GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenant Roleplay - Fort Carson - V2 - Aktif!

Başlatan Revenant Roleplay, 30 Ekim 2017, 16:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revenant Roleplay

Güzel yorumlarınız için teşekkürler,sizler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve bu böyle devam edecek :)

Pablo

Hayırlı Olsun Başarılarını Dilerim inşallah server güzeldir :)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

taliskaan

Alıntı yapılan: Silver - 06 Kasım 2017, 00:13:45

Alıntı yapılan: KraLKaan - 05 Kasım 2017, 20:24:19

Atacağım yorum kimseye hakaret veya sunucuysunucuya kötüler değil hatta zamanım olunca uğramak isterim 22 kişi olmuş bi RP güzel rolerrolere imza atmanız bekliyorum. Şimdi yorumum gelirsek tanıtımı tam anlamıyla okumadım konsept alıntı midir çünkü 1 sene önceki açılan ve lsde enkaz rolü olup fcye geçen bir sunucu vardı atrantos suan reklam yapmıyorum çünkü 1 yıl önce adminler kavga edip rpyi kapattılar. Eğer alıntılar soylermisiniz iyi roller.

Konsept açıldıktan bir gün önce Santos konseptliydi, bir anda şehirler saldırıya uğradı,  insanlar Santos'tan F-C'a göçüş yaptılar. Şimdi sen bizim emeğimizi görmezden gelip sunucuyu baltalamaya çalışırsan şu yaptıklarınla beraber kendi çevren etrafında emeğe saygın yok demektir. Başka bir sunucunun konsept'i bizleri ilgilendirmez. Bunu burada sunucu adı vererek reklam haline sokamazsın. Her açılan Fort Carson alıntı olmuyor. Eğer böyle bir şey düşünüyorsan ki nasıl böyle bi düşünceye kapıldığın hakkında da fikrim yok, o halde açılan Santos üzerinde ki tüm sunucular özenti kapsamına girer senin kafanda. Herneyse.. Ne kadar iyi veya kötü olsada yorum için teşekkürler. Umarım yazdıklarımdan birşeyler çıkartabilirsin.
yalan söylemem grk yok ben soru sordum senin yorumunuda beğenmedim sana değil sunucu hakkında bilgi almaya çalışıyor ve bilgi topluyorum. FC rolleri görünmesi bir rol geçen sene atrantos kapandı sayfası bile yok ve reklam yapmaya çalışmıyorum yorumumda  kin yok yada okuma iyi roller dilerim

imza elle atılır

Aytuğ

taliskaan

Konuşmaları gözüme battığı için sunucuda bi göz atmayı düşündüm tamam map fena değil atrantos benzemiyor lakin roller felaket selâmün aleyküm diyerek giriyor cevap yazınca da  B Kes yok rol gir ulan hatanı  duzeltte gel sabaha kadar rol yapalım fazla user olsa ne yazar iyi roller
Son düzenlenme: 06 Kasım 2017, 21:56:52 KraLKaan
imza elle atılır

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Kasım 2017, 21:55:41

Konuşmaları gözüme battığı için sunucuda bi göz atmayı düşündüm tamam map fena değil atrantos  benzemiyor lakin roller felaket selâmün aleyküm diyerek giriyor cevap yazınca da  B Kes yok rol gir ulan hatanı  duzeltte gel sabaha kadar rol yapalım fazla user olsa ne yazar iyi roller

Birincisi,bu kişi ile ilgili işlemler yapıldı.Ayriyeten,Atrantos roleplay ile ilgili alakamız yok.Benzemememesi çok normal bu sebepten dolayı.Teşekkürler.

Burky

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: Sky - 08 Kasım 2017, 06:05:30

Çalıntı isim.

Kimden çalıntı yaptığımızı açıklarsanız biz de açıklamamızı yaparız.Şuan böyle bir isimle açık olan tek Türk sunucusu biziz.Önceki sunucular bizi pek fazla ilgilendirmiyor.

Kronos

Hayırlısı olsun hakkınızda iyi roller dilerim. / Başarılar

alicaliskan

Başarılar fakat ilk siteyi açıp ondan sonra sunucuyu açsanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum :)

Xobho

İlk başta ön yargılarım vardı fakat sunucu beklediğimden iyi çıktı.Sürekli kendini geliştiren senaryoya göre ilerleyen eğlenceli bir sunucu.Baltalamaya çalışanlar her sunucuda çıkıyor.Önemli olan yıkıcı değil yapıcı olmak.

Revenant Roleplay

Alıntı yapılan: Krono$ - 08 Kasım 2017, 13:14:28

Hayırlısı olsun hakkınızda iyi roller dilerim. / Başarılar

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Ali- - 08 Kasım 2017, 17:55:17

Başarılar fakat ilk siteyi açıp ondan sonra sunucuyu açsanız daha mantıklı olacağını düşünüyorum :)

Forum yakında geliyor,teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Xobho - 08 Kasım 2017, 18:43:01

İlk başta ön yargılarım vardı fakat sunucu beklediğimden iyi çıktı.Sürekli kendini geliştiren senaryoya göre ilerleyen eğlenceli bir sunucu.Baltalamaya çalışanlar her sunucuda çıkıyor.Önemli olan yıkıcı değil yapıcı olmak.

Güzel yorumunuz için teşekkürler :)

Rollowex

Revenant Roleplay

ReaT

Hikayeniz mükemmel,başarılar dilerim.