GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Konudan bağımsız dönen tartışma ve alakasız iletiler silinmiştir.

Anka

Alıntı yapılan: Shestyorka - 20 Ekim 2020, 14:44:51
Alıntı yapılan: Anka - 16 Ekim 2020, 21:04:21
Alıntı yapılan: Gaviria - 16 Ekim 2020, 19:33:45
çok hile var çook

Sayın Gaviria
"Sunucumuzu kayıta kapattıktan beri 1 kişi hile sebebinden banlandı."

Demek ki bizi banlayamamışsınız daha.

Devam edin edin, başarılar dilerim hayatınızda.

Alıntı yapılan: Bliss - 20 Ekim 2020, 17:05:12
Başarılar yusuf kardeşim.

Eyvallah sağolasın canım

Daxy

Alıntı yapılan: Shestyorka - 20 Ekim 2020, 14:44:51
Alıntı yapılan: Anka - 16 Ekim 2020, 21:04:21
Alıntı yapılan: Gaviria - 16 Ekim 2020, 19:33:45
çok hile var çook

Sayın Gaviria
"Sunucumuzu kayıta kapattıktan beri 1 kişi hile sebebinden banlandı."

Demek ki bizi banlayamamışsınız daha.
Sen çoktan banlanmışsındır'da, şimdi burada kendini avutuyorsundur.

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

LogMane

Tüm ekibi tanıyorum hepsine başarılar dilerim.

Sanal & Arcenia Roleplay...

Anka

GokayA99

Alıntı yapılan: LogMane - 21 Ekim 2020, 10:49:21
Tüm ekibi tanıyorum hepsine başarılar dilerim.

Güzel yorumunuz için ben ve ekibim adına teşekkür ederim

GokayA99

Warning

özgün isim olması lazım "RİNA" kelimesindeki bütün harflerin karışmış hali ek olarak "SUNUCU-SAHİBİ" oyuncusuna küfür edecek kadar aciz "sokaktan-sesler" kanalı açılmış 2 kodu biryere getirememiş "Helper" ekibinen console CTRL C CTRL V  yapıp sokaktan sesler kanalına paylaşıyor eline 5 10 tl geçen herkes sunucu açması garip temaları ynrp teması moda gelirsek full buglu olmasını belirtiyorum ek olarak 1 sunucu ile oyun modunu hemde ts3 açmışlar oyunda araba sürüyoruz işilaniyoruz
Her elıne 5 tl geçen burda sunucu açmaya çalışmasın...

Daxy

Alıntı yapılan: Warning - 27 Ekim 2020, 20:22:58
özgün isim olması lazım "RİNA" kelimesindeki bütün harflerin karışmış hali ek olarak "SUNUCU-SAHİBİ" oyuncusuna küfür edecek kadar aciz "sokaktan-sesler" kanalı açılmış 2 kodu biryere getirememiş "Helper" ekibinen console CTRL C CTRL V  yapıp sokaktan sesler kanalına paylaşıyor eline 5 10 tl geçen herkes sunucu açması garip temaları ynrp teması moda gelirsek full buglu olmasını belirtiyorum ek olarak 1 sunucu ile oyun modunu hemde ts3 açmışlar oyunda araba sürüyoruz işilaniyoruz
Şimdi burada kendime diyorum ki, biraz sakin ol... Ama dayanamıyorum, teamspeak adresine gelip bugları söyleyerek ekibine girebilir miyim diye yalvaran çocuk sen değil misin? Şimdi seni o kıçının üzerinde oturtmayacak ses kayıtların var elimde. Biraz daha kaşınmak istersen ses kayıtlarını herkese açık şekilde sunayım?  Ben öyle blöfden falan anlamam bak ha, öyle ses kayıtların yalvarışların var ki kadroya girmek için. Seni bu platformdan silerim. (Kanka ben 18 roleplay'in kurucusuyum, santos-rp falan her türlü pawno,c#,c++ yardımcı olurum bug falan olursa çözerim hiç sorun değil çünkü sunucunuz gerçekten çok güzel) Hadi iyi geceler. ;)
Son düzenlenme: 28 Ekim 2020, 04:13:52 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

WantedAlone

Öncelikle bu mesajım sadece sana, bunu iyi anla.

Sunucumun discord adresine gelip, dini değerlerime hakaret edip ve de ailevi hakaret edip banlanan kişi sensin. Daxy adlı kişinin yorumuna da katılıyorum, gelip bize karşı sunucu çok iyi deyip bu hareketleri yapman :) güldürdü açıkcası. İsim konusuna gelirsek, Rain isimli bir sunucunun haklarının alındığını bilmiyorduk ki zaten öyle bir şey de yok. Rain kelimesini o zaman literatürden kaldıralım yerine o sunucunun ismini koyalım? Bizim istediğimiz isim bu ve kimse buna karışamaz! Karışacak olan varsa da adam gibi söyler yorumunu belirtir. Bizler mağara kaçkını veyahut başka birisi değiliz. Forum-Sunucu temasına gelirsek, herkes istediği modda sunucu açabilir. Eğer siz sıfırdan bir mod kodlayacak bilginiz varsa buyrun siz açın da biz gelelim sizin sunucunuzda oynamaya. Ben tanıtımda belirttim, gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen kendi bilir, zorla birini getirip de bu sunucuda oynatamam. Ben hizmetimi sunarım, beğenen kişiler kalır beğenmeyenler yoluna devam eder. Sunucuma girişin kesin olarak yasaklandı, asla ve asla görmek istemiyorum senin gibi saygısızları(dini). Benim dinime gelip de kimse laf atamaz, şayet ben onun dinine gidip laf atmadıysam. İstediğin yere bu yorumu şikayet edebilirsin, burası özgür bir platform olduğu kadar emeklerin olduğu bir platform, kimse kimsenin emeğini yok sayamaz, ana bacı/dini değerlere hakaret edemez.

