GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shy

Alıntı yapılan: theVèlksor - 24 Nisan 2020, 00:44:55
Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Nisan 2020, 03:36:02
Kısa süreli bakım sürecine girdik. Yaşadığımız kayıplar ve hataları düzeltmek için güncelleme/revizyon yapmamız gerekecek. Cuma gününe kadar dönmüş oluruz. Zaten döndüğümüzde duyarsınız. :)

Revizyon dediğin Safariden atılan iki tane A7 yi yani Buğra ve Baranı kadroya getirip iki tane sistem ekleyip 😂 bakıma almak mı? Orada başarılı olsalardı atılmazladı 😂😂😂😂

Atılan gülücüklerin bize dair olduğunu sanmam çünkü gülünecek halde olan attığınız yorumdan sonra sizsiniz. Safari'nin kuruluşundan sonra @Kraus ile birlikte sonuna kadar orada olmuş birisi olarak. Zor zamanlarda yanlarında olmuş biriyim. Ha ek olarak sunucudan hiç atılmadım. Bırakma olaylarım olduğu doğrudur ancak hiç atılmadım. Yaşadığım sorunlara rağmen girmediğim süreçlerde "Baran girmiyor. A7/A5 eksik" deyip yerimize oturmaya çalışan düşük yetkili insanlar mı ? Pardon insanlar dedim çünkü yaşanan sorunları bilmeden kötüleme olaylarının olması insanlığa dair bir şey değildir. 12 yaşımdan bu yana Sami ve Alperen ile birlikte oldum. Ancak sunucu içerisinde olaylar olduğunda her zaman susuldu ve menfaatler göz önüne alındı. Asla hata yapmadım demiyorum. Ama asla yüzüm kızarmadı bunu biliyorum. Safari'de başarılı olmak konusuna gelirsek. Şuan safarinin üst yönetim kadrosu benim , @Hypnos 'un ve bizimle birlikte Safari'den ayrılan @sentinel - Fehim- @Jarveus tarafından oluşturuluş kadrodur. Oluşturduğumuz kadronun bize düşman olması da bu işin cabası. Sanırım onlara zamanında Turgut gibi küfürler etmediğimiz veya bu küfürlere rağmen Alperen gibi susmadığımız için düşmanlık söz konusu. "Ne düşmanlığı" diye sorulabilir şöyle açıklayayım; bıraktıktan sonra döndüğümde teamspeak adresinden @Dr.Dodo tarafından banlanmam ve Yasaklı ilan edilmem gibi. Sunucuya zarar vermeye dair bir hareketim hiçbir zaman olmadı. Hesap Şifremi arkadaşıma vermem dışında. Bu da şahsi kararımdı. Yine olsa yine veririm. Sunucunun yarısı hesap değiştirirken ne hikmetse benim Hesabım göze battı ama yine de kural kuraldır Hesap paylaşımın'dan ban yememe bir lafım yoktur. Ancak Yasaklı ilan etmeye kimsenin hakkı yoktur. Eski adminleri Enes'in arkamızdan küfürlerini kadronun yarısı duymasına rağmen , Bize arkadaş gibi yaklaşan insanların sesinin çıkmaması da bizim/benim uzaklaşmamızdaki etkenlerden biridir. Abi / kardeş dediklerimiz aslında öyle olmadığının , SA:MP ortamında her zaman menfaatin önemli olduğunu bize/bana öğrettiğiniz için teşekkürler Safari. Size de bize de başarılar.

Hypnos

Alıntı yapılan: theVèlksor - 24 Nisan 2020, 00:44:55
Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Nisan 2020, 03:36:02
Kısa süreli bakım sürecine girdik. Yaşadığımız kayıplar ve hataları düzeltmek için güncelleme/revizyon yapmamız gerekecek. Cuma gününe kadar dönmüş oluruz. Zaten döndüğümüzde duyarsınız. :)

Revizyon dediğin Safariden atılan iki tane A7 yi yani Buğra ve Baranı kadroya getirip iki tane sistem ekleyip 😂 bakıma almak mı? Orada başarılı olsalardı atılmazladı 😂😂😂😂

Öncelikle yeni başlanan bir projede böyle eski ve kirlilik dolu bir olayın günyüzüne gelmesindan dolayı ne diyebileceğimi bilmiyorum ancak cevap vermem gerekirse ;

