GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rich Roleplay - Emerge from the ashes... [AKTİF]

Başlatan AYN3F, 07 Aralık 2019, 15:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zafer.

Arkadaşlar modun sahibi kendi isteği ile paylaşmış bu çalıntı olduğu anlamına gelmez. sonuçta biz kullanalım diye paylaşmış adam.
Ne kadar kötü bir laf ya "Çalmış?"

Başarılar dostum destekliyorum.

Goddeww

Arkadaşlar eleştiri yaparken arkadaşa dikkatinizi çekmek istediğim bir yer var, evet biraz gülünç durum yaratabiliyor belki biraz saf ama destek olmak yerine köstek olmanız bu adama artı katmaz herkes 10/10'luk bir sunucu açarak ilk sunucusunu veya sunucularını açmadı iddiasına varım burada konuşanların 10/9'u eğer sunucu açtıysa bu yollardan geçmiştir lütfen yapmayalım.

2013'de CTRL+F ile başlayan bu macera, şu an gün geçtikçe yeni şeylere tanıklık ediyor.

Tekrardan dediğim gibi, bunu burda söyleme gereği duymamın sebebi insanlık ölmesin karşınızdaki insanla empati kurarak konuşun ne hissettiğini düşünerek yorumlarınızı yapın. Belki o zaman kendinize insanım diyebilirsiniz.

Bu kadar ağır konuşmak istemiyordum ama cidden bu durum benim canımı acıttı, arkandayım destek istediğin bir yer olursa elimden geldiğince destek vereceğim. Vista Ekibi olarak arkandayız duygularımızı hislerimizi kaybetmeyelim bir hırs uğruna yenik düşmeyelim.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2019, 22:47:19 Goddew

Simit

NAPIYONUZ! Rina'yı geçer demeyin.
Oğlum napıyorsunuz? Yaz harçlığını almışsın VDS almışsındır bilişim teknolojiden sonra gelmişsindir bi mod almışsındır pawno türk'den.
Pawnocu birini bulmuşundur yarım yamalak iş yapıyordur. Oğlum niye rina'ya benziyor sunucu?
1980'de sunucu açılmaz. Hadi diyelim ki açtınız 1980'lerde bazı araçlar kullanılamiyacak saçma olacak. Bu arada ATM 1980'de yok diyen arkadaş: "Dünyanın ilk ATM'si (Automatic Teller Machine), Hindistan doğumlu İngiltere vatandaşı John Shepherd-Barron (1925-2010) tarafından icat edilmiş, 27 Haziran 1967 yılında Londra'da bir zamanlar İngiltere Premier League'inin de sponsoru olan Barclay's bankası için hizmete açılmıştır" anladın? ama kısaca tutmaaaz, git bir ere yatır paranı bitcoine yatır

Bir de düzgün eleştireyim.
Bak kardeşim, güzel kardeşim. 1900'lü yıllarda çok iyi sistemler olamayacağı için saçma olacaktır ve güzel olmayacaktır. LAPD vesaire'de sıkıntı çıkaracaktır, herkes yeni nesile alışkın çoğu şey olmayacak LAPD araçlarında falan. Sistemler Rina'nın sistemlerine benziyor gibi gibi... Kısaca başka bir mod ile başka bir şekil ve tanıtım ile dene, emin ol güzel olacaktır. Uzun tutma, kısa ve öz tut.
Son düzenlenme: 11 Aralık 2019, 00:58:11 lacosapalm

Goddeww

Alıntı yapılan: Simit - 10 Aralık 2019, 23:32:51
Bir de düzgün eleştireyim.
Bak kardeşim, güzel kardeşim. 1900'lü yıllarda çok iyi sistemler olamayacağı için saçma olacaktır ve güzel olmayacaktır. LAPD vesaire'de sıkıntı çıkaracaktır, herkes yeni nesile alışkın çoğu şey olmayacak LAPD araçlarında falan. Sistemler Rina'nın sistemlerine benziyor gibi gibi... Kısaca başka bir mod ile başka bir şekil ve tanıtım ile dene, emin ol güzel olacaktır. Uzun tutma, kısa ve öz tut.

Katılıyorum.

lacosapalm

Konuya ard arda(spam) gönderilen iletiler silinmiştir.Tek yorum altında eleştirinizi toplayın ve güncelleyin.Eleştiri yapılırken kişiye hitap(üslub) seviyemizi koruyalım lütfen. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: Goddew - 10 Aralık 2019, 22:45:45
Arkadaşlar eleştiri yaparken arkadaşa dikkatinizi çekmek istediğim bir yer var, evet biraz gülünç durum yaratabiliyor belki biraz saf ama destek olmak yerine köstek olmanız bu adama artı katmaz herkes 10/10'luk bir sunucu açarak ilk sunucusunu veya sunucularını açmadı iddiasına varım burada konuşanların 10/9'u eğer sunucu açtıysa bu yollardan geçmiştir lütfen yapmayalım.