GTA Multi ailesine saygılarımla,
Batuhan

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Warning

Alıntı yapılan: Daxy - 28 Ekim 2020, 04:05:17
Şimdi burada kendime diyorum ki, biraz sakin ol... Ama dayanamıyorum, teamspeak adresine gelip bugları söyleyerek ekibine girebilir miyim diye yalvaran çocuk sen değil misin? Şimdi seni o kıçının üzerinde oturtmayacak ses kayıtların var elimde. Biraz daha kaşınmak istersen ses kayıtlarını herkese açık şekilde sunayım?  Ben öyle blöfden falan anlamam bak ha, öyle ses kayıtların yalvarışların var ki kadroya girmek için. Seni bu platformdan silerim. (Kanka ben 18 roleplay'in kurucusuyum, santos-rp falan her türlü pawno,c#,c++ yardımcı olurum bug falan olursa çözerim hiç sorun değil çünkü sunucunuz gerçekten çok güzel) Hadi iyi geceler. ;)

ekibine girmek istemeidm sunucunda oynadım referans olmak isterim dedim ekibine girmek gibi bir amacım yok zaten oyuncusuna ana bacı katıp söven soran engelleyen insanla aynı ekibden olmam

Warning

Alıntı yapılan: WantedAlone - 28 Ekim 2020, 10:28:28

Öncelikle bu mesajım sadece sana, bunu iyi anla.

Sunucumun discord adresine gelip, dini değerlerime hakaret edip ve de ailevi hakaret edip banlanan kişi sensin. Daxy adlı kişinin yorumuna da katılıyorum, gelip bize karşı sunucu çok iyi deyip bu hareketleri yapman :) güldürdü açıkcası. İsim konusuna gelirsek, Rain isimli bir sunucunun haklarının alındığını bilmiyorduk ki zaten öyle bir şey de yok. Rain kelimesini o zaman literatürden kaldıralım yerine o sunucunun ismini koyalım? Bizim istediğimiz isim bu ve kimse buna karışamaz! Karışacak olan varsa da adam gibi söyler yorumunu belirtir. Bizler mağara kaçkını veyahut başka birisi değiliz. Forum-Sunucu temasına gelirsek, herkes istediği modda sunucu açabilir. Eğer siz sıfırdan bir mod kodlayacak bilginiz varsa buyrun siz açın da biz gelelim sizin sunucunuzda oynamaya. Ben tanıtımda belirttim, gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen kendi bilir, zorla birini getirip de bu sunucuda oynatamam. Ben hizmetimi sunarım, beğenen kişiler kalır beğenmeyenler yoluna devam eder. Sunucuma girişin kesin olarak yasaklandı, asla ve asla görmek istemiyorum senin gibi saygısızları(dini). Benim dinime gelip de kimse laf atamaz, şayet ben onun dinine gidip laf atmadıysam. İstediğin yere bu yorumu şikayet edebilirsin, burası özgür bir platform olduğu kadar emeklerin olduğu bir platform, kimse kimsenin emeğini yok sayamaz, ana bacı/dini değerlere hakaret edemez.

GTA Multi ailesine saygılarımla,
Batuhan

dini degerlerine öbür arkadaş kaçan arkadaş sövdü burda bana yükleyemezsin he sizi yaşatmam bu nu bana yüklersen beni platformda dinsiz diye ismimi çıkarırsan seni uçururm bilgin olsun.

Anka

Teamspeak3 adresimiz güncellenmiştir, aşağıda bulunan adreslerle giriş yapabilirsiniz.

•● Teamspeak 3(Aktif)  ➤ ts.rain-roleplay.com - rainroleplay ●•

WantedAlone

Alıntı yapılan: Warning - 28 Ekim 2020, 10:31:55
dini degerlerine öbür arkadaş kaçan arkadaş sövdü burda bana yükleyemezsin he sizi yaşatmam bu nu bana yüklersen beni platformda dinsiz diye ismimi çıkarırsan seni uçururm bilgin olsun.

Buna sen karar verirsin ben karar veremem, bunu yaptığın hareketler ve sözler belirler. Ek olarak kimin neye inanacağını sen de belirleyemezsin ben de belirleyemem. Dinin senin dinin, hangi dine inanırsan inan. Ama unutma herkesin kırmızı noktası vardır. Benim sunucumunda kırmızı noktası Ailevi/dini hakarettir. Bunu kim yaparsa yapsın aynı tepkiyi veririm, vereceğim.Bu tartışma daha da uzatılıp, gereksiz bit konu için tanıtımımız baltalanacaksa, moderatörün işlem yapmasını talep ediyorum.
Son düzenlenme: 28 Ekim 2020, 14:26:06 WantedAlone
Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.