2014-2016 Yılları arasında görev aldığım ve başında ümitle başlayıp sonunda hüsranla biten bir işti benim için.Göreve başladığım günden bıraktığım güne kadar haksızlık,ön-yargı,torpil vesaire görmediğim bir durum kalmadı diyebilirim,her zor an'da ve her yardıma ihtiyaç duyulduğunda ordaydım hiç bir yönetim-üst yönetim-yüksek yönetim üyesi bunun karşıtı bir yorumda bulunamaz.Yüksek Yönetim (A7) görevine geldiğim bitmiş ve çöküşü yaşayan bir sunucunun A7'si olmuştum ve başımdaki adam Ahlali-Ailevi değer nedir bilmeyen karşısındaki kişinin karakterini hiçe sayan bir insandı(Turgut).Buna rağmen yanımdaki @sentinel (Emre) ile farkındalık ile birşeyler yapmaya çalıştık ne kadar önümüze engel konulduğunu ne kadar aşşağılandığımızı ne kadar küçük düşürüldüğümüzü hayal bile edemezsiniz,diyeceksiniz ki madem öyleydi neden bırakmadınız ? Bir karaktersiz yüzünden o kadar emeğimizi çöpe atamazdık,geldiğimiz mevkii ve yetki gereğince kadro ve rol yönetimleri vb. gibi durumları yönetmeli ve düzenlemeliydik ama gelin görün ki nefes alırken bile birinden izin almamız gerekiyordu sonrasında ise ''Bunu neden düzeltmediniz ?,Bu neden böyle ?,Siz burda ne işe yarıyorsunuz ?'' gibi sorular karakterimiz-özgüvenimiz-şahsiyetimiz hiçe sayılarak küfürler saydırıldı,Turgutun görev arkadaşı ve şuan A8 ve Pawn-Coder görevlerine devam eden @Kraus bunları bire bir görmüş ve duymuştur ama gelin görün ki Turgut'tan korkusuna sesini çıkarmadan yoluna devam etti,sonra noldu sabrımız sınanmaya başlandı bi yerden sonra ''Pik'' noktası dediğimiz o tavan noktaya geldik işlerimizi yapamıyor,sürekli aşşağılanıyorduk şikayet etmemize rağmen Turgut adlı şahıs ana-avrat diye tabir ettiğimiz şekilde küfür ederek sunucuyu dizginlediği için göz ardı ediliyordu sonrasında @Kraus ile takıştı ve sürtüşmeler başladı görevine zor verildi bize 1 yıl boyunca kan kusturan adamı defalarca şikayet etmemize rağmen bir yetkisi bile alınmadı,ancak Alperen'le tek sürtüşmesinde görevine son verildi,nasıl giderse gitsin sonuç olarak artık yönetimde söz sahibi olabiliyoruz diye düşündük bu sefer işler değişti,sunucunun dışlanan ve sadece oyuna bakan A7'si konumuna geldim kimse iletişime geçmiyor,güncellemeri bile geldikleri zaman görüyordum yinede göreve devam edip şuan sözde yüksek yönetim-üst yönetim görevlerinde bulunan arkadaşları yetiştirmeye devam ettim,sonrasında @sentinel (Emre)'ye tak etti ve ayrıldı.Tek kalmıştım bir taraftanda Annemin hastalıklarıyla uğraşıyordum ve bütün yönetim işlerinede tek başıma koşturuyordum bunu fark eden ve psikolojik olarak yıprandığımı gören akbabalar harekete geçerek arkamdan çok güzel kuyumu kazarak ayağımı kaydırmayı başardılar,neden mi başardılar ? Çünkü A8-SO görevi yapan annemin/ailemin ve neler çektiğimi bilmelerine rağmen bu oyuna geldi/gelmiş gibi yaptı ve görevime son verdiler görevime son verilen söz ise ''Önce sen gideceksin Emre gitti,sana anca kısmet oldu'',emeklerinin aslında boş ve emek ne bilmeyen insanlara gittiğini fark ettiğin o an çok acı oluyor. Ne hikmetse ilerleyen 1-2 günde yan çarım gibi görünen çakma bir ''Buğracan'' direk yerimize A7 pozisyonunda görev aldı.İşte o an anlıyorsun ki emeklerinin çoktan boşa çıkmış,değer bile verilmemiş diyorsun.Sonrasında ne mi oldu ? Kime yazarsam yazıyım iletişime geçmeye çalışırsam çalışıyım cevap dahi verilmedi,şuan yönetimde bulunan ve bizim yetiştirdiğimiz çoğu insanda sırtını döndü,düşmanmışız gibi davrandı ve dışlandık,sonrasında devam eden yönetimlerdede aynı durumlar gerçekleşti ve farkettiğim en önemli şey,göreve geldiğinizde emekleriniz çoktan çöpe atılmış ve yok sayılmış oluyor,bu yazılanlar ise olayların sadece 4/2'si sayılır.Zamanında çöküşten aldığımız ayaklandırarak online rekoru üstüne rekor kırdığımız bir yerde hepimizin emeklerini yok sayıldığını anladığımızda hepimiz için kapanan bir sayfandı böyle yeni bir projede bu konuları konuşmak istemezdim ancak ''Kadrodan atılan'' tabirinizin açıklamasını yapmak istedim,şimdi size iyi forumlar,İki tarafada bundan sonraki yolunda başarılar...

Shy

Yapılan güncelleme ile birlikte;

Birlikler artık ONAY alabilmek için Admin insiyatifine kalmayacak. Kendi yaptıkları işlemler ile puan toplayacaklar. Belirlenen sınıra ulaştıklarında ONAYLI ibaresini kazanacaklar. Puanlar sadece ONAY için değil hediye kazanımlarına da yol açacak.Oyun içerisindeki Görev/Başarımlar ile bağlantılı güncellemeler olacak. Güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.

İl-legal Kafes Dövüş Map'i ve Etkinliği:

Son düzenlenme: 24 Nisan 2020, 19:24:18 Alpha

Muteo

• Açıklar kapatıldı.
• Anticheat güçlendirildi.
• Hurdaya çıkartma ve Zırh sistemi

• +10 seviye olmalısınız.
• Günde sadece bir araç hurdaya çıkartabilirsiniz.
• /kilitkir ile levye kullanarak aracın kilidin kırabilirsiniz eğer kilit seviyesi 5 ise kırılmaz. (Eğer alarmı varsa polislere bildirim gider)
• /duzkontak ile alet çantası kullanarak araca düzkontak yapabilirsiniz eğer anahtar tanıma sistemi seviyesi 5 ise kırılmaz. (Eğer alarmı varsa polislere bildirim gider)
• Aracı hurdaya çıkarttığınızda Galeri Fiyatı/8 TL kazanırsınız.
• Hurdaya çıkartılmış aracınızı hurdadan çıkartmak için çekici çağırıp tamir noktalarından /aracyukselt yapıp Hurdadan çıkart seçeneğine tıklayarak Galeri Fiyatı/6 TL karşılığında hurdadan çıkartabilirsiniz.

» Zırh Sistemi
• Oyuncunun zırhı nametag'da ARM olarak gözükmektedir.
• Oyuncunun eğer zırhı varsa ve gövdesine ateş ederseniz zırhı azalır, eğer gövdesine ateş etmezseniz canı azalır ve canı 0 olduğunda yaralıya düşer.

• Camii haritası ve /namaz komutu eklendi.

• Araç tamir sistemi eklendi.

• /tamiret ile Alet Çantası kullanarak aracınızı tamir edebilirsiniz.

• Silah hasarları arttırıldı.
• Döviz sistemi eklendi.

• Dolar alış/satış fiyatları, oyun içi alış/satışlara göre değişmektedir.

• Bagaja eşya koyma eklendi.
• Evi sisteme satma eklendi.
• Evlere vergi sistemi eklendi.
• Kumarhande sistemindeki şans oranları arttırıldı.
• Meslek kazançları düzenlendi.
• Yeni balıkçı haritası eklendi.

