GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shy

Rol bilginize dair konuşmanızdan bahsediyorum. Ek olarak zaten ilk cevabımda da belirttim üslupsuz olan noktanızdan ha ek olarak;
Alıntı yapılan: undefined
[21:31:25] Atakan Eroglu[26]: (( /B bölme şikayet aç. ))
Görüşünde olan birinin. Kişisel çıkarları doğrultusunda uzun bir süreç boyunca /b kullanıp adminler ile münakaşaya giriyor ise ben yine üzülürüm ya. Sayenizde bugün yeterince üzüldüm. Attığınız ss'ler /b hakkındaki görüşünüzün ters düşmesi.. Neyse kendi sunucunuzda oynayıp , kendi kurallarınıza göre hareket etmenizi ve başarılı olmanızı temenni ediyorum. Konuyu daha fazla üzüntü ile kaplamamak gerek. İyi forumlar^^

mtb

Sizler için her gün roller yapıyoruz ve asla sıkılmanıza izin vermiyoruz.Sunucumuza katılıp bu rollere sizler de dahil olabilirsiniz.

2017-2025

mtb

Merhaba arkadaşlar,

Ben sunucunun eski helper 1'i.

Öncelikle arkadaşlar dün yaptığım rolden dolayı helperlıktan atıldım.Rolumuz dava roluydu ve davacı admin A4 Mustafaydı hakim ise TS3'te beraber olduğu H3 Fatih ikiside dava rolunde TS3'te aynı odada idiler.

Evet sunucuda roller iyi ilerliyor olabilir,sistemler çok iyi olabilir ama emin olun sunucuda çok kişinin hakkı yeniyor ve kimse de bu duruma konuşmak istemiyor.

İlk 3 uyarım troll sebebi ileydi.İlk yediğim uyarıda ki troll Discord adresimizde ki birinin İEM başvuru atması ve "Sizi neden almalıyız?" sorusuna "Polis Allah gibi herşeyi düzenliyor." gibi bir cevap vermesi sonucu discord sohbet odasına ":D" yazmam sebebiyle oldu.

Benim olduğum zaman ki helper yönetime geçer isek ikisini de severim fakat şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla helperlar ile sadece A5 Yusuf abi ilgileniyordu.Ve kendisini de çok severim şuana kadar bana çok iyi abilik yaptı.Ona teşekkür ederim.

Sunucuda ki yetkili alımı eğer herhangi bir adminin OOC bir arkadaşı isen otomatik olarak yetki veriliyordu.Benim gibiler ise yani sunucuyu aktif tutarak kadroya giren kişilerin ise hakkı yeniyor.İsim vermek istemiyorum şahıslarla yönetim arasında sorun çıkabilir.Şuana kadar başvuru ile alınan tek bir yetkili gördüm A1 Cemil admin.Benim arkadaşım Umut sunucuda en aktiflerden rolleri de çok iyi ve helper başvurusu attı 1 aydır başvuruyla ilgilenilmedi.Ama onun ardından yine sunucuda admin arkadaşı olan kişileri kadroya aldılar.

Helper olduğum zaman bana bir modifiye garajı verildi.Helperlıktan atıldığımda ise birliği kapatmak istedim fakat yerine A4 Mustafa ve A1 Saruhan getirildi.Ardından 1 gün geçti ve beni birlikten atmadıklarını gördüm kendime ait birlik araçlarımı Elegy ve İnfernus alıp çıkacakken bir baktım İnfernus'umu birlik aracı iken kapalı gate ten A4 Mustafa veya A1 Saruhan muhtemelen A4 Mustafa dünki rolun hıncını almaya çalıştı.Ve aracımı hurdaya çıkardı.Ben de bunun sonucu A7 Buğra admine discord adresinden ulaştım ve işte mesajlar...

Bu da ilk şahsıma edilen küfür değil A4 Harun toplantıda oyunda sırada durmadığım ve bir animasyon yaptığım için ağır küfürler savurdu şahsıma.

Arkadaşlar sunucu ön görünüşte iyi görünebilir fakat yönetim çok karışık ilerliyor.

