GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RP , always the best ! Yeni Dönem #

Başlatan Jarveus, 07 Ağustos 2017, 00:06:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orkuntercan10

Başarılar bütün yönetim kadronuza ve sunucunuza inşallah safariye benzemez sanmıyorum atalay abide öyle biri değildir o yüzden 1 yılı aşkın açık kalacaktır diye ümit ediyorum Başarılar!

cngznNN

Alıntı yapılan: orkuntercan10 - 29 Ağustos 2017, 09:24:02

Başarılar bütün yönetim kadronuza ve sunucunuza inşallah safariye benzemez sanmıyorum atalay abide öyle biri değildir o yüzden 1 yılı aşkın açık kalacaktır diye ümit ediyorum Başarılar!

Safari ile aramızdaki fark gayet açık..

Developer
Ücretli script.

Yigit0204

Sunucu, hera roleplay'ın üzerine editlenmiştir. İyi forumlar.

cngznNN

Alıntı yapılan: Yigit0204 - 29 Ağustos 2017, 12:52:36

Sunucu, hera roleplay'ın üzerine editlenmiştir. İyi forumlar.

Kanıtınız var mı ?

Hala hera diyor  :D :D :@

Developer
Ücretli script.

Jarveus

Sayın oyuncularım ve değerli forum üyeleri.Şahsımdan ve oluşum sorumlularından ayrıtten admin kadromdan yetki almak için sunucumuzda oynamak isteyen kişilere karşı tepkim açık ve nettir bu saatten sonra ben Kızılay veya bir hayır kuruluşu değilim. Bu sert tepkim bir kere olacaktır bu forumda mesajı okuyacak herkesden bu tepki için özür dilerim size iyi bir zevk sunmak için oynamanızı ve eğlenmenizi istiyorum. Bırakın da biz çalışalım siz yatın ve oynayın artık. ☺

-godofecstasy

Jarveus

Sunucumuz hala v1.0 aşamasında olup ; v1.1 kısmında sistem temellerinde değişiklere gidecektir.
Ayrıca forum için karakter paneli ve foruma bağlı karakterler aktif edilecektir..

Beklemede kalınız godofecstasy ve Project RPG ekibinden saygılarla..

Baldemar

Zoxy

Jarveus

Jarveus

DarkBlue

10 numara 5 yıldız kardeşim admin lazımmı yada pawn coder ? gelirim

Jarveus

XP sistemi bugu düzeltildi.
Meslekler bugları temizlendi , /kill komutundaki bug kapatıldı.

Sunucumuz aktiftir , herkese iyi roller ve forumlar..

TS3 IP ; ts3.project-rpg.org

Gokhan

Başarılar,modunuz çok güzel ve hiçbir sunucudaki mod bunda değil buradan herkese sesleniyorum;sunucuya giren çıkamıuyor  :anons: :helal:

Zoxy

Alıntı yapılan: RPawn - 29 Ağustos 2017, 09:40:29

Alıntı yapılan: orkuntercan10 - 29 Ağustos 2017, 09:24:02

Safari ile aramızdaki fark gayet açık..

Aynen...

Jarveus

4 yıllık sunucu ile online farkını karşılaştırmanız üzücü..