GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cowingwa

Discord'a girmeden banlanmışsım, sebepi ne? Cowingwa#5555 açar mısınız?

kumite

Alıntı yapılan: Alpaslan - 12 Ekim 2020, 20:30:40
Alıntı yapılan: Anka - 12 Ekim 2020, 19:13:04
Sunucumuza giriş yapan, yapmakta olan ve oynamak için giren herkese teşekkür ederiz. Sunucumuza girip, hile açan kıskanç çocuklara da banlı olarak nasıl hissettiklerini sormak isteriz. Hile açmak bir şerefsizliktir, bir karaktersizliktir. Buna sürekli uyduğunuz için de tebrikler, bu yolda devam edin belki yolun sonunu görüp akıllanırsınız, dicem de pek o akıllanma yeteneği yok gibi. Gene de sunucumuza katıldığınız için teşekkür ederiz, eksiklerimiz var bunların hepsini tamamlayacağız.
İletilerinde fark ettim ki çok gülümseme kullanıyorsun anladığım kadarıyla fazla tilt olan bir insansın sinirle yapılan iş sağlıksızdır ve üstteki arkadaşın dediği gibi hile açanlara küfür etmek yerine terbiyenizi takınıp bu hileleri fixlemeye çalışmalısınız yaşın kaç bilmiyorum ama  bu yolda bu şekilde ilerlemeye devam edersen önünün pek açık olacağını söylenemez zaten bu ilk denemen değil iletilerinden gördüğüm kadarıyla, eski sunucularının neden kapanmış olduğu sebepleri göz önüne alarak ilerlemeye çalışman daha doğru olacaktır aksi takdirde dediğim gibi bir süreden sonra bu iş bir yerden patlak verecektir.

@dreamer "kendine güvenemeyen" galiba anladığım kadarıyla yapamadığınız için laf atıyorsunuz ama client ile gerek oyuncunun dosyalarını görebilmek olsun, gerek dosya kontrolü yapabilmek olsun, gerek sa-mp'de ki çoğu yapmadığınız işlemleri client üzerinden yapabilmek mümkündür, bu sözü söyleyerek büyük sunuculara laf etmiş oluyorsun isim vermeye gerek yok zaten piyasada belli 2 tane uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren sunucu var, bir kişiye yanıt verecek iseniz kuracağınız cümledeki kelimeleri daha dikkatli seçmelisiniz.
@Anka 'nın yapamadıkları veya yaptıkları beni ilgilendirmez. 2012 den beri serverlarında bulunmuş birisi olarak son zamanlarda açtığı serverlarda da yanındaydım, clienti gerçekten de yapabiliyor buna lafım yok. Ama bana göre SA-MP'ın başta gelen serverleri da client kullanıyor ve bu serverlar kendine güvenmiyor. Client hile girişini tamamen kapatmaz şu anda Rain'in isim olarak benzeri olan o diğer servera girdiğinizde de hile var. Bana göre o serverda, Safari de kendine güvenmeyen bir server. Hilelere karşı client kullanmak boş bir yaptırımdır. Ek olarak Vendetta yıllardır bu camiada ve client kullanmadan hala daha güzel rollerini ve hilelere karşı engelleyişini sürdürüyor? @Anka 'nın yaptıklarını veya yapamadıklarını söyleyemem serverla hiç bir bağım yok, o yorumda da belirttiğim gibi admin ya da helper değilim aksine ben bu serverin discordun da bile banlıyım. Ben sadece olan biteni söylüyorum. Client dediğin şey serverini allah yapmaz, hilelerin tamamını yine engelleyemezsin. Değerli yorumun için teşekkürler, kuracağım cümlede ki kelimeleri de kendim seçebilirim, sizi bu kadar rahatsız ettiyse yorumlarımı okumak zorunda değilsiniz.

Alıntı yapılan: GokayA99 - 13 Ekim 2020, 12:45:41
Alıntı yapılan: dreamer - 12 Ekim 2020, 20:17:20
Alıntı yapılan: Goddew - 12 Ekim 2020, 20:10:06
Hilelere burdan laf etmek yerine fixlemelisin başta sistem yapmak yerine güzel bir client yapmalısınız yoksa Allah'a emanetke.

