GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Repentless Freeroam ≫ 0.3DL ≪ Eğlencenin Yeni Adresi! [RPT Açık-Beta]

Başlatan CoppeR`, 14 Temmuz 2018, 17:23:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CoppeR`

www.repentless-freeroam.tk

Türkiyenin güncel 0.3DL sürümünde faaliyet gösteren Freeroam sunucusu.

Repentless Freeroam, tam olarak 2018 yılında hayata geçmiş ve 0.3DL sürümündeki Freeroam sunucu eksikliğini görmemizle kararı verilmiştir.
0.3DL sürümünün getirdiği yenilikleri ve özellikleri kullanarak güncel bir Freeroam deneyimi vaad etmekteyiz. Tanıtımı okuduğunuz anda sunucu tamamen eldeki imkanlarla kurulmuş ve gelen tepkilere göre geleceğini şekillendirme yolunda olacak. Bu yüzden iyi/kötü eleştirileriniz hayati arz taşımaktadır. Bug bildirimi gibi durumları özel mesaj yoluyla bana iletirseniz sevinirim.

* sistemler düzenlenecektir.

IP: 94.23.208.199:2552
Maksimum Oyuncu: 20
Dil: Türkçe

Discord: https://discord.gg/bkwPKGT

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2018, 04:10:29 CoppeR`

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Tyranus

Yesil

Piyasanın daimî sunucularından olmanızı temenni ediyorum. Modunuza bakmadım daha, mod bakımından yorum yapmayacağım.

LanceX

Eğer diğer freeroamlardan farklı, kendinize özgü sistemleriniz de olacaksa, modu kesinlikle açık beta yapmamanızı öneriyorum. Kendim zamanında o hataya düştüm, sizin de düşmenizi istemem. Başarılar, kolay gelsin.

CoppeR`

Alıntı yapılan: .Xsong - 14 Temmuz 2018, 23:44:49

başarılar  :helal:

Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Yesil - 14 Temmuz 2018, 23:46:39

Piyasanın daimî sunucularından olmanızı temenni ediyorum. Modunuza bakmadım daha, mod bakımından yorum yapmayacağım.

Şuan olarak bütçe, birkaç bug gibi sorunlar olsa da belli bir oyuncu kitlesine ulaşırsa seve seve devam etmeyi düşünüyorum, yorum için teşekkürler :)

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 15 Temmuz 2018, 00:25:56

Eğer diğer freeroamlardan farklı, kendinize özgü sistemleriniz de olacaksa, modu kesinlikle açık beta yapmamanızı öneriyorum. Kendim zamanında o hataya düştüm, sizin de düşmenizi istemem. Başarılar, kolay gelsin.

Mod tamamen benim tarafımca kodlanıyor fakat şu an o kadar özgü sistemde yok açıkçası, beta sürüm yapma sebebim tam bir V1 için oldukça eksiklerinin bulunması, açık beta olmasını da daha fazla oyuncuyla test etme imkanı için düşündüm. Umarım sizin gibi pişman olmam, yorum için çok teşekkürler :)

TRSinan28

0.3DL'nin kullanımı yaygınlaşınca tutabilecek bir sunucu gibi görünüyor.0.3DL sürümü şuan genellikle Roleplay sunucuları için kullanılıyor.Tüm sunucular yavaş yavaş 0.3DL'ye geçse iyi olurdu.Başarılar dilerim,kolay gelsin.

Jizzy

Başarılar fakat tutmaz Bevada siteden server acıyorsunuz kimse gelmez GAME OVER  :hayir:

CoppeR`

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 15 Temmuz 2018, 17:37:10

0.3DL'nin kullanımı yaygınlaşınca tutabilecek bir sunucu gibi görünüyor.0.3DL sürümü şuan genellikle Roleplay sunucuları için kullanılıyor.Tüm sunucular yavaş yavaş 0.3DL'ye geçse iyi olurdu.Başarılar dilerim,kolay gelsin.

0.3DL üzerindeki eksikliği görerek böyle bir işe kalkıştım sizinde dediğiniz gibi, belli bir kitlesi olan sunucular 0.3DL sürümüne geçiş yapsa tutunabilecek durumda değiliz zaten, kabul ediyorum bunu :helal:

Alıntı yapılan: OmerReis - 15 Temmuz 2018, 17:51:03

Başarılar fakat tutmaz Bevada siteden server acıyorsunuz kimse gelmez GAME OVER  :hayir:

Görüşünüz için teşekkürler fakat ön yargıya gerek yok, gelen geliyor.

Levi

Ultra Host size bedava tarifede 20 kişilik bir sunucu veriyor fakat oyuncu sayısı 10'u geçtiğinde sunucuda lag başlıyor ve ufak bir saldırıda sunucular kapanıyor. Paralı hosta geçmezseniz bu iş yürümez.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

merttttttt

CoppeR`

Alıntı yapılan: Levi - 15 Temmuz 2018, 20:36:53

Ultra Host size bedava tarifede 20 kişilik bir sunucu veriyor fakat oyuncu sayısı 10'u geçtiğinde sunucuda lag başlıyor ve ufak bir saldırıda sunucular kapanıyor. Paralı hosta geçmezseniz bu iş yürümez.

11-12 kişiyle oynadık pek lag sorunu yaşamadık, VDS fiyatları bu haldeyken biraz zor duruyor :maalesef: Yorum için teşekkürler

Alıntı yapılan: GirayÖzkan - 15 Temmuz 2018, 20:44:11

Başarılar dilerim.

Teşekkürler

Alıntı yapılan: merttttttt - 16 Temmuz 2018, 00:01:12

oh oh süper süper, kupır abim yapar.

:evet:

CoppeR`

Alıntı yapılan: Comandante - 17 Temmuz 2018, 07:41:22

Sunucuya 06:00 saatlerinde girdim bakmak için, Latino diye birisi vardı. O arkadaş ile güzel bir sohbet ettik, hem güzel sunucu hem de insanları güzel. Bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum, keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle...

Yorumunuz için çok teşekkürler :evet: