GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RP , always the best ! Yeni Dönem #

Başlatan Jarveus, 07 Ağustos 2017, 00:06:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Eylül 2017, 13:26:49

4 yıllık sunucu ile online farkını karşılaştırmanız üzücü..

Sizin de daha kendinizi göstermeden arada fark bulmanız ve inceden inceden laf sokmaya çalışmanız üzücü.

Jarveus

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 06 Eylül 2017, 13:50:44

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Eylül 2017, 13:26:49

4 yıllık sunucu ile online farkını karşılaştırmanız üzücü..

Sizin de daha kendinizi göstermeden arada fark bulmanız ve inceden inceden laf sokmaya çalışmanız üzücü.

Laf sokulmadı sunucu sahibi benim kadrodan atılan bir admindir yorum yapan şahıs.Benim yorumlarım ve RPawn'nın yorumları hariç bir yorum dikkate alınmasın. Size ben inceden laf sokmam..abisini , büyüğünü satan birine elimi bile uzatmam..tüm sunucunuz için geçerli. Bu konuyu da burada kapatalım uzayacak yoksa özelden yazabilirsiniz..

ReaT

Jarveus

Sunucumuza giriş yapan oyuncularımıza giriş ikramiyesi olarak 3,500 $ ve üç farklı tip hediyeden birisi isteğe göre verilecektir. (Faggio , Freeway , +2,500$)

TS3 adresimize gelip birlik veyahut topluluk olarak kayıt olmak isteyen kişilere de teşvik primlerimiz bulunmaktadır bunların üstüne..

Kiproo

Alıntı yapılan: OmerCan - 08 Eylül 2017, 03:10:06

Ceer roleplay ekipce geçiş yaptık en kaliteli rol ortamı burada.

Siz geçiş yaptınız ama Ekibinizin bombastik bir rol seviyesinde olduğunu sanmıyorum siz olmadan öncede kaliteli rol ortamı sağlıyordu Ceer Roleplay ekibinin zaten samimiyeti yok Ekibinizin gelmesi benim için sıkıntı oldu :D İyi forumlar.

Jarveus

Project RP ekibi , Amentes Roleplay kadrosuna geçiş yapmıştır. Sadece üst yönetim olarak Project RP'den geçiş yapıldı.Konu güncellendi.

JudaX

Tao

Deneyimli adminler, hevesle açılan sunucu değil aksine 0 dan başlayıp buraya kadar geldiğimiz bir sunucu.
Level 5 Admin olarak konuyu izliyenlere kesin bir garanti veriyorum ki, pişman olmayacaksınız buraya girdiğiniz hakkında.
Always, the best!

İyi geceler/iyi forumlar dilerim.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

LargeBoy

Jarveus

Sunucu bu gece 21:00 'da açılış yapacaktır ! Foruma kayıt olmayı unutmayın.
Forum : www.amentes-rp.com/forum

Atlas

Sevdiğim abimin sunucusunda sorun olacağını sanmıyorum.Başarılar dilerim. - Armagan_Selcuk

Jarveus

Alıntı yapılan: Atlas - 30 Eylül 2017, 17:46:56

Sevdiğim abimin sunucusunda sorun olacağını sanmıyorum.Başarılar dilerim. - Armagan_Selcuk

Teşekkürler. :)

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Raganai

kadro bir şeyler başarmak istiyor, ama önce şu isimden kurtulmanızı tavsiye ederim. forumunuz sıkıntılı ayrıca, her neyse başarılar. =)

Alıntı
Umberto Eco'nun, Ortaçağı Düşlemek adlı kitabında dediği gibi: Ne yani böylesi korkunç bir dünyanın bir de cehennemi mi var?