GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!Viskii

#Rez
Başarılar güzel bir sunucuya benziyor Artık Buradayım

Silent

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Abusivesnake17

Mapler çok hoş görünüyor. Büyük hevesle açılışı bekliyorum.:)

Anka

Alıntı yapılan: YiğithanÖğüt - 05 Ekim 2020, 20:19:55
Başarılar, sağlam bir proje olacağını düşünüyorum ve tam destek veriyorum. Umarım projenin değeri bilinir ve yeterli ilgiyi görür.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, sizlerin desteği ile daha da iyilerini yapacağız.

Alıntı yapılan: !Viskii - 06 Ekim 2020, 11:20:22
#Rez
Başarılar güzel bir sunucuya benziyor Artık Buradayım
Değerli yorumun için teşekkür ederim, her zaman sizlere hizmet vermekten gurur duyacağım(z).

Alıntı yapılan: Silent - 06 Ekim 2020, 11:43:15
Başarılar! Tutacak
Değerli yorumun için teşekkür ederim, temennimiz bu yönde :)

Alıntı yapılan: DracDonix - 06 Ekim 2020, 11:46:04
Başarılar güzel görünmekte. :)
Değerli yorumun için teşekkür ederim, her zaman daha iyiye :)

Alıntı yapılan: Abusivesnake17 - 06 Ekim 2020, 11:46:18
Mapler çok hoş görünüyor. Büyük hevesle açılışı bekliyorum.:)
Maplerimiz özenle yapılmaktadır, bizzat @ParsMapping tarafından yapılmaktadır. Açılışı bizde bekliyoruz :)

Anka

Sunucu açılış tarihimiz belirlendi. Bu tarihe kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp, size sunucumuzu sunacağız. Sunucu açılış tarihi her şey umduğumuz gibi giderse, 10.10.2020 tarihinde saati 20:00 olarak belirlenmiştir. Sunucu açılmadan önce sizleri teamspeak3 ve discord adreslerimize bekliyoruz.

Sunucumuzun kurallar&politikalar konusu yayımlanmıştır. Paylaşılan konu sadece bir kısmıdır, ilerleyen günlerde daha da fazla eklenecektir.
Forum konusuna ulaşmak için: TIKLAYINIZ

İyi forumlar dileriz, GTAMulti ailesi!
Son düzenlenme: 06 Ekim 2020, 18:37:16 Anka

HasanEfe

Keşke map sslerini çekerken /hidetext3d gibi bir komut vardı diye hatırlıyorum keşke onuda öğrenseydiniz :)

Şaka şaka böyle gerçekten iyi olmuş fakat labeleri biraz kötü olmuş sunucu hakkında başarılar dilerim şuanda çok fazla roleplay sunucuuları açılıyor tutmaz gibime geliyor.

Anka

Alıntı yapılan: HasanEfe - 06 Ekim 2020, 19:57:33
Keşke map sslerini çekerken /hidetext3d gibi bir komut vardı diye hatırlıyorum keşke onuda öğrenseydiniz :)

Şaka şaka böyle gerçekten iyi olmuş fakat labeleri biraz kötü olmuş sunucu hakkında başarılar dilerim şuanda çok fazla roleplay sunucuuları açılıyor tutmaz gibime geliyor.

Yorumun için teşekkür ederim, şakayla karışık güzel bir yorum atmışsın. Senin fikirlerine saygı duyuyorum, bizim bu son projemiz, gerçekten şaheser olmasını istiyoruz. O yüzden de çok çabalıyoruz, çalışıyoruz. Tekrardan yorumun için teşekkür ederim.

ParsMapping

WantedAlone

Alıntı yapılan: Anka - 06 Ekim 2020, 18:33:11

Sunucu açılış tarihimiz belirlendi. Bu tarihe kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp, size sunucumuzu sunacağız. Sunucu açılış tarihi her şey umduğumuz gibi giderse, 10.10.2020 tarihinde saati 20:00 olarak belirlenmiştir. Sunucu açılmadan önce sizleri teamspeak3 ve discord adreslerimize bekliyoruz.

İyi forumlar dileriz, GTAMulti ailesi!

Açılış tarihi paylaşıldı, sizleri sunucumuzda görmekten gurur duyarız.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

!Viskii

Çok Az Kaldı Açılmasına Çok Az Kaldı Herkesi Bekleriz :)

GokayA99

Cumaartesi açılış varr herkes yerini alsınn  :anons:

DestroSAMP

kumite

:/ breh. samp bitmiş reis boşa açma platformun yüzde doksanının "yha olm tr rp yapılmaz" kafasındayken "nigga homié" demeyi rol sanarken server açılmaz.

Anka

Sunucumuzun eşsiz maplerinden birkaçını daha sizinle paylaşıyorum, sizleri Cumartesi günü 20:00'da sunucumuza bekliyoruz.