Client kendine güvenmeyen serverların işidir, açıkcası hile dediğinizin çoğu da speed hack veya teleport yapan kişiler. Ki sistem anında kickliyor. Şayet bu gün yaşadığım olayı anlatayım, piizacı da 3 iem aracı 1 adamı boxa almıştı o sırada motorlu bir eleman oraya yaklaştı ve anında kick yedi. Car Hop yazıyordu kick sebebinde, büyük ihtimalle rapidfire ya da s0beit kullanarak iTroll menüsünü kullanıyordu, önümüzde ki hiç bir araca bir şey olmadı ama sistem anında adamı attı, direkte ban yedi. Ban yiyenlerin çoğu hiç bir şey yapamıyor, denediği gibi kick atıyor sistem. Yapanlarda napalım bari wallhack ile iemden kaçalım diyordur anca.

"admin veya helper değilim, aksine discord da bile banlıyım, tamamen objektif serverin savunucusu değilim."

Sen çok güzel yazmışsın eline emeğine sağlık
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Anka - 12 Ekim 2020, 20:24:31
Hilelere burdan laf etmek yerine fixlemelisin başta sistem yapmak yerine güzel bir client yapmalısınız yoksa Allah'a emanetke.

Değerli yorumun için teşekkür ederim, client çalışması devam ediyor. Fakat bunu engellemek için sistemlerimiz var fakat siz de bilirsiniz ki SA-MP ortamında bulunan tüm hileleri fixlemek bu kadar kolay bir şey değildir. Hileler geldiği vakit, bizde hangi hilelerin açık olduğunu anlayıp, fixleyeceğiz.

Alıntı yapılan: dreamer - 12 Ekim 2020, 20:17:20

Client kendine güvenmeyen serverların işidir, açıkcası hile dediğinizin çoğu da speed hack veya teleport yapan kişiler. Ki sistem anında kickliyor. Şayet bu gün yaşadığım olayı anlatayım, piizacı da 3 iem aracı 1 adamı boxa almıştı o sırada motorlu bir eleman oraya yaklaştı ve anında kick yedi. Car Hop yazıyordu kick sebebinde, büyük ihtimalle rapidfire ya da s0beit kullanarak iTroll menüsünü kullanıyordu, önümüzde ki hiç bir araca bir şey olmadı ama sistem anında adamı attı, direkte ban yedi. Ban yiyenlerin çoğu hiç bir şey yapamıyor, denediği gibi kick atıyor sistem. Yapanlarda napalım bari wallhack ile iemden kaçalım diyordur anca.

"admin veya helper değilim, aksine discord da bile banlıyım, tamamen objektif serverin savunucusu değilim."

Tercüme olmuşsun resmen, teşekkürler.
Rica ederim abi, ben olanı anlatım.

Anlayıp anlamamak size kalmış artık, clientinize güveniyorsanız buyrun sizde açın serverinizi. Unutmayın client allah değildir.

kumite

Ha şimdi bana şey diyebilirsiniz, "aa ama sen hep serveri övüyon hep koruyon"
O zaman serverin eksilerini de yazayım da beni müdavim olarak görenler anlasın, @Anka hiç bir  aşağılayıcı tavrım yok tamamen fark etmeniz için söylüyorum bu eksileri.

1- Pars camiada çok overrated birisi, tamam buna lafım yoktur, ama insanlarla konuşurken "bana göre"  sert ve kırıcı bir tavrı var.

2- İEM kesinlikle çöp, örneğin Türkiye'de kullanılmayan güç politikalarını kullanıyorlar.

3- Helper ve Admin ekibinde bazı eksiklikler var örneğin; araç sürerken alt tab attınız, oyun sizi speed hack sebebiyle kickliyor. Bunun üzerine admin ve helper kadrosu heyecanlı davranarak sizi sorgusuz sualsiz banlıyor.

4- Helperlerin olması gerektiğinden fazla yetkisi var, bu yetkiyi çok gereksiz kullanıyorlar.

şimdi bunlardan dolayı servera salladığımı, yukarıda ki mesajlarımdan dolayı serverin müdavimi ve yalakası olduğumu sananlar, umarım objektif olduğumu anlamışsınızdır.

amacım kişi veya serveri kötülemek değildir,
eksiklikleri ve hataların fark edilmesini sağlamak istedim.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 14:43:58 dreamer

GokayA99

Alıntı yapılan: dreamer - 13 Ekim 2020, 13:41:50
O zaman serverin eksilerini de yazayım da beni müdavim olarak görenler anlasın, @Anka hiç bir  aşağılayıcı tavrım yok tamamen fark etmeniz için söylüyorum bu eksileri.

1- Pars camiada çok overrated birisi, milletin ona olan bu gereksiz hayranlığı yüzünden gücünü çok gereksiz ve saçma şekilde ezici olarak kullanıyor.

