GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: RuamleS - 05 Mayıs 2020, 15:52:59
Atalay abinin olduğu bir sunucunun kalitesiz olma gibi bir durumu olacağını sanmıyorum.
Diğer bir yandan kadroda dostluğum, geçmişte temaslarımız olduğu kişilerde bulunuyor. Hepsi de işinde en iyileri.
Gönülden başarılar diliyorum, yaparsanız siz yaparsınız.

Çok teşekkürler kardeşim. Estağfurullah. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Destekleriniz bizi güçlendirir.

mtb

Katıldığı için tekrar herkese teşekkürler.Eğer böyle roller görmek istiyor iseniz sunucumuzda her gün aktif rol ortamı bulunmaktadır sizi de bekliyoruz.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 22:57:13 M T B

2017-2025

Jarveus

09 Mayıs (Cumartesi) saat 22:00'da üyelerimiz isteği doğrultusunda bir çekiliş yapılacaktır.

Bir kişiye Başlangıç Paketi
Bir kişiye Orta-VIP
Bir kişiye EKO-VIP
İki kişiye 10TL market bakiyesi

Çekiliş dahilinde verilecektir.
Katılım şartları;
1-) Foruma üye olmuş olmak.
2-) Oyunda kayıtlı olmak.
3-) Discord sunucumuzda bulunmak.

Discord'a katıl!
Forum'a kayıt ol!  

Pentagon

Bugün sunucuya girerek deneyimleme fırsatına eriştim.
Sunucu gerçekten güzel ortam güzel adminler sıcak kanlı yaklaşıyorlar. Herhangi bir trolle veya benzeri durum yaşamadım. Gece 2 de başlayan rolüm henüz bitti. Gerçekten keyifli vakit geçirdim. Herkese aşırı öneriyorum. Türk Sunucusu lazım olan zamanda açılan Reverse RP gerçekten hoş bir ortam sunuyor.

Shy

Alıntı yapılan: Pentagon - 08 Mayıs 2020, 04:20:35
Bugün sunucuya girerek deneyimleme fırsatına eriştim.
Sunucu gerçekten güzel ortam güzel adminler sıcak kanlı yaklaşıyorlar. Herhangi bir trolle veya benzeri durum yaşamadım. Gece 2 de başlayan rolüm henüz bitti. Gerçekten keyifli vakit geçirdim. Herkese aşırı öneriyorum. Türk Sunucusu lazım olan zamanda açılan Reverse RP gerçekten hoş bir ortam sunuyor.
Teşekkür ederim(z). Sizi ve sizin gibi rol anlayışı olan insanları aramızda görmek güzel bir şey. Umarım daha da ileriye taşırız. Birlikte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mayıs 2020, 02:37:13
09 Mayıs (Cumartesi) saat 22:00'da üyelerimiz isteği doğrultusunda bir çekiliş yapılacaktır.

Bir kişiye Orta-VIP
Bir kişiye EKO-VIP

Katılım şartları;

Discord'a katıl!
Forum'a kayıt ol!  

Çekilişi için sunucuda aktif olarak olarak bulunursanız ve discordda kayıtlıysanız iki kere isminiz yazılmış olacak. 09 Mayıs yani Cumartesi günü 22.00da yapılacak.

mtb

Sunucumuza katılıpta geceleri rol olmadığı için aracıyla etrafta turlamayasınız diye her gece hep beraber toplanıp sizler için sıcak bir rol ortamı sağlıyoruz.

2017-2025

Kaanki0

Jarveus

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mayıs 2020, 16:18:01
Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mayıs 2020, 02:37:13

Bir kişiye Orta-VIP
Bir kişiye EKO-VIP

Katılım şartları;

Discord'a katıl!
Forum'a kayıt ol!  

Çekilişi için sunucuda aktif olarak olarak bulunursanız ve discordda kayıtlıysanız iki kere isminiz yazılmış olacak. 09 Mayıs yani Cumartesi günü 22.00da yapılacak.

Çekiliş için için isim yazımları oyunda olan karakterlerin 22.00da başlayacak ve 22.30a kadar sürecek. Ekstra hak almak için oyunda olmanız yeterli.

Hypnotic

Atalay iyidir Muteo da iyi işler yapıyor . Fakat yönetim kadrosundan bazı kişiler ve oyuncu kitlesi TAM BİR LEŞ . Umutsuz bir şekilde Başarılar
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 17:10:39 Hypnotic

Shy

Alıntı yapılan: Hypnotic - 09 Mayıs 2020, 21:44:24
Atalay iyidir Muteo da iyi işler yapıyor fakattttt Yönetim ekibi ve oyuncu kitlesi leş atıyor. Başarılar umarım düzelir.

Oyuncu kitlesini eleştiren birinin oyuncu olarak bulunduğu sunucu içerisinde:
Atakan Eroglu[26]: (( s**eyim o zaman sizin yöneteceginiz sunucuyu )) tarzında bir mesaj atıp quit atması bahsettiği "Leş Kitle" içerisinde olduğunun bir göstergesidir şahsım adıma. Sunucuya geldiğinizde hoş karşılanmanıza rağmen sunucuya girip insanları ezmeye çalışmanız ve agresif tavırlarınız açıkcası biraz üzdü ya. Eleştriye her türlü açığız ve kabullenebiliyoruz. Ancak küfür ederek bir şeyler elde etmeye çalışan birinin düşüncelerindense "Leş Kitle" nin düşünceleri daha önemli oluyor. Sunucunuzda başarılar dilerim. Ek olarak Askerliğinizi umarım daha farklı ortamlar üzerinden kullanırsınız.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Alpha - 09 Mayıs 2020, 22:11:12
Atalay iyidir Muteo da iyi işler yapıyor fakattttt Yönetim ekibi ve oyuncu kitlesi leş atıyor. Başarılar umarım düzelir.

