GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Vengeance - 10 Mart 2020, 20:01:09
farklı bir tat

Farkındalığını yaratmaya çalışıyoruz. Teşekkürler 🙏🏻
Alıntı yapılan: abatay1991 - 11 Mart 2020, 07:26:37
güzel şeyler olucak başarılar diliyorum.

Hiç olmuyorsa da azıcık yüzümüz gülecek bu kırgın günlerde. Teşekkürler 🙏🏻

Wisdom

İPŞİR

sweezy

Goddeww

Xchatt

Şahsen türk konsepti yabancı konsepten daha hoş bence fakat tutmaz gibi bir algı var , niye tutmasın tutar :)) başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Goddeww

Alıntı yapılan: Xchatt - 11 Mart 2020, 20:27:24
Şahsen türk konsepti yabancı konsepten daha hoş bence fakat tutmaz gibi bir algı var , niye tutmasın tutar :)) başarılar.

Teşekkürler, o tarz algıya sahip insanlar eskiden yaşadıkları olaylardan dolayı olabilir pek emin değilim ama gayet hoş oluyor insandan insana yine değişir tabii ki. Tekrardan yorumunuz için teşekkürler gelişmeler için discord sunucumuzda takipte kalabilirsiniz.

Cruza

Yetersiz yahut acele edilerek açılmış bir tanıtım olmuş. Piyasada Türk konseptli sunucu bir tane var, rakip olarak çıkarken tamamlanmış bir forum, özenle hazırlanmış sistem tanıtımları ve daha düzenli bir tanıtım beklerdim. Başarılar dilerim Atalay umarım istediğiniz gibi olur.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Jarveus

Alıntı yapılan: Cruza - 11 Mart 2020, 22:20:25
Yetersiz yahut acele edilerek açılmış bir tanıtım olmuş. Piyasada Türk konseptli sunucu bir tane var, rakip olarak çıkarken tamamlanmış bir forum, özenle hazırlanmış sistem tanıtımları ve daha düzenli bir tanıtım beklerdim. Başarılar dilerim Atalay umarım istediğiniz gibi olur.

Öyle oldu eksikleri hızlı kapatabildiğimiz için açılmaya girdik. Hem benim izin zamanım haftaya çok yoğun olacağım. Kusura bakmayın. Düzelteceğiz.

Wisdom

Jarveus

Konunun düzenine el atılıp, konuda değişikliğe gidilmiştir.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Cruza - 11 Mart 2020, 22:20:25

Katılıyorum.

Başarılar dilerim. Umarım dilediğiniz gibi olur.

gercekleracidir

Tanıtımda çok yazı olması, detay vs. pek önemli değil bence sunucu açıldıktan sonra düzeltirler zaten. Buna neden bu kadar takıyorsunuz ki? Neyse, başarılar.
Son düzenlenme: 12 Mart 2020, 16:18:55 Flexman
Kendi dünyamın tanrısıyım.

Goddeww

Konuya aşırı takılmaya gerek yok, zaten yaptığımız işler sizlere ulaşsın diye açılmış bir konu, konu tasarım olarakta gayet şu anlık yeterli düzeyde. İleride güzel bir düzeltme gelirse bilemem. Teşekkürler yorumlarınız için.