GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rex Gamers ™ Hırsız Polis Sunucusu ( 0.3.7 - TR )

Başlatan NexoR, 24 Haziran 2017, 21:10:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NexoR

-
Son düzenlenme: 28 Haziran 2017, 15:42:18 NexoR

LanceX

Sen yaparsın da güzel olmaz mı reis. :D Mod mükemmel olmuş, ekibin de bu kadar sağlam olacağından şüphem yok. Başarılar.

seleramo

Modun sağlam olduğu sunucunun 3 günlük olmasına rağmen 30 kişi çekmesinden anlaşılıyor zaten harika bir mod yapmışsın eline sağlık bol şans

Sultanlı fotoğrafta popi olmuşum hehehe
  :helal: :helal:
Son düzenlenme: 25 Haziran 2017, 07:24:41 seleramo

Excision

Mükemmel bir mod, mükemmel bir ekip. Başarılar diliyorum dostum.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2017, 06:48:38 Excision

Gorkem.

SAMP TR alemine hakettiği gibi bir server vermek için hem koderimiz Burak , hem de benim de dahil olduğum mapper kadrosu çok çalıştık ve emeklerimizin karşılığını 3 günde hemde bu sabah hosted tab alınmışken 30 online görerek aldığımızı düşünüyorum.Ama tabi ki hedeflediğimiz user 30 değil inşallah 300 leri de göreceğiz :D

Levi

CnR modlarına oldum olasıya hiç ısınamadım ama yaptıklarınız güzele benziyor. Benim gibi kıl bir herife bile beğendirmeyi becerebildiniz. Umarım hedeflediğiniz yerlere gelirsiniz. Fırsat bulursam kesinlikle uğrayacağım.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Kvvn

ilk defa güzel bir sunucu sanırım en kısa sürede gelicem.Başarılar

LargeBoy

Zoxy

Reborn

blody

Pottus420

Sunucu modunuz bozkurttada yaptıgınız gibi çok çok iyi fakat saglam bi yönetiminiz olmadıgı için sunucunuz 10 kişi dahi geçemiyor tavsiyem gidip yönetime saglam birini bulun.

Modunuz ve maplarınız çok güzel olmuş -Başarılar

NexoR

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: blody - 26 Haziran 2017, 13:58:15

Xp ve basarimlar ibizanin aynisi

Exp sistemi bazı sunucularda da bulunuyor. Başarı sistemi bir önceki modumuzda da vardı ama bir türlü aktif edemeden sunucumuzu kapattık.
Sadece yetenek sistemini mantıklı gördüğümüz için yetenek sistemini o sunucudan aldık.

Alıntı yapılan: Pottus420 - 26 Haziran 2017, 16:51:58

Sunucu modunuz bozkurttada yaptıgınız gibi çok çok iyi fakat saglam bi yönetiminiz olmadıgı için sunucunuz 10 kişi dahi geçemiyor tavsiyem gidip yönetime saglam birini bulun.

Oyuncu düşüklüğünü milletin bayramlaşmaya gittiğini var sayıyorum. Bayram bitince oyuncu seviyesinin artacağını düşünüyorum.

Pottus420

Alıntı yapılan: NexoR - 26 Haziran 2017, 20:29:03

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: blody - 26 Haziran 2017, 13:58:15

Xp ve basarimlar ibizanin aynisi

Exp sistemi bazı sunucularda da bulunuyor. Başarı sistemi bir önceki modumuzda da vardı ama bir türlü aktif edemeden sunucumuzu kapattık.
Sadece yetenek sistemini mantıklı gördüğümüz için yetenek sistemini o sunucudan aldık.

Alıntı yapılan: Pottus420 - 26 Haziran 2017, 16:51:58

Oyuncu düşüklüğünü milletin bayramlaşmaya gittiğini var sayıyorum. Bayram bitince oyuncu seviyesinin artacağını düşünüyorum.

haklısın belki bi 10 kişi artabilir fakat bayram olmasına ragmen alsancak,lodos ve san andreas hp hepsi 20 üzeriler ve bayram bittiginde bu sunucular 30 üzeri olacak

ama yine harika bi mod birazcık yönetimle ilgilenilse ayyıldız hp yi bile geçersiniz

NexoR