GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shaw aka yilmaz

Alıntı yapılan: M T B - 17 Mayıs 2020, 11:29:38
Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 16 Mayıs 2020, 21:38:54
Alıntı yapılan: M T B - 13 Mayıs 2020, 11:29:11
Merhaba arkadaşlar,

Ben sunucunun eski helper 1'i.

Öncelikle arkadaşlar dün yaptığım rolden dolayı helperlıktan atıldım.Rolumuz dava roluydu ve davacı admin A4 Mustafaydı hakim ise TS3'te beraber olduğu H3 Fatih ikiside dava rolunde TS3'te aynı odada idiler.

Evet sunucuda roller iyi ilerliyor olabilir,sistemler çok iyi olabilir ama emin olun sunucuda çok kişinin hakkı yeniyor ve kimse de bu duruma konuşmak istemiyor.

İlk 3 uyarım troll sebebi ileydi.İlk yediğim uyarıda ki troll Discord adresimizde ki birinin İEM başvuru atması ve "Sizi neden almalıyız?" sorusuna "Polis Allah gibi herşeyi düzenliyor." gibi bir cevap vermesi sonucu discord sohbet odasına ":D" yazmam sebebiyle oldu.

Benim olduğum zaman ki helper yönetime geçer isek ikisini de severim fakat şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla helperlar ile sadece A5 Yusuf abi ilgileniyordu.Ve kendisini de çok severim şuana kadar bana çok iyi abilik yaptı.Ona teşekkür ederim.

Sunucuda ki yetkili alımı eğer herhangi bir adminin OOC bir arkadaşı isen otomatik olarak yetki veriliyordu.Benim gibiler ise yani sunucuyu aktif tutarak kadroya giren kişilerin ise hakkı yeniyor.İsim vermek istemiyorum şahıslarla yönetim arasında sorun çıkabilir.Şuana kadar başvuru ile alınan tek bir yetkili gördüm A1 Cemil admin.Benim arkadaşım Umut sunucuda en aktiflerden rolleri de çok iyi ve helper başvurusu attı 1 aydır başvuruyla ilgilenilmedi.Ama onun ardından yine sunucuda admin arkadaşı olan kişileri kadroya aldılar.

Helper olduğum zaman bana bir modifiye garajı verildi.Helperlıktan atıldığımda ise birliği kapatmak istedim fakat yerine A4 Mustafa ve A1 Saruhan getirildi.Ardından 1 gün geçti ve beni birlikten atmadıklarını gördüm kendime ait birlik araçlarımı Elegy ve İnfernus alıp çıkacakken bir baktım İnfernus'umu birlik aracı iken kapalı gate ten A4 Mustafa veya A1 Saruhan muhtemelen A4 Mustafa dünki rolun hıncını almaya çalıştı.Ve aracımı hurdaya çıkardı.Ben de bunun sonucu A7 Buğra admine discord adresinden ulaştım ve işte mesajlar...

Bu da ilk şahsıma edilen küfür değil A4 Harun toplantıda oyunda sırada durmadığım ve bir animasyon yaptığım için ağır küfürler savurdu şahsıma.

Arkadaşlar sunucu ön görünüşte iyi görünebilir fakat yönetim çok karışık ilerliyor.

Ha son kez eğer A4 Mustafa davanın parasını kestiğim için hurdaya çıkardım diyor ise

Ben yine de bu sunucuda hakettiği yeri alamadıklarını düşünüyorum.Bu yanıta da gelecek cevap umrumda değil.Teşekkür ederim.

kendi sunucunu açarken farklı sunuculara sallamak, kötü bir imaj yaratır.

Bu yanıtı kendi sunucum olmadan önce attım,dikkat etmeni öneririm.

daha kötü bence dostum, silmeni tavsiye ederim.

Jarveus

Silmesini gerektirecek bir durum yok bizce. @Shaw aka yilmaz, böyle şeyler samp ortamında oluyor. Biz yada o hata yapabilir kusursuz değiliz. Bir hatamız varsa affola.

viathegod32

Alıntı yapılan: Jarveus - 18 Mayıs 2020, 01:20:27
Silmesini gerektirecek bir durum yok bizce. @Shaw aka yilmaz, böyle şeyler samp ortamında oluyor. Biz yada o hata yapabilir kusursuz değiliz. Bir hatamız varsa affola.

yine çalışıyorsun bakıyorum

developer & producer

Jarveus

Xchatt

Yine türk konsepten devam mı edicek ? Başarılar 👌

Sa-Mp 2014-2020

Under Armour

Umarım sadece bunlarla kalmaz bir çok RP sunucusunda kullanılmamış sistemler kullanabiliriz.