Son düzenlenme: 24 Nisan 2020, 21:15:01 Muteo

Dr.Dodo

Bi foruma uğrayım dedim. Başka sunucunun konusunda linç yemem sıkıntı değil fakat linç eden insanlar üzdü. @Alpha 'yı hesap paylaşımından banladım diye hatırlıyorum ama yasaklı diye banladığımı hatırlamıyorum açıkçası. Yaptıysam da doğru bir davranış değil. @Hypnos ve @sentinel  de beni helperden admine çıkartan ve ardından A3'e kadar çıkartan kişilerdir. Çocukluk yıllarımda çok yardımları oldu. Fakat yorum yaparak söylüyorum (O zamanları çok net de hatırlıyorum.) birbirleriyle bir yerden sonra anlaşamadıkları için teker teker gittiler. Sözde yüksek yönetim ve üst yönetim ekibini yetiştirdik dedikleri de sadece Burhan ve ben. Ki Burhan'ı da tamamen onlar yetiştirdi diyemem açıkçası. Safaride üstüm olan bazı kişiler benim için değerlidir. Ama kişilik olarak değerlidir. Yönetim olarak bir çok hataları olmuştur ve benim de hatalarım olmaktadır. Safari'de admin olarak değil ama arkadaş olarak özlediğim kişiler tabii ki de ilk ekibe girdiğim zamandaki kişiler. Emre - Buğra - Fehim - Atalay Abi - Yunus Abi - Enes - Baran bunların başındadır. Bu kişilere karşı herhangi bir düşmanlığımın olması mümkün değildir. Fakat aralarından soğuk olduklarım var açıkçası.

Konunu biraz kirletmiş gibi oldum @Jarveus  Kusuruma bakma. Durup dururken bir etiketlenme gördüm ve okuduklarıma cevap verme gereği duydum. Umarım projenizde başarılı olursunuz.

rekcahml

Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 08 Mart 2020, 20:38:47
Atalay abi varsa bu iş tamam, projenin başarısı hakkında hiç kuşkum, şüphem yok. SA-MP ortamının böyle bir sunucuya ihtiyacı vardı. Sabırsızlıkla bekliyoruz!
Aynen.

Jarveus

Alıntı yapılan: rekcahml - 26 Nisan 2020, 15:46:20
Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 08 Mart 2020, 20:38:47
Atalay abi varsa bu iş tamam, projenin başarısı hakkında hiç kuşkum, şüphem yok. SA-MP ortamının böyle bir sunucuya ihtiyacı vardı. Sabırsızlıkla bekliyoruz!
Aynen.

Estağfurullah. Alakası yok. Ben olduğum için çıkan kötülükler bile mevcut. Hiç kimse kusursuz değil. Her zaman dediğim gibi eğer hata ve gaflete düşersem uyarın.

bajiora

Bence herkes geçmişini unutmuş neyse Başarılarç @Jarveus.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 18:31:03 bajiora

Shy

Alıntı yapılan: bajiora - 27 Nisan 2020, 02:15:45
Bence herkes geçmişini unutmuş neyse Başarılar @Jarveus.
Unutmamak gerek Barışım

AeoNW01f

Goddew

Hudların acilen değişmesi gerek, o kadar üstünde oynanmış ki kalitesi düşmüş.
 :/

Jarveus

Alıntı yapılan: Rotex - 02 Mayıs 2020, 18:46:40
Hudların acilen değişmesi gerek, o kadar üstünde oynanmış ki kalitesi düşmüş.
 :/

Değiştirdik. Güncelleme zamanı yeni Hud tasarımını görebilirsiniz. 🙏🏻👌

Jarveus

Sistem Adı : Kan Tahlili Sistemi (Sağlık Oluşumu Özel)
Sistem Üreticisi : Muteo
Sistem Komutları : /kantopla , /kantahlil
Sistem Açıklaması :
Çıkan çatışmalarda kurşun yiyen kişiden düşen kan kaybolmuyor ve /kantopla yazıp İstanbul Sağlık Müdürlüğünün Adli Tıp biriminin kan tahlili yapmasını sağlıyor. Toplanan kan hastahaneye götürülüp /kantahlil komutunu kullanarak Kanın sahibini öğrenmenizi sağlamakta. Artık İSM ve Istanbul Emniyet Müdürlüğünde ki Olay Yeri İnceleme birimi aktif olacak.

Sistem Resimleri :

mtb

Sunucumuzdan etkinlik görüntüleri.Sonu çok iyiydi katıldığı için herkese teşekkürler.
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2020, 02:25:33 M T B

2017-2025

NikolaiS

Atalay abinin olduğu bir sunucunun kalitesiz olma gibi bir durumu olacağını sanmıyorum.
Diğer bir yandan kadroda dostluğum, geçmişte temaslarımız olduğu kişilerde bulunuyor. Hepsi de işinde en iyileri.
Gönülden başarılar diliyorum, yaparsanız siz yaparsınız.
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2020, 15:55:19 RuamleS