Atakan Eroglu[26]: (( s**eyim o zaman sizin yöneteceginiz sunucuyu )) tarzında bir mesaj atıp quit atması bahsettiği "Leş Kitle" içerisinde olduğunun bir göstergesidir şahsım adıma. Sunucuya geldiğinizde hoş karşılanmanıza rağmen sunucuya girip insanları ezmeye çalışmanız ve agresif tavırlarınız açıkcası biraz üzdü ya. Eleştriye her türlü açığız ve kabullenebiliyoruz. Ancak küfür ederek bir şeyler elde etmeye çalışan birinin düşüncelerindense "Leş Kitle" nin düşünceleri daha önemli oluyor. Sunucunuzda başarılar dilerim. Ek olarak Askerliğinizi umarım daha farklı ortamlar üzerinden kullanırsınız.

Şimdi şöyle doğru bu küfürü ettim belki fakat yanımda ki oyunucunun ooc küfür etmesine ceza uygulamayıp ? :D Benim küfürüm bu kadar üzücü olmamalıydı baktım ki ooc küfüre ceza uygulamıyorsunuz politikanızda yok bende ettim bunda bu kadar sorun yok :D /q atıp cıkma nedenim de sürekli rp kuralına uymuyorum diyen oyuncuya da ceza kesmiyorsun bende cıktım bu kadar basit

NikolaiS

Ufak bir metni Discord sunucuları üzerinden yazdım, sunucuda yaklaşık bir buçuk saatlik bir zaman geçirdim ve genel olarak görüşüm olumlu. Sunucuya Haydarpaşa Tren Garını andıran bir map ile karşılaşıyorsunuz, bu hareket gerçekten güzel olmuş çünkü İstanbul'a geldiğinizi map sayesinde hissediyorsunuz.

Bir buçuk saat boyunca Balıkçılık mesleği ile uğraştım, buradan kazandığım 2.000 TL kendi hatam yüzünden aracın sıvı ihtiyacına ve tamirine gitti. Balık tuttuğum sırada yanıma gelen üç kişi ile role girdim daha doğrusu onlar benimle role girdiler, benimle role giren arkadaşlarımızın ne yazımlarında ne de düşüncelerinde bir sorun vardı hepsi de dört dörtlük rollerini sergilediler. TV reklamlarına birazcık daha dikkat edilmesi gerekiliyor.

Az kişi olması bazı arkadaşları yıldırır fakat az kişi olmasının tek amacı ön yargıdır, ön yargılarınızı kırın.

Genel olarak sunucuya bir şans vermenizi, girip bakmanızı öneririm.
Bütün arkadaşlara iyi roller diliyorum.

Shy

Alıntı yapılan: Hypnotic - 09 Mayıs 2020, 22:32:34

Şimdi şöyle doğru bu küfürü ettim belki fakat yanımda ki oyunucunun ooc küfür etmesine ceza uygulamayıp ? :D Benim küfürüm bu kadar üzücü olmamalıydı baktım ki ooc küfüre ceza uygulamıyorsunuz politikanızda yok bende ettim bunda bu kadar sorun yok :D /q atıp cıkma nedenim de sürekli rp kuralına uymuyorum diyen oyuncuya da ceza kesmiyorsun bende cıktım bu kadar basit

Atakan Eroğlu sıkıntı çıkartıyor dendiğinde spec atmam üzerine konuşma tarzınız açıkcası Yönetici seviyesinde olan birine göre değildi. Açık konuşayım Rol bilginiz herkesten iyi olabilir , SA:MP ortamının en iyi rolcüsü bile olabilirsiniz ama ne üyelerimi ne de adminlerimi ezemezsiniz. Spec attığımda insanları ezikliyordunuz. Ha ek olarak yine Yönetici olan birinin "başkası yapıyor ise ben de yaparım" mantığı ile hareket etmeniz üzüntümün üzerine üzüntü kattı. Şunu da tekrar belirteyim bunlar benim şahsi görüşürüm.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Alpha - 09 Mayıs 2020, 22:59:16
Alıntı yapılan: Hypnotic - 09 Mayıs 2020, 22:32:34

Atakan Eroğlu sıkıntı çıkartıyor dendiğinde spec atmam üzerine konuşma tarzınız açıkcası Yönetici seviyesinde olan birine göre değildi. Açık konuşayım Rol bilginiz herkesten iyi olabilir , SA:MP ortamının en iyi rolcüsü bile olabilirsiniz ama ne üyelerimi ne de adminlerimi ezemezsiniz. Spec attığımda insanları ezikliyordunuz. Ha ek olarak yine Yönetici olan birinin "başkası yapıyor ise ben de yaparım" mantığı ile hareket etmeniz üzüntümün üzerine üzüntü kattı. Şunu da tekrar belirteyim bunlar benim şahsi görüşürüm.

Gayet üsluplu konusmusum :)