GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Merhabalar GTAMulti ve ReverseRP kullanıcıları. Aldığımız güncelleme ve bakım kararları için açıklama yapıyorum. Forum v0.1 sürümüne geçiş yaptı.
(TIKLA)
Ek olarak ise oyun modunu v0.0.7'ye geçirdik. v0.0.8 çalışmaları ise başladı. Forum tanıtımızda sistemler ve haritalar ile ilgili çalışmalarımız mevcut. uy****rucu sisteminde güncellemeler,silah sisteminde güncellemeler yapıldı. Ayrıca yeni bir hap sistemi yapımı,döviz (TL,Euro,Dolar) sistemi, Kuyumcu sistemi (altın,pırlanta,gümüş) v0.0.8 güncellemesi ile gelen sistemler olacak. Tüm güncelleme takipleri için >> TIKLA

Sunucu açılışını v0.0.9 yada v0.1.0 ile yapıp sizlere kaliteli ve yüksek perfomanslı bir mod sunmayı planlıyoruz. Teşekkürler, beklemede kalın!
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 00:17:54 Jarveus

DracDonix

Daha gelişmiş sistemler ile oynamak haz verir. Bekliyorum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

claudia

Başarılar arkadaşlar, kolay gelsin.

hinbo24

Muteo

Alıntı yapılan: hinbo24 - 19 Mart 2020, 12:04:37
Sunucu aktif te insan bir ip paylaşır.
Sunucu bakımda cuma veya cumartesi günü akşam saatlerinde açmayı planlıyoruz.
Konuda zaten ip adresi bulunmakta.
Alıntı yapılan: Reverse Roleplay
Sunucu Sitesi: https://www.reverse-rp.com    |    Sunucu Adresi: samp.reverse-rp.com / server.reverse-rp.com (13.03.2020 - 20.00)    |    TS3: ts3.reverse-rp.com(AÇIK)   

Jarveus

Sunucu açılış tarihi olarak 21.03.2020 Saat 20:00 olarak öngörülmekte. Yeni bir güncelleme haberi! Güncelleme ile modumuzu v0.0.8'e getirmiş bulunmaktayız. Ayrıca forumda çalışmalarımız da sürmekte. Karakter paneli entregresi başlamış bulunmakta. Profil sayfası güncellendi. Artık oyundan karakterlerimizi forum'a bağlayabiliyoruz. TS3 adresimizi de " ts3.reverse-rp.com" aktif olarak kullanmaktayız. Tüm güncelleme takipleri için >> TIKLA

Edit; sistemler kısmımıza yeni sistemler ekledik!

xkutaybi

İPŞİR

Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. Bakıma alındıktan sonra çok geliştirildi.

DeMorgan

Alıntı yapılan: İPŞİR - 21 Mart 2020, 16:25:16
Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. Bakıma alındıktan sonra çok geliştirildi.
Sen beni hatırlamazsın ama ben de senin sayende Şehr-i Alem'de başlamıştım role be ibrahim abi. Yıllar sonra yeniden burada başlıyoruz o zaman!

Jizzy

mtb

Kaç gündür sunucu bomboş muhtemelen kapanacak.

2017-2025

Eamon

Aceleye getirip açıyorsunuz sunucuyu, bir kitleye ulaştıktan sonra açarsanız daha iyi olurdu.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Ranthiel

Alıntı yapılan: Metafor - 28 Mart 2020, 18:44:29
Aceleye getirip açıyorsunuz sunucuyu, bir kitleye ulaştıktan sonra açarsanız daha iyi olurdu.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Jizzy

<15:17:15> Trying to resolve hostname ts3.reverse-rp.com
<15:17:17> Trying to connect to server on ts3.reverse-rp.com
<15:17:17> Disconnected from server (server version is too old for command)

teamspeak 3 sunucunuza bağlanırken böyle bir hata alıyorum neden? çözümü varsa yardımcı olur musunuz ?