2013'de CTRL+F ile başlayan bu macera, şu an gün geçtikçe yeni şeylere tanıklık ediyor.

Tekrardan dediğim gibi, bunu burda söyleme gereği duymamın sebebi insanlık ölmesin karşınızdaki insanla empati kurarak konuşun ne hissettiğini düşünerek yorumlarınızı yapın. Belki o zaman kendinize insanım diyebilirsiniz.

Bu kadar ağır konuşmak istemiyordum ama cidden bu durum benim canımı acıttı, arkandayım destek istediğin bir yer olursa elimden geldiğince destek vereceğim. Vista Ekibi olarak arkandayız duygularımızı hislerimizi kaybetmeyelim bir hırs uğruna yenik düşmeyelim.
Katılıyorum..

AYN3F

[b]Rich 13.12.2019 güncellemesi.[/b]
Çesitli buglar giderildi.
Paintball Sistemi konsepte uygun olmama gerekcesiyle kaldirildi.
LSPD'ye drone sistemi eklendi.
Kumarhanenin oranlari % 50 ye cekildi.
140 dan fazla skin eklendi.
Pet sistemine 2 adet kedi eklendi.
7 Farkli yere bilgi NPC si eklendi.
artik sadece LSPD deagle kullanabilicek.
Reklam bugu giderildi. :hm:
Son düzenlenme: 14 Aralık 2019, 13:39:02 AYN3F

SuPy

Waiting...

zeroo

nikobernoo

Drone sistemini sanırım Vista'dan gördünüz. :D bırakın bu işleri.

Please (g)old days, come back.

DracDonix

Alıntı yapılan: niko.berno - 16 Aralık 2019, 22:02:24

Vista dışı sunuculardada var esinlenmek güzel bir şeydir

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Aralık 2019, 22:03:46
Alıntı yapılan: niko.berno - 16 Aralık 2019, 22:02:24

Vista dışı sunuculardada var esinlenmek güzel bir şeydir
Başka bir sunucuda görmemiştim, düzelttiğin için teşekkürler. "Bırakın bu işleri"

Yemek yeme sistemi,Gelişmiş Admin sistemi ve en önemlisiii atm sistemi omen tonrem.

1. Sunucunuzda Adalet denen şey yok, userleriniz durduk yere bana küfür eder ben onlara küfür edince ben ban yerim onlar kalır, yoh ya?
2. Konsept saçma, 1980 lerde geçen bir server için iyi bir tarih bilginiz olması gerek ve konsept dışı bir durum olduğunda adminleriniz ilgilenmeli.
3. Kaçıncı deneyişiniz bilmiyorum ama paranıza cidden yazık bence denemeyin, sunucu 3-5 kişi çekince dediğimi net bir şekilde anlarsınız.

Eleştirim bu kadar.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2019, 22:17:03 niko.berno
Please (g)old days, come back.

Ska

Neden acaba insanlar bu kadar kıskanç ve birbirini kötüleme ihtiyacı duyuyor, insanlar bir şey yapmak isterken hevesini kursağında bırakıyorlar Pawnotürkde bu olay kesinlikle çok yaşanıyor her açılan yeni sunucu için bi' ekip var sürekli kötülüyorlar nedenini anlayamadım acaba kendileri yapamadığı için kıskanıp mı yapıyorlar böyle şeyleri.. bu işleri bırakın artık saçma sapan insanları kötülemeyi veya her açılan sunucu için "Tutmaz"  tayfa artık bi salın ya.

ayazcik

AYN3F

Alıntı yapılan: Ska - 17 Aralık 2019, 19:39:13
Neden acaba insanlar bu kadar kıskanç ve birbirini kötüleme ihtiyacı duyuyor, insanlar bir şey yapmak isterken hevesini kursağında bırakıyorlar Pawnotürkde bu olay kesinlikle çok yaşanıyor her açılan yeni sunucu için bi' ekip var sürekli kötülüyorlar nedenini anlayamadım acaba kendileri yapamadığı için kıskanıp mı yapıyorlar böyle şeyleri.. bu işleri bırakın artık saçma sapan insanları kötülemeyi veya her açılan sunucu için "Tutmaz"  tayfa artık bi salın ya.
Burda konu açmamızın sebebi sunucunun reklamını yapmak eleştirilere bakmayız biz  sizde dilinizi boşuna yormayın efendim teşekkür yinede.