GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rich Roleplay - Emerge from the ashes... [AKTİF]

Başlatan AYN3F, 07 Aralık 2019, 15:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Simit - 30 Aralık 2019, 23:16:29
kapat bilgisayarı KAPAT

"boş yabma yeğenim nedyon anlat hele bi he anlat hee"
Bu adam bunları diyip hala kuruculukta devam ediyor mu? Gülünç.

Joker

Bir şey fark ettim, bunu bu tanıtım üzerinde dile getirmek istiyorum. Sunucunuz için farklı bir mod kullanıp, özel geliştiricilerle çalıştığınızı ve inanılmaz, başka yerde olmayan şeyleri yaptığınızı iddia ediyorsunuz. Bu özel geliştirici arkadaşlar, bunların kat kat iyisini yapamaz mı? Rica ediyorum şu cümleleri kurmayın artık. Victim modunun içerisinde fazlasıyla hiçbir yerde olmayan, gerekli ve detaylı sistem var. Bunları geliştirmek, hataları yok etmek üstün yetenek gerektirmiyor. Başarılar arkadaşlar.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

twoground

Alıntı yapılan: AYN3F - 31 Aralık 2019, 01:42:01
Sunucuyu açtığımızdada söylemiştim zaten arkadaşlarıma bana bi 20 kişi olsa yeter yeterki rol dönsün ve o seviyeye ulaştık kemik kitlemiz bulunmakta güzel güzel rolümüze bakıyoruz sunucuyu kapatmayada niyetimiz yok isteyen gelir isteyen gelmez. Yukarıdaki şahısda sunucuya yeni kaydolup kötülemek amaçlı gelmiştir tüm üyelere sorabilirsiniz kimseye böyle yaklaşmam.

Kemik kitle diye bir şey yok bildiğim kadar, siz kemik kitleyi boş verin önce yönetiminizdeki adamların oyunculara karşı üsluplu ve saygı çerçevesinde konuşmayı öğretmenizi öneriyorum.

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: AYN3F - 31 Aralık 2019, 01:42:01
Sunucuyu açtığımızdada söylemiştim zaten arkadaşlarıma bana bi 20 kişi olsa yeter yeterki rol dönsün ve o seviyeye ulaştık kemik kitlemiz bulunmakta güzel güzel rolümüze bakıyoruz sunucuyu kapatmayada niyetimiz yok isteyen gelir isteyen gelmez. Yukarıdaki şahısda sunucuya yeni kaydolup kötülemek amaçlı gelmiştir tüm üyelere sorabilirsiniz kimseye böyle yaklaşmam.
Kenik kitlenizden bir kişi daha ayrıldı ama? Gereksiz yere hileden ban yedim anlatmaya çalışyıyorum sana tınlamıyorsun bakmıyorsun :(

AYN3F

Alıntı yapılan: RuamleS - 31 Aralık 2019, 15:40:52
kapat bilgisayarı KAPAT

Karsidaki kisinin kufurunu yok sayip nediyon anlat dememe takilmandan tahmin edebiliyorum yasini.

AYN3F

Alıntı yapılan: Joker - 31 Aralık 2019, 15:45:15
Bir şey fark ettim, bunu bu tanıtım üzerinde dile getirmek istiyorum. Sunucunuz için farklı bir mod kullanıp, özel geliştiricilerle çalıştığınızı ve inanılmaz, başka yerde olmayan şeyleri yaptığınızı iddia ediyorsunuz. Bu özel geliştirici arkadaşlar, bunların kat kat iyisini yapamaz mı? Rica ediyorum şu cümleleri kurmayın artık. Victim modunun içerisinde fazlasıyla hiçbir yerde olmayan, gerekli ve detaylı sistem var. Bunları geliştirmek, hataları yok etmek üstün yetenek gerektirmiyor. Başarılar arkadaşlar.

Evet yapabilirler ama hazir guzel ve paylasilmis bir mod varken neden sifirdan kodlatip bir suru para harciyayim Zoxy bu modu insanlar kullansin diye paylasdi derdiniz ne anlanlamiyorum.

NikolaiS

Alıntı yapılan: AYN3F - 31 Aralık 2019, 16:44:44
Alıntı yapılan: RuamleS - 31 Aralık 2019, 15:40:52
kapat bilgisayarı KAPAT

Karsidaki kisinin kufurunu yok sayip nediyon anlat dememe takilmandan tahmin edebiliyorum yasini.

Sen benim yaşımı boşver be brom ne yapacaksın yaşımı, bir yetkili ne olursa olsun kendisine edilen küfre karşı susup elindeki YETKİSİNİ kullanmalı boş ağızını değil.
Çünkü karşıdaki adamda yetki yok o yetkili adamda yetki var, ne yapacak? Etti mi küfür? Paşa paşa banını atacak sonra da oyuna devam edecek böyle kurallarla anca 5-10 kişi LAN server açıp orada DM atarsınız.

Tekrardan başarılar ve sunucuyu kilitleme yorumunuzu dört gözle bekliyor olacağım.

AYN3F

Balıkçı Oranları orta düzeye getirildi.
Hapishane'ye çamaşır sistemi getirildi hapishaneye düşen mahkumlar'da para kazanmasını sürdürebilicek.
NASA sistemi ve bir adet uydu eklendi.
Bütün araç radarları kaldırıldı.
Tohum ekmek için /gps'ye büyük bir arsa mapı yapıldı.
/destekiste komudundaki bug giderildi.
Aracınızı satılığa çıkardığınız zaman artık numaranızda yazıcak.
İş,Ev,Bina labelleri temayla uygun renge çekildi.
180 Adet özel skin eklendi.
OOC Market fiyatları değiştirildi.
/modifiye sistemi getirildi.

lacosapalm

Hakaret içerikli iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarına uygun iletiler yollayalım. Kural ihlaleri yaptırımlara sebep olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler,İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Simit

Ben pawnoya sık sık bakmam.
Bana  küfür etti demişsiniz. Ettim ama bir küfür ve en sinirli halimde sadece 1 tane küfürcük, sen bir kurucusun ve kuruculuğunu bil bu sunucu hala açıksa yapmayın kapatın VDS parasına yazık zaten 1 aylıktır.

AYN3F

08.01.2020 Tarihinde Sunucuya eklenicek Telefon Sistemi.

[/color][/size]

com21ws21

Başarılar, sunucuya girdiğimde sağlam roller dönüyor.

Simit

Alıntı yapılan: com21ws21 - 07 Ocak 2020, 21:52:37

sen sunucuya nerenle bakıyon???

Vanity

DracDonix

Alıntı yapılan: Simit - 07 Ocak 2020, 22:34:53
Alıntı yapılan: com21ws21 - 07 Ocak 2020, 21:52:37

sen sunucuya nerenle bakıyon???
Her konuya böyle saçma sapan yorum yapacakmısın. Forumda senden başka saçmalayan yok. Gerçekten yazık arkadaşım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)