GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GokayA99

Arkadaşlar. Bugün itibariyle client kullanımına geçilecektir. Bununla birlikte bir çok sistem geliştirildi hepinizin bizden istediği bir çok AR-GE oyuna entegre edildi developer ekibimiz halen çalışıyor.Hayırlı olması dileğiyle gelişmeleri size forumdan ve buradan bildireceğiz kalın sağlıcakla !

Gökay

GokayA99

Client hazır bir şekilde hizmetinize sunulmuştur. Denedik ve hileler artık giriş yapamıyor bildiğimiz tüm hileleri engelledik artık bilmediklerimiz olucaksa da tek tek engellenecek yenilik için çalışıyoruz.

Sunucuya Giriş yapabilirsiniz - https://s7.dosya.tc/server18/33crc2/Rain_Roleplay_Client.exe.html Clientimiz ile

Gökay
Son düzenlenme: 28 Ekim 2020, 19:07:32 GokayA99

Anka

Sunucumuz betadan çıkmıştır, v1.3 güncellemesi ile client kullanarak yolumuza devam ediyoruz.
Güncelleme notları için tıklayınız.

Client hazır bir şekilde hizmetinize sunulmuştur. Denedik ve hileler artık giriş yapamıyor bildiğimiz tüm hileleri engelledik artık bilmediklerimiz olucaksa da tek tek engellenecek yenilik için çalışıyoruz.
Sunucuya giriş yapabilirsiniz - Buraya tıklayarak clientimizi indirebilirsiniz.

Warning

Alıntı yapılan: WantedAlone - 28 Ekim 2020, 14:25:04
Alıntı yapılan: Warning - 28 Ekim 2020, 10:31:55
dini degerlerine öbür arkadaş kaçan arkadaş sövdü burda bana yükleyemezsin he sizi yaşatmam bu nu bana yüklersen beni platformda dinsiz diye ismimi çıkarırsan seni uçururm bilgin olsun.

Buna sen karar verirsin ben karar veremem, bunu yaptığın hareketler ve sözler belirler. Ek olarak kimin neye inanacağını sen de belirleyemezsin ben de belirleyemem. Dinin senin dinin, hangi dine inanırsan inan. Ama unutma herkesin kırmızı noktası vardır. Benim sunucumunda kırmızı noktası Ailevi/dini hakarettir. Bunu kim yaparsa yapsın aynı tepkiyi veririm, vereceğim.Bu tartışma daha da uzatılıp, gereksiz bit konu için tanıtımımız baltalanacaksa, moderatörün işlem yapmasını talep ediyorum.

bu benim allaha dine kitapa sövmüş mü oluyorum  "BATUHAN" adlı kişi vurgulayarak bunu belirti.

GokayA99

Alıntı yapılan: Warning - 28 Ekim 2020, 22:35:05
Alıntı yapılan: WantedAlone - 28 Ekim 2020, 14:25:04
Alıntı yapılan: Warning - 28 Ekim 2020, 10:31:55
dini degerlerine öbür arkadaş kaçan arkadaş sövdü burda bana yükleyemezsin he sizi yaşatmam bu nu bana yüklersen beni platformda dinsiz diye ismimi çıkarırsan seni uçururm bilgin olsun.

Buna sen karar verirsin ben karar veremem, bunu yaptığın hareketler ve sözler belirler. Ek olarak kimin neye inanacağını sen de belirleyemezsin ben de belirleyemem. Dinin senin dinin, hangi dine inanırsan inan. Ama unutma herkesin kırmızı noktası vardır. Benim sunucumunda kırmızı noktası Ailevi/dini hakarettir. Bunu kim yaparsa yapsın aynı tepkiyi veririm, vereceğim.Bu tartışma daha da uzatılıp, gereksiz bit konu için tanıtımımız baltalanacaksa, moderatörün işlem yapmasını talep ediyorum.

bu benim allaha dine kitapa sövmüş mü oluyorum  "BATUHAN" adlı kişi vurgulayarak bunu belirti.

Kardeşim başka bir işin gücün varsa ilgilenmeni şiddetle tavsiye ediyorum neredeyse 10 belki daha fazla iletin bizim konuyla alakalı zaten iyi akşamlar. Mümkünse bu konuya bir daha yorum yapmaman dileğiyle

Ceto.

