GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Prison Camper Roleplay - uzun zamandır hissetmediğiniz roleplay zevki

Başlatan cyberlife, 27 Ocak 2019, 20:02:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jizzy

nevO

Gerçekten herşey çok keyifli gidiyor hadi bakalım nice rollere !  :)

nevO - İletişim:sampnevo@outlook.com - Discord : nevO#6926 - Map desing -

cyberlife

Alıntı yapılan: nevO - 03 Şubat 2019, 21:35:36

Gerçekten herşey çok keyifli gidiyor hadi bakalım nice rollere !  :)

Daha yeni başlıyoruz. :)

Cyrus

Orada oynadım ve rollere tek kelimeyle bayıldım! Mükemmel bir konsept düşünmüş ve onu hayata geçirmişsiniz. Oluşan aksaklıklar nedeniyle birazcık kapalı kalmak zorunda kalsa bile oynadığım en güzel sunuculardan birisi oldu.

Curio

cyberlife

Alıntı yapılan: Curio - 04 Şubat 2019, 17:48:07

Gerek rol ortamı gerek sistemleri ile güzel bir sunucu..

Alıntı yapılan: Cyrus - 04 Şubat 2019, 17:37:11

Orada oynadım ve rollere tek kelimeyle bayıldım! Mükemmel bir konsept düşünmüş ve onu hayata geçirmişsiniz. Oluşan aksaklıklar nedeniyle birazcık kapalı kalmak zorunda kalsa bile oynadığım en güzel sunuculardan birisi oldu.

Güzel vakit geçirmen bizi sevindirdi Cyrus, unutma ki daha beta sürecindeyiz ve sistemlerimiz henüz tam anlamıyla oturmadı. Sunucu tamamlandığında yeniden uğraman dileğiyle.

Curio, güzel yorumun için ekip olarak teşekkür ediyoruz. :)

nevO

Konu akşam üzeri güncellenecektir.Sunucunun hile kullanan kişilerden korunabilmesi için bir anti hile aktif edildi ve roller daha düzene girebilmesi için farklı politikalar izlenicektir.Akşam saatlerinde tekrardan aktif edilmesi planlanıyor.Uzun soluklu olduğumuzu en başında bizi bilen herkese söylemiştik tekrardan bu konsepti canlandıracağız.

Mahkumların çalıştırılması için haritada bulunan bir alan.

Prison Camper'a hoşgeldiniz :)

Böylesine acımasız bir hapishanede gardiyan olmak kolay değil tabii ki de,işte o gardiyanların geçmeleri gereken zorlu sınavdan bir kare :)

Mahkumların gökyüzünü bir kaç saatliğine bile olsa görebildikleri tek yer işte avlu ! :)

Böylesine bir roleplay zevkini kim tatmak istemez ki ?

Son düzenlenme: 23 Şubat 2019, 15:08:30 nevO
nevO - İletişim:sampnevo@outlook.com - Discord : nevO#6926 - Map desing -

BasBasParalariMiralaya

Sunucunuza en yakın zamanda gelip oynayacağım çok güzele benzıyor türkiyede galiba 2. olarak yapılacak değilmi ?

KaptanFişne

Sunucu az önce birden kapandı neden oldu çözemedim ama ya yanlışlıkla discorddan çıktım yada discord kapandı discordu atar mısınız

Hent

Dün sunucu birden gitti ve discorddan attı bunu ne zaman düzeltebilirsiniz?

oni

KaptanFişne

Ulryk

Sunucunun açılmasını bekliyorum, sunucu birden gitti. Umarım en yakın zamanda tekrar açılır.

Cyrus

Hala sunucuya ne olduğunu bilmiyorum. Umarım en yakın zamanda açılır.

Ulryk

Alıntı yapılan: Cyrus - 26 Şubat 2019, 14:31:33

Hala sunucuya ne olduğunu bilmiyorum. Umarım en yakın zamanda açılır.

Evet halen bekliyoruz. En yakın zamanda açılır inşallah.