
guzel duruyo basarılar
Teşşekürler.

Alıntı yapılan: sharax - 10 Nisan 2022, 21:53:15
Alıntı yapılan: İlker - 10 Nisan 2022, 01:17:22
sitesi olmayan adamlar sunucu açıyor
sizin oldu da noldu xdd

başarılar baylar

Teşşekkürler kardeşim  ;)

Alıntı yapılan: lev - 11 Nisan 2022, 01:12:28
kolay gelsin umarım başarılı olursunuz

Teşşekkür ederim sunucuya beklerim.

Alıntı yapılan: OnlySimon - 11 Nisan 2022, 08:40:07
Eskisi gibi kendinize araç-silah verip DM atmazsanız Sunucunuzu tutturabilirsiniz gibi. Başarılar.

Teşşekkürler.

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 11 Nisan 2022, 10:57:21
Başarılar
Teşşekkürler.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2022, 19:30:36 Razor02

Shivaz

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 11 Nisan 2022, 16:33:24

Adminler özellikle kurucular AP kullanıyor, hem adminlerde hem oyuncularda ekip olmuşlar sobeit kullanılıyor sunucu içerisinde. Sunucuda rol ile alakalı hiçbirşey yok gun rp sunucularında daha çok rol var diyebilirim, paso silah sıkılıyor driveby atılıyor. Sunucuda 1 saat geçirmeden anladım herşeyi.

Şimdi sunucumuz zaten gun-rp olarak açıldı. Sunucumuzda rol bölgeleri ve çatışmaların yoğun yaşandığı yerler değişiklik göstermekte ekibimiz sıfırdan kurulduğu için test dede 50 ve üstü oyuncu çektiğimiz için yetersiz kalmış olabiliriz.

Sunucumuz çevremizdeki sunucular ve samp üzerinden bakacak olursak gelişmiş bir anti-cheat'e sahip önüne gelen sobeit ile sunucuya giriş sağlayamaz. Giriş yapan kişilerin göderdiği paketlere bakarak da yasaklama uygulayabiliriz sadece kendimizi deniyoruz sunucu beta olarak aktif gayette güzel ilerlediğini düşünüyorum.

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

Shivaz

Alıntı yapılan: Razor02 - 11 Nisan 2022, 19:33:13
Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

Bölüm kurallarına bakmamıştım teşşekkür ederim. Artık daha dikkatli davranacağım.

OnlySimon

Alıntı yapılan: Shivaz - 11 Nisan 2022, 18:11:45
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 11 Nisan 2022, 16:33:24

Şimdi sunucumuz zaten gun-rp olarak açıldı. Sunucumuzda rol bölgeleri ve çatışmaların yoğun yaşandığı yerler değişiklik göstermekte ekibimiz sıfırdan kurulduğu için test dede 50 ve üstü oyuncu çektiğimiz için yetersiz kalmış olabiliriz.

Sunucumuz çevremizdeki sunucular ve samp üzerinden bakacak olursak gelişmiş bir anti-cheat'e sahip önüne gelen sobeit ile sunucuya giriş sağlayamaz. Giriş yapan kişilerin göderdiği paketlere bakarak da yasaklama uygulayabiliriz sadece kendimizi deniyoruz sunucu beta olarak aktif gayette güzel ilerlediğini düşünüyorum.

Ya yine şu Gun-RP curcunasına en ufak bilginiz olmadan girişmeyin. Düzgünce ne olup ne bittiğini öğrenin. Yolda geçerken hile tarafından düşürülüyom gun rp deniyo. AP ile nereyi kime tutturacaksınız? Zaten gelen kitle malum sunucular açıldıktan sonra ortalıktan kaybolacak. Hatalarınızdan ders alın.

Schwartzville

Schwartzville

Shivaz