2- İEM kesinlikle çöp, örneğin Türkiye'de kullanılmayan güç politikalarını kullanıyorlar.

3- Helper ve Admin ekibinde bazı eksiklikler var örneğin; araç sürerken alt tab attınız, oyun sizi speed hack sebebiyle kickliyor. Bunun üzerine admin ve helper kadrosu heyecanlı davranarak sizi sorgusuz sualsiz banlıyor.

4- Helperlerin olması gerektiğinden fazla yetkisi var, bu yetkiyi çok gereksiz kullanıyorlar.

şimdi bunlardan dolayı servera salladığımı, yukarıda ki mesajlarımdan dolayı serverin müdavimi ve yalakası olduğumu sananlar, umarım objektif olduğumu anlamışsınızdır.

1. Sorunuza yanıtım pars ı yakından tanıdınızmı bilmiyorum fakat kendisi çok cana yakın egolarından arınmış birisi sadece disiplinden ötürü size öyle gelmiş olabilir evet yaptığı maplere hepimiz aşikarız gerçekten en iyisi o ama hiç ego yaptığına rastlamadım Sunucunun içerisinde olan birisi olarak konuşuyorum

2. Sorunuz. Her şey zamanla oturacak kemik kadro gibi düşünün açılışımızın üzerinden 1 hafta geçmemişken mükkemmel olmasını bekleyemeyiz herkes mutlaka öğrenecek.

3. Sorunuz. Speed hack sistemsel bir bug bu şuan düzeltildi bir sonraki restartta düzeldiğini göreceksiniz. Hiçbir admin sizi sistem kicklediği için banlamaz sistem otomatik banlıyor biz banınızı açıyoruz hatta Eklemek isterim ki. Helperlerin sadece rapor bakma yetkisi var :). Kimse heyecanlı değil emin olun şüphelendiğimiz kişilere gerekirse 30 dakika spec atıyoruz kesin hile olduğundan emin olduktan sonra banlıyoruz.

4. Helperin sadece rapor bakma yetkisi var.. /raporlar /h :)

5. Emin olabilirsiniz her gün developer ve admin ekibimiz durmaksızın çalışıyor. Sürekli yenilik peşindeyiz.

Düşündükleriniz için teşekkür ederiz umarım kafanızdaki soruları kaldırmışımdır. Siz bizim açıklarımızı söyledikçe kapatacağız çok teşekkür ederiz iyi günler.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 14:08:34 GokayA99 Sebep: Ekleme

kumite

Alıntı yapılan: GokayA99 - 13 Ekim 2020, 14:03:32
Alıntı yapılan: dreamer - 13 Ekim 2020, 13:41:50

1- Pars camiada çok overrated birisi, milletin ona olan bu gereksiz hayranlığı yüzünden gücünü çok gereksiz ve saçma şekilde ezici olarak kullanıyor.

1. Sorunuza yanıtım pars ı yakından tanıdınızmı bilmiyorum fakat kendisi çok cana yakın egolarından arınmış birisi sadece disiplinden ötürü size öyle gelmiş olabilir evet yaptığı maplere hepimiz aşikarız gerçekten en iyisi o ama hiç ego yaptığına rastlamadım Sunucunun içerisinde olan birisi olarak konuşuyorum

2. Sorunuz. Her şey zamanla oturacak kemik kadro gibi düşünün açılışımızın üzerinden 1 hafta geçmemişken mükkemmel olmasını bekleyemeyiz herkes mutlaka öğrenecek.

3. Sorunuz. Speed hack sistemsel bir bug bu şuan düzeltildi bir sonraki restartta düzeldiğini göreceksiniz. Hiçbir admin sizi sistem kicklediği için banlamaz sistem otomatik banlıyor biz banınızı açıyoruz hatta Eklemek isterim ki. Helperlerin sadece rapor bakma yetkisi var :). Kimse heyecanlı değil emin olun şüphelendiğimiz kişilere gerekirse 30 dakika spec atıyoruz kesin hile olduğundan emin olduktan sonra banlıyoruz.

4. Helperin sadece rapor bakma yetkisi var.. /raporlar /h :)

5. Emin olabilirsiniz her gün developer ve admin ekibimiz durmaksızın çalışıyor. Sürekli yenilik peşindeyiz.

Düşündükleriniz için teşekkür ederiz umarım kafanızdaki soruları kaldırmışımdır. Siz bizim açıklarımızı söyledikçe kapatacağız çok teşekkür ederiz iyi günler.
Pars 2. sorun için şunu demişti. "hata bende kemik kadro diye herkesi aldım rol bileni de bilmeyeni de." ama siz bana "kemik akdro gibi düşünün 1 hafta geçmemişken mükemmel olmasını beklemeyin." diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz huauha.

