GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Realife Roleplay ~ www.realiferpg.com ~

Başlatan Alchemist, 06 Haziran 2017, 23:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alchemist

BAŞLANGIÇ
Herkese merhabalar! Sunucunun temellerini atmaya 2014 yılında başlanmıştır. Zaman sorunumuz olmadığı için uzun vadede çok başarılı sistemler yazıldı, oyuncular için yeni rol ortamları geliştirildi ve tamamen role dayalı bir sunucu olmak için herşey yapıldı. Son aşaması olan tanıtım aşamasına gelen proje siz oyuncuların hizmetine sunulmuştur.

BİR İLKE İMZA ATIYORUZ!
Evet, bir ilke imza atacağız. Hatta bir tane değil bir sürü ilke imza atacağız. Bu ilklerden bazıları şunlardır; şirket sistemi, anlık canlı borsa sistemi ve fabrika sistemi bunlardan bazıları. Bu sistemlerin temel amaçları oyunda paranın mesleklerden kazanılması değil de, rol yapılarak kazanılmasıdır ve ikinci amaç da gerçekte sıklıkla gördüğümüz şeylerin oyuna entegre edilmesidir. Oyuncular saatlerce CP toplayıp meslek kasmasın da, rol yapıp eğlenerek para kazansın istiyoruz.

HERŞEY ROL İÇİN
Sunucumuzun temel ilkesi herşeyin rol için olması ve gerçek hayatta ki sistemleri oyuna entegre edip çeşitli rol ortamlarının açılmasına olanak sağlamaktır. Çete üyesi bir karakteri canlandırıyorsunuz ve çok canınız sıkıldı. Boş ve uygun bir araç buldunuz, çalmak istiyorsunuz. Hemen /rapor komutuyla admine haber veriyorsunuz ve yetkili admin gelip sunucunun durumuna göre rolünüze altyapı sağlıyor. Bu şekilde aklınıza gelecek oyuna entegre edilmesi olağan ve gerçek dışı olmayan rolleri yapmanıza izin ve destek veriyoruz. Kısacası sınır yok ve tek sınır isteklerinizin gerçek dışı olması. Çünkü temel amacımız da belirttiğimiz gibi: "Herşey rol için."

EKİP

Kurucu

Alchemist: Proje Sahibi & Mod Geliştirici
Really?: Proje Sahibi

Genel Yetkili

Blak: Birlik Sorumlusu & Harita Geliştirici
Empezar: Birlik Sorumlusu

Oyun Yetkilisi

Aaron: Oyun İçi Yetkili
eastb: Oyun İçi Yetkili

Forum : www.realiferpg.com
Son düzenlenme: 06 Haziran 2017, 23:50:26 Alchemist

SpooK

Başarılar, oynamak isterim rol iyi gelir. Kolay gelsin. :)

YOTUBUE KANALIM
ABONE OL

Empezar

Yarın saat 22.30' da bir aksilik çıkmazsa test sunucusunu açıyoruz, sunucumuza tüm sa-mp roleplay ailesi davetlidir. İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 18 Haziran 2017, 02:09:11 Empezar

LargeBoy

Başarılar.-Kolay Gelsin

Unutmaki Başarıya giden yol başarmaktan geçer.

Alchemist

Sessizsound

Sunucu çok güzel forumdan sistemlere göz attımda mükemmel herkez gelmeli bence.

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Alchemist

Sunucu açılış tarihi 30.07.2017 19:00 Pazar günü olarak belirlenmiştir.

Kiproo

Alchemist

Maximillian

Bu kadar kaliteli ve sağlam bir sunucunun az oyuncu çekmesi çok saçma. Aşırı zor olması belkide oyuncuları uzaklaştırıyor. Basit sunucularda basit oyuncu olmaktan iyidir.
Son düzenlenme: 01 Ağustos 2017, 21:11:01 Maximillian

Yigit0204

KARAKTER BAŞVURULARI YAVAŞ KABUL EDİLİYOR BİRAZDAHA HIZLI OLURSANIZ SERVERİNİZDEKİ OYUNCU SAYSI ARTACAKTIR.

Yigit0204

ARKADAŞLAR BELKİ YORUMUM KALDIRILACAK, AMA BU MOD RODEO RPG'DE KULLANILMAKDADI 2-3 SENE ÖNCE BİLEN BİLİR GÖZ ATSIN FORUM BAŞVURUSUNUDA HATALAR VAR ! SİSTEMDE HATA VAR BAN YEDİM GİRER GİRMEZ Rocky_Scaletta

Alchemist

Alıntı yapılan: Yigit0204 - 01 Ağustos 2017, 19:58:52

ARKADAŞLAR BELKİ YORUMUM KALDIRILACAK, AMA BU MOD RODEO RPG'DE KULLANILMAKDADI 2-3 SENE ÖNCE BİLEN BİLİR GÖZ ATSIN FORUM BAŞVURUSUNUDA HATALAR VAR ! SİSTEMDE HATA VAR BAN YEDİM GİRER GİRMEZ Rocky_Scaletta

Sunucuya giriş id niz ile giriş yapınız.

Yigit0204

Alıntı yapılan: Alchemist - 01 Ağustos 2017, 20:25:43

Alıntı yapılan: Yigit0204 - 01 Ağustos 2017, 19:58:52

Sunucuya giriş id niz ile giriş yapınız.

KARDEŞİM 10 KİŞİLİK EKİBİM VAR, OYUNA GİRDİĞİMDE DİREKT BANLANDIM, KİCK YEDİM GİRDİĞİMDE BANLIYDIM BANLAYAN SİSTEM SEBEP . KARDEŞİM HİLE - PACK - CLEO VS KULLANMADIM 2014'DE RODEO DA GÜZEL BİR MAL VARLIĞIM VARDI BENİ BAZI ADMİNLERİNİZ TANIR ESKİ KADRODAN. BANIMI AÇILMASINI İSTİYORUM HERHANGİ BİRŞEY KULLANMADIM 10 KİŞİLİK EKİBİM İLE GİRİŞ YAPACAĞIZ. Oyun İD : 468 Nick : Rocky_Scaletta