• NPC, duraklar arasında otobüse binebilir.
  • Tır ve Taşımacılık güzergahlarında umarım değişiklik yaplır.
  • Birlikler için özel nesneler olabilir, mekanlarında rol yapabilirler.
  • Şirket sistemi ve Lojistik daha faklı sistemler eklenebilir
  • Özellikle sahilde kıyafetlerimiz ile girmek zorunda kalıyoruz soyun komutu ve çeşitlilik olabilir.
  • Daha güzel haritalar idlewood ve Santa maria güzel biçimde güncellenmiş.
  • Birlik sisteminde daha fonksiyonlu kullanım özellikle (Legal - İl Legal)
  • Daha fazla meslek (biliyorum oyuncu sayısı az ama olsa fena olmaz)
  • Soyun eklenebilir (Herkes şunu söylüyor burası HP sunucu değil böyle konuşarak IQ'nuzu düşürmeyin gerçek hayatta bunu yapıyorlar?) Ama soygunda level ve birlik sayısı önemli olmalı.
  • Alkol seviye testi polisler için güzel bir rol
  • CCTV kameralar yoğunlaşmalı kişi suçlu görünme sahip olmalı polis tesadüf görmüş gibi sorgulayıp içeri atabilir. (buda bir HP sw özelliği ama güzel olabilir.)

Suçlusun sebep: Arac haydutluğu gibi nick rengi turuncu ve kırmızı gibi

Kısacası güzel bir sunucu çok fazla eksikliği var. Umarım hepsi yerine kısa sürede getirilir bu tatil sürenizde.
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 15:19:34 Under Armour
SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

Jarveus

Alıntı yapılan: Xchatt - 18 Mayıs 2020, 12:49:42
Yine türk konsepten devam mı edicek ? Başarılar 👌

Hayır. Los Santos ile birlikte Türk rolünü karıştırmayı düşünüyoruz. V2 için Yabancı uyruklu ve Türk karakterleri sunucumuzda görmek istiyoruz. Ana dil İngilizce olacak Yan dillerde Türkçe de olabilecek ayrıca Dil Kursu özelliğini de eklemeyi düşünüyoruz. Client ile birlikte tüm yasaklamara af gelecek.

Dipnot : Hesaplar sıfırlanmayacak ve eski hesaplara giriş yapılabilecek.
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 16:21:55 Jarveus

Hypnos

Karakter başvuru sistemi iptal edilmiştir.Client ile yolumuza devam edeceğiz,yeni sezonda "Yabancı-Türk" uyruk/karakter ile rollerinize daha geniş yelpazede devam edebileceksiniz.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Hypnos

Alıntı yapılan: D3V1LS - 19 Mayıs 2020, 15:06:35
Başarılar :helal:
Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 19 Mayıs 2020, 15:20:38
Güzel yenilikler görünüyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim(z),Güzel bir rol ortamı ve sizlerin keyfi için çalışmaya devam ediyoruz.

gRa$$

Alıntı yapılan: M T B - 13 Mayıs 2020, 11:29:11
Merhaba arkadaşlar,

Ben sunucunun eski helper 1'i.

Öncelikle arkadaşlar dün yaptığım rolden dolayı helperlıktan atıldım.Rolumuz dava roluydu ve davacı admin A4 Mustafaydı hakim ise TS3'te beraber olduğu H3 Fatih ikiside dava rolunde TS3'te aynı odada idiler.

Evet sunucuda roller iyi ilerliyor olabilir,sistemler çok iyi olabilir ama emin olun sunucuda çok kişinin hakkı yeniyor ve kimse de bu duruma konuşmak istemiyor.

İlk 3 uyarım troll sebebi ileydi.İlk yediğim uyarıda ki troll Discord adresimizde ki birinin İEM başvuru atması ve "Sizi neden almalıyız?" sorusuna "Polis Allah gibi herşeyi düzenliyor." gibi bir cevap vermesi sonucu discord sohbet odasına ":D" yazmam sebebiyle oldu.

Benim olduğum zaman ki helper yönetime geçer isek ikisini de severim fakat şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla helperlar ile sadece A5 Yusuf abi ilgileniyordu.Ve kendisini de çok severim şuana kadar bana çok iyi abilik yaptı.Ona teşekkür ederim.

Sunucuda ki yetkili alımı eğer herhangi bir adminin OOC bir arkadaşı isen otomatik olarak yetki veriliyordu.Benim gibiler ise yani sunucuyu aktif tutarak kadroya giren kişilerin ise hakkı yeniyor.İsim vermek istemiyorum şahıslarla yönetim arasında sorun çıkabilir.Şuana kadar başvuru ile alınan tek bir yetkili gördüm A1 Cemil admin.Benim arkadaşım Umut sunucuda en aktiflerden rolleri de çok iyi ve helper başvurusu attı 1 aydır başvuruyla ilgilenilmedi.Ama onun ardından yine sunucuda admin arkadaşı olan kişileri kadroya aldılar.

Helper olduğum zaman bana bir modifiye garajı verildi.Helperlıktan atıldığımda ise birliği kapatmak istedim fakat yerine A4 Mustafa ve A1 Saruhan getirildi.Ardından 1 gün geçti ve beni birlikten atmadıklarını gördüm kendime ait birlik araçlarımı Elegy ve İnfernus alıp çıkacakken bir baktım İnfernus'umu birlik aracı iken kapalı gate ten A4 Mustafa veya A1 Saruhan muhtemelen A4 Mustafa dünki rolun hıncını almaya çalıştı.Ve aracımı hurdaya çıkardı.Ben de bunun sonucu A7 Buğra admine discord adresinden ulaştım ve işte mesajlar...

Bu da ilk şahsıma edilen küfür değil A4 Harun toplantıda oyunda sırada durmadığım ve bir animasyon yaptığım için ağır küfürler savurdu şahsıma.

Arkadaşlar sunucu ön görünüşte iyi görünebilir fakat yönetim çok karışık ilerliyor.

Ha son kez eğer A4 Mustafa davanın parasını kestiğim için hurdaya çıkardım diyor ise

Ben yine de bu sunucuda hakettiği yeri alamadıklarını düşünüyorum.Bu yanıta da gelecek cevap umrumda değil.Teşekkür ederim.
Öncelikle merhabalar ben A4 Harun admin, buraya 2 konuya cevap verme gereği duyduğum için geldim.
Bunlardan birincisi adminlik helperlik vb. konusu, Atalay ile 6 senelik bir geçmişim var, oldukça samimiyiz, uzun zaman boyunca beraber iş yaptık, çokça yönetimde bulunduk. Buna rağmen ben onun sunucusuna katkıda bulunabilmek için yetkili başvurusu attım ve herkes gibi en düşük yerden başladım, bunu kelimelerimle de yapabilirdim, yüksek yerlerden de işe koyulabilirdim, kimsenin hakkını yemem, yedirmem. Benim bulunduğum yerde böyle bir şey söz konusu olamaz.

İkinci konu olarak hakaret konusuna değinmek istiyorum, helper yönetimlik yaptığım zamanlarda, haftalık toplantılardan birinde ne kadar ciddi ve üsluplu konuştuğumu göz önünde bulundurarak yaptığın o saçma sapan ve uyarıları dikkate almadan sergilediğin davranış karşısında daha fazla sakin kalamazdım ki çok ağır hakaretler söz konusu değil, olayı abartıyorsun, orada 10 tane helperdan 9 tanesi pür dikkat beni, sunucu ile ilgili ve yapmanız gerekenler hakkında konuştuklarımı dinlerken, senin o tarz troll ve sinirlendirici hareketler etmen yanlış, ben kimseye durduk yere sövmem, en ufak bir hakaret etmekten bile kaçınan birisiyimdir. Yaptıklarına karşı tepki alınca karnının ağrıması bir garip, ne ekersen onu biçersin diye bir söz vardır, umarım dediklerimi iyi anlamışsınızdır, umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 00:28:35 gRa$$

Jarveus

Soru : Türk adamla yabancı adamla karşılaşsa ne olur?

Cevap : Türk ve Yabancı karşılaştığında veyahut birlikte rol yaparken bir sorun çıkmayacaktır. Çünkü Ruslar veyahutta İtalyanlar gibi onlarda orada yaşayan bir Köken olarak var olacaklar. Biz "Selamün aleyküm, inşallah vb." spesifik şeylerin önlemini aldık bir şekilde. Dil sistemi de bunu destekliyor. 2. Dil ve hatta öğrenirseniz 3-4-5-6. diller ile oyuncularla farklı dillerde konuşabilirsiniz. Trolleri engellemek için "Yasaklı Kelimeler Filtresi" oluşturacağız.

Goddew

Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Mayıs 2020, 16:11:51
Soru : Türk adamla yabancı adamla karşılaşsa ne olur?

Cevap : Türk ve Yabancı karşılaştığında veyahut birlikte rol yaparken bir sorun çıkmayacaktır. Çünkü Ruslar veyahutta İtalyanlar gibi onlarda orada yaşayan bir Köken olarak var olacaklar. Biz "Selamün aleyküm, inşallah vb." spesifik şeylerin önlemini aldık bir şekilde. Dil sistemi de bunu destekliyor. 2. Dil ve hatta öğrenirseniz 3-4-5-6. diller ile oyuncularla farklı dillerde konuşabilirsiniz. Trolleri engellemek için "Yasaklı Kelimeler Filtresi" oluşturacağız.

No, no, no. Sakın filtre oluşturmayın bakın madem trollerin önüne geçeceksiniz şunu yapın.

Örneğin "Lan" demek yasak. Bir cümlenin içinde "Lan" geçiyorsa adminlere bildirim olarak o cümle gitsin ve adamın ismi ile idsi gitsin örnek.

Naber Lan?
ADCMD: Rotex_Test(1) yasaklı kelime kullandı: Naber Lan?

Diye adminlere düşsün hatta bundan rahatsız olan adminler ayarlardan kapatabilir, he bu arada böyle mesela "Lan" dedi adminler idsini görüp direkt olarak pmden uyarması içindir sistem.