3. yanıtınız da biraz scam gibi geldi bana. Alt tab yaptığımda aracım gidiyor diye kick yedim, sonrada admin tarafından banlandım. Adam banımı açarken bile isteksizdi huahaha.

4. beni banlayan kişi helperdı banımı da o açtı? huaha.

ParsMapping

Kıymetli kardeşim beni tanıyan herkes bilirki. Ben sağını solunu oynatmayan hiç kimseye ''lan'' bile demem. Bu platform öyle bir platformki Anayı bacıyı geçtim  Allah a peygambere kitaba sövenler dahi var. Bunlara kimse inanmak zorunda degil Alla kitaba inanmak zorunda degil kimse. Ama sövmek ap ayrı birşey. Kurana küfür eden biri sunucuya gelip adam gibi rol yapacak hali yo ya. genelde bu tiplerin kaşı gözü ayrı oynar  bilgisayarın başında olmanın verdiği rahatlık gereği cok ukaladırlar. ve ben böylelerine her zaman tepkimi gösteririm ve tepkimi gösterdiğim zaman pars egoist diye zırlarlar. Tabiki zerre umrumda degil beni yakından tanıyan insanlar benim kim oldugumu bilir.

kumite

Alıntı yapılan: ParsMapping - 13 Ekim 2020, 14:31:33
Kurana küfür eden biri sunucuya gelip adam gibi rol yapacak hali yo ya
E o mantıkla bakıyorsak, seni sevmeyenin rol yapacak hali yok ya? Fetöcünün rol yapacak hali yok ya? RTE'cinin rol yapacak hali yok ya? solcunun rol yapacak hali yok ya? başka bir mapperin rol yapacak hali yok ya? hristiyanın rol yapacak hali yok ya?

ParsMapping

Sanırım iletşimde sorun yaşıyoruz. Onlarla benim dediğimin ne alakası var ? herneyse... :) yönetici gelmeden kaçalım bi sorun varsa teamspeak3 adresinde yüz yüze görüşelim. yazarak anlasamıyoruz

kumite

Alıntı yapılan: ParsMapping - 13 Ekim 2020, 14:35:27
Sanırım iletşimde sorun yaşıyoruz. Onlarla benim dediğimin ne alakası var ? herneyse... :) yönetici gelmeden kaçalım bi sorun varsa teamspeak3 adresinde yüz yüze görüşelim. yazarak anlasamıyoruz
bence sen anlamak istemiyorsun dostum, kurana küfür eden adamın rol yapacak hali yok diyorsun. sen sinirlendiğinde küfür etmiyor musun? o zaman senin de rol yapacak halin yok hocam? tabii geleyim tsye.

raptores16

:helal:  :helal:  :helal:
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 15:31:30 raptores16

kumite

konuyu Pars ile görüştük, yazdığım yazı da istemeden kırıcı olduğumu fark ettim, durumu hallettik.

++yazı düzeltildi.

GokayA99

Alıntı yapılan: dreamer - 13 Ekim 2020, 14:48:16
konuyu Pars ile görüştük, yazdığım yazı da istemeden kırıcı olduğumu fark ettim, durumu hallettik.

++yazı düzeltildi.

Teşekkürler

kumite

silindi.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 20:59:41 dreamer

Utherz

Alıntı yapılan: dreamer - 13 Ekim 2020, 19:46:52
Millet roldeyken spec atıp "ooo mp5 ile geziyonuz düştüm kıyak helal" falan yazıp rolü bölen, bölme diyince ağlayıp sinirden 4 köşe olup spec atıp yalan yere bug abuseden jailleyen, "ağlama berkay 2004 oyununda bir yere gelemedin mi" dedim diyede 25 gün banlayan adamsın berkay boş adamsın qwnkoldqjunjkasmşads

kaliteli rp

ilk başta "ooo mp5 ile dönme dolapta takılıyonuz" diyen ben değilim. senin dediğin bugu bizde denedik nedense bizde olmadı. ayrıca polis motoru 170 hız ile gidemiyor, sen 170le gidiyorum dedin bana. sen bana tek "ağlama berkay" demedin, pmden dediklerinide yazsaydın keşke.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

kumite

silindi.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 20:59:53 dreamer