Clientinizde birden fazla virüs bulunmakta ve açıklıklar mevcut geliştirirseniz iyi olacak.

M.Kemal ATATÜRK

WantedAlone

Alıntı yapılan: Ceto. - 29 Ekim 2020, 10:48:58
Clientinizde birden fazla virüs bulunmakta ve açıklıklar mevcut geliştirirseniz iyi olacak.

Geliştireceğiz, bu sebepten ötürü client deaktif edildi. Sizlere yaşattığımız kusurlardan dolayı özür dilerim clienti daha gelişmiş ve sorunsuz halde yayınlamak üzere şuanda samp üzerinden sunucuya giriş yapabilirsiniz.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Her client virüs olarak algılanır, windows tarafından yapılmayan tüm programlar virüs olarak algılanır. Ona yapabileceğimiz bir şey yok. İndirip indirmemek size kalmış. Biz bu yolla devam edeceğiz. Clienti her gün geliştirmeye çalışıyoruz, yakında daha gelişmiş bir client sunacağız. İyi forumlar dilerim.

GokayA99

Öncelikle yorumun için teşekkür ederiz. Hangi sunucunun clientini indirirseniz indirin windows trojan olarak algılayacaktır sa:mp ı bunun dışında tutuyorum gta 5 fivem e kendi yazdığım launcher bile trojan olarak algılanıyor kendim sıfırdan yazdım benim niye haberim yok mesela ? Bizim clientimizde sıfırdan yazıldı trojan diye bir şey yok bilgine. Tabii ki günden güne clientimiz geliştiriliyor sistemlerimiz durmaksızın geliştiriliyor devam da edeceğiz teşekkürler.

Goddew

Ya arkadaşım adam size virüs var diye laf yapmıyor, bu virüslerin açığa sebep olacağını belirtiyor neden papağan gibi aynı şeyleri üst üste ekipteki farklı kişiler 2 kez yazıyor?
Son düzenlenme: 30 Ekim 2020, 11:16:16 Goddew

GokayA99

Alıntı yapılan: Goddew - 30 Ekim 2020, 11:13:45
Ya arkadaşım adam size virüs var diye laf yapmıyor, bu virüslerin açığa sebep olacağını belirtiyor neden papağan gibi aynı şeyleri üst üste ekipteki farklı kişiler 2 kez yazıyor?

Demiş ki benim güzel kardeşim.

Clientinizde virüs bulunmakta. VE açıklar mevcut Ordaki VE yi gördün demi? virüslerin açığa sebep olacağı ile ilgili her hangi bir şey yok.

Utherz

[!] Teamspeak ve oyun sunucumuz firmadan kaynaklanan bir sebepten dolayı firma tarafından yarın sabaha kadar bakıma alınmıştır.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

WantedAlone

Sunucumuz gereksizleri hallettiğine göre, 2. ayımızda yolumuza tam gaz devam edebiliriz. Skinler bugün eklenecek ve 200 adet skin eklemesi yapacağız. Takipte kalın!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Hepinize teşekkürler!

Yapılan çalışmaların yetersiz olması, verdiğimiz sözleri yönetim ekibince yerine getiremediğimiz, sizlere düzgün bir sunucu sunamadığımız için sunucuyu açılmamak üzere kapatıyoruz. Daha dün parasını ödedik fakat ekipçe aldığımız karar sonucu bu işleme karar verilmiştir. Sizlere tekrardan teşekkür ederiz ve üzgün olduğumu belirterek sizlere veda ediyoruz. Bizden yana bir hakkımız varsa hakkımız helal olsun, sizlerde helal edin. Teamspeak3 olarak devam edeceğiz, farklı bir platforma geçeceğiz.
Gelmek isteyen herkesi bekleriz. Sağlıcakla kal GTAMulti ailesi. Sizlerden çok şey öğrendik, çocuk yaşlarımızda başladığımız SA-MP alemine bu saniyeye kadar severek devam ettik fakat son veriyoruz, sizleri yeni açacağımız sunucuda başımızın gözümün üstünde yeriniz vardır, bekleriz.

Konu kilitlenebilir, her şey için teşekkürler.

GokayA99