Ha son kez eğer A4 Mustafa davanın parasını kestiğim için hurdaya çıkardım diyor ise

Ben yine de bu sunucuda hakettiği yeri alamadıklarını düşünüyorum.Bu yanıta da gelecek cevap umrumda değil.Teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 01:01:58 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

2017-2025

Jarveus

Yukarıda ki arkadaşı ben attım. Bir rolde IC ailevi küfür SPAMladığı için atacaktım. Yalvardı yönetim bana abi atma trolldür ama çalışıyor dedi. İlk uyarısını da ben bir üye ile ilgilenip sabırlı bir tavır gösterirken ha bu arada ben sunucu sahibiyim. Kendisi bir üyeye sabır gösteremeyip dalga geçip küçümsedi. Ben o zaman da atalım demiştim. Şimdi gelip bizi k aralayıp kendini haklı çıkaracağını filan mı düşünüyorsun? En ufak olayda buraya gelip SAMP forumunda hak mı arayacaksın? Buyur, ara. Seninle çalışmak zevkliydi. Trollsün, kendini korumaktan başka amacın yok.

Not;  yaptığın çoğu şeyi net olarak anlamamışsın.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 12:01:34 Jarveus

mtb

Ben buraya kendimi savunmaya felan geldiğim yok.

Çoğu kişi hakettiğini almıyor ve ben bu yazdığımı ekipte yaşadığım şeyleri anlatmak için geldim.

Ve trollediğimi de kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 12:23:01 M T B

2017-2025

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

NikolaiS

Alıntı yapılan: M T B - 13 Mayıs 2020, 12:19:57
Ben buraya kendimi savunmaya felan geldiğim yok.

Çoğu kişi hakettiğini almıyor ve ben bu yazdığımı ekipte yaşadığım şeyleri anlatmak için geldim.

Ve trollediğimi de kabul ediyorum.

Ben herhangi bir hak yendiğinin kanıtını göremiyorum ve boş sözler olarak değerlendiriyorum.
Kanıtsız iş olmaz, söylediğiniz şeylerin ithamı büyük şeyler.

wSythe

Başarılar, umarım tutulan bir server olursunuz.

Crayder

Alıntı yapılan: M T B - 13 Mayıs 2020, 11:29:11

Merhaba, ben Level 5 admin ve bulunduğun zamandaki Helper Kadrosunun yönetimi. Uzun uzun yazılar yazmayacağım, bir şey söylemek gerekirse çabalarından dolayı seni hakettiğin yerlerde görebilmek ve önünü açmak için helper kadrosuna aldım. Fakat sen kabul ettiğin üzere fazla trollüyordun, sunucu sahibi seni ilk zamandan atmak istedi yönetimin yalvarması dediği tam olarak benim, bunu kabul ediyorum bütün helperlerim benim için değerlidir ve ışık görüyorsam hepsi için yalvarırım. Sana uyarı yazdıktan veya yazmadan önce hep uyardım, araç hurdası olsun trollüklerin olsun sen beni kaaleye almadın. Yönetim kadrosu içinde olmadıktan sonra bütün olanları bizim gözümüzden görmedikten sonra hak yenildiğini iddia edemezsin hiç hoş değil. Bana olan teşekkürlerin için rica ederim, fakat kadrodan çıkarıldıktan sonra senin bu tür yorumlarını böyle bu şekilde görmek beni cidden üzdü. Bizi bizimle olanlar ve ne olursa olsun yanımızda duranlar bilir, yaptığımız işler ortada bellidir. Bize bu tür konularla gelenler hiçbir şekilde tersleyip göndermedik ve olayları teker teker açıkladık. Keşke bazı şeyleri içine atıpta kadrodan çıkınca burada kusmak yerine bana gelip söyleseydin, bu yorumların hiç hoş değil. Yolun açık olsun Talha, hakkında hayırlısı..
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 01:02:58 Enkei

Jarveus

Her zaman dediğim gibi bana yaptıklarımın hatalı olduğunu kabul ettirin. Özürden çekinenin ya da bunu değiştirmeyenin adı nâmert olsun. Şuan hala yapmakta olduğum veya yapabileceğim hataları özelden veya buradan bana her zaman bildirebilirsiniz. Ben mükemmel değilim hata yaparım.

Jarveus

Benim mental sağlığım ve fiziksel yorgunluğum yüzünden bir ara verdim. Sezon açılınca dönmüş olacağız. Kapanma, sıfırlanma vs yok. Azıcık bakımdayız. Biz dönene kadar dolaşın :)

Shaw aka yilmaz

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle arkadaşlar dün yaptığım rolden dolayı helperlıktan atıldım.Rolumuz dava roluydu ve davacı admin A4 Mustafaydı hakim ise TS3'te beraber olduğu H3 Fatih ikiside dava rolunde TS3'te aynı odada idiler.

Evet sunucuda roller iyi ilerliyor olabilir,sistemler çok iyi olabilir ama emin olun sunucuda çok kişinin hakkı yeniyor ve kimse de bu duruma konuşmak istemiyor.

İlk 3 uyarım troll sebebi ileydi.İlk yediğim uyarıda ki troll Discord adresimizde ki birinin İEM başvuru atması ve "Sizi neden almalıyız?" sorusuna "Polis Allah gibi herşeyi düzenliyor." gibi bir cevap vermesi sonucu discord sohbet odasına ":D" yazmam sebebiyle oldu.

Benim olduğum zaman ki helper yönetime geçer isek ikisini de severim fakat şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla helperlar ile sadece A5 Yusuf abi ilgileniyordu.Ve kendisini de çok severim şuana kadar bana çok iyi abilik yaptı.Ona teşekkür ederim.

Sunucuda ki yetkili alımı eğer herhangi bir adminin OOC bir arkadaşı isen otomatik olarak yetki veriliyordu.Benim gibiler ise yani sunucuyu aktif tutarak kadroya giren kişilerin ise hakkı yeniyor.İsim vermek istemiyorum şahıslarla yönetim arasında sorun çıkabilir.Şuana kadar başvuru ile alınan tek bir yetkili gördüm A1 Cemil admin.Benim arkadaşım Umut sunucuda en aktiflerden rolleri de çok iyi ve helper başvurusu attı 1 aydır başvuruyla ilgilenilmedi.Ama onun ardından yine sunucuda admin arkadaşı olan kişileri kadroya aldılar.

Helper olduğum zaman bana bir modifiye garajı verildi.Helperlıktan atıldığımda ise birliği kapatmak istedim fakat yerine A4 Mustafa ve A1 Saruhan getirildi.Ardından 1 gün geçti ve beni birlikten atmadıklarını gördüm kendime ait birlik araçlarımı Elegy ve İnfernus alıp çıkacakken bir baktım İnfernus'umu birlik aracı iken kapalı gate ten A4 Mustafa veya A1 Saruhan muhtemelen A4 Mustafa dünki rolun hıncını almaya çalıştı.Ve aracımı hurdaya çıkardı.Ben de bunun sonucu A7 Buğra admine discord adresinden ulaştım ve işte mesajlar...

Bu da ilk şahsıma edilen küfür değil A4 Harun toplantıda oyunda sırada durmadığım ve bir animasyon yaptığım için ağır küfürler savurdu şahsıma.

Arkadaşlar sunucu ön görünüşte iyi görünebilir fakat yönetim çok karışık ilerliyor.

Ha son kez eğer A4 Mustafa davanın parasını kestiğim için hurdaya çıkardım diyor ise

Ben yine de bu sunucuda hakettiği yeri alamadıklarını düşünüyorum.Bu yanıta da gelecek cevap umrumda değil.Teşekkür ederim.

kendi sunucunu açarken farklı sunuculara sallamak, kötü bir imaj yaratır.
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 01:03:34 Enkei

mtb

Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 16 Mayıs 2020, 21:38:54
Merhaba arkadaşlar,

kendi sunucunu açarken farklı sunuculara sallamak, kötü bir imaj yaratır.

Bu yanıtı kendi sunucum olmadan önce attım,dikkat etmeni öneririm.

2017-2025